Προβλημα στο σασμαν
κατα της 6 30το πρωι κ αφου καναμε το κλαμπινγκ μας παραλια ομορφα κ ωραια, φευγωντας βαζω ενα νταπα ντουπα κομματι να παιζει στη χονταρα μου κ ξαφνικα λογο του οτι ειχα περαση πολυ ωραια διοτι πλεον ειμαι κ ελευθερος(καλα αυτο δεν μας ενδιαφερει πειτε μου)λαμπαδιαζει το μυαλο μου κ ξεκιναω αφου ειχα απομακρυνθη μερικως απο τον κοσμο ανοιγω την πρωτη,αρχιζουν η μπιστολιες 1 μετρο τα φλογιδια πισω,μερικη πηδηξαν σχεδον στη θαλλασα γιατι σου λεει μας εφαγαν λαχανο τωρα τι εγινε ψαχνοντουσαν,σκαω δευτερα 1,5 μετρο τα φλογιδια καλασνικοφ ο ηχος,σε μια φαση λεω αστραφτει η μου φενετε,οσοι ετρωγαν πιτες τους εμειναν στο λαιμο,εγω στον εβδομο ουρανο να γελαω σαν μαλακας απο τη χαρα μου κ ξαφνικα μενω στον αξονααααααααα
εκει που περιμενω ναρχιζει να διωχνει κωλο κ να μαζευει χιλιομετρα εγω πειγενα ευθεια κ τα χιλιομετρα ειχαν παρει την κατηφορα μπαπα μπουπα η εξατμιση κ ουσια μηδεν,πεταω νεκρα κ ταφηνω να ρολαρει κανω δεξια,ευτηχως που ειχε παρκιν γιατι θα ειχαμε γινει ρεζιλι κ τους αφηνω να νομιζουν οτι τοθελα κ τοκανα
κ καλα στριβω,ρωταει η κοπελα τι εγινε αφου ηρθε στα ισα της,τιποτα κοριτσι μου της λεω απλα τ αλογα ειναι πολλα κ μερικα πειγαν για βοσκη μονα τους,
ρελαντι το αμαξι κ ακουω ενα χρρρ χρρρ χρρρ βαζω πρωτη τσουλαει κανονικα βαζω δευτερα τι μπεικε τι δεν μπεικε ενα κ το ιδιο λες κ ηταν νεκρα,επιτοπου 3 μην ξεφτιληστουμε,εκει που ηταν να βαλουμε κεμεις τιποτα σημερα,δυστηχως θεμα ψυχολογιας θα γινομασταν σταληθεια ρεζιλι αν εκανα κινηση, αστο λεω για αλλη μερα
τι εγινε τωρα εκει κουρεψα τα γραναζια της 2ρας?δεν ακουσα κανα θορυβω περιεργο,γιατι λογικα αν κουρευα τα γραναζια δεν θα ειχε αρκετο θορυβω?
πειτε μου τωρα εχετε ακουσει παλι τοσο ωραια ιστορια τετοια ωρα?
καλημερα σε ολους..........
εκει που περιμενω ναρχιζει να διωχνει κωλο κ να μαζευει χιλιομετρα εγω πειγενα ευθεια κ τα χιλιομετρα ειχαν παρει την κατηφορα μπαπα μπουπα η εξατμιση κ ουσια μηδεν,πεταω νεκρα κ ταφηνω να ρολαρει κανω δεξια,ευτηχως που ειχε παρκιν γιατι θα ειχαμε γινει ρεζιλι κ τους αφηνω να νομιζουν οτι τοθελα κ τοκανα
κ καλα στριβω,ρωταει η κοπελα τι εγινε αφου ηρθε στα ισα της,τιποτα κοριτσι μου της λεω απλα τ αλογα ειναι πολλα κ μερικα πειγαν για βοσκη μονα τους,ρελαντι το αμαξι κ ακουω ενα χρρρ χρρρ χρρρ βαζω πρωτη τσουλαει κανονικα βαζω δευτερα τι μπεικε τι δεν μπεικε ενα κ το ιδιο λες κ ηταν νεκρα,επιτοπου 3 μην ξεφτιληστουμε,εκει που ηταν να βαλουμε κεμεις τιποτα σημερα,δυστηχως θεμα ψυχολογιας θα γινομασταν σταληθεια ρεζιλι αν εκανα κινηση, αστο λεω για αλλη μερα
τι εγινε τωρα εκει κουρεψα τα γραναζια της 2ρας?δεν ακουσα κανα θορυβω περιεργο,γιατι λογικα αν κουρευα τα γραναζια δεν θα ειχε αρκετο θορυβω?
πειτε μου τωρα εχετε ακουσει παλι τοσο ωραια ιστορια τετοια ωρα?
καλημερα σε ολους..........
Το παίρνω στο αστείο αφού το πήρες και εσύ. Από την περιγραφή όλα τα άλογα είναι ακόμα κάτω από το καπό. Μάλον η δευτέρα΄σου πήγε για βοσκή μόνη της ή το συγχρονιζέ πρώτης δευτέρας. Συνήθες φαινόμενο στα S2000 ειδικά στα F/I
Οποτε παει ως εξης:
1η = 1 μετρο τα φλογιδια
2η = 1,5 μετρο τα φλογιδια
3η = 2 μετρα τα φλογιδια
4η = 2,5 μετρα τα φλογιδια
5η = 3 μετρα τα φλογιδια
6η = 3,5 μετρα τα φλογιδια

Δεν μασάει ο πρόεδρος.
Αλέξανδρε όπως είπαμε τώρα πάμε για σειριακό
Απορία:
Χρήστο αν τα κούρεψε δεν θα έπρεπε να κάνει θόρυβο βαρβάτο και όχι μόνο χρ χρ χρ ?
1η = 1 μετρο τα φλογιδια
3η = 2 μετρα τα φλογιδια
5η = 3 μετρα τα φλογιδια

Δεν μασάει ο πρόεδρος.

Απορία:
Χρήστο αν τα κούρεψε δεν θα έπρεπε να κάνει θόρυβο βαρβάτο και όχι μόνο χρ χρ χρ ?
Οποτε παει ως εξης:
1η = 1 μετρο τα φλογιδια
3η = 2 μετρα τα φλογιδια
5η = 3 μετρα τα φλογιδια

Δεν μασάει ο πρόεδρος.
Απορία:
1η = 1 μετρο τα φλογιδια
3η = 2 μετρα τα φλογιδια
5η = 3 μετρα τα φλογιδια

Δεν μασάει ο πρόεδρος.

Απορία:

Πολύ πιθανόν Γιάννη. Το χρ χρ είναι μάλλον συγχρονιζέ
Όχι δεν κάνει θόρυβο. Όταν κουρεύει αυτό το χρ.. χρ.. κάνει. Και συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω, αλλά αν την παίρνει την ταχύτητα και απλά ακούς το θόρυβο τότε έχεις κουρέψει γρανάζι και όχι συγχρονιζέ. Επίσης ελπίζω να μην γύρισες σπίτι οδηγώντας, γιατί αν το έκανε πρέπει να το λύσεις όλο το σασμάν και να το ελέγξεις διεξοδικά γιατί γρέζια και κομμάτια θα έχουν πάει παντού.
Είδες που σου λέγαμε μην πάρεις carbon hood και να κρατήσεις τα χρήματα..; 
Α, ρε Αλέξανδρε!!
Προσωπικά, μάλλον δε θα έμπαινα στη διαδικασία να επισκευάσω το συγκεκριμένο.. Όπως σου λέει ο ΝΤΖ, αν δεν το έσβησες επιτόπου, τα δοντάκια που κούρεψε, μπορεί να έχουν πάει παντού..
για την περιγραφή !!

Α, ρε Αλέξανδρε!!
Προσωπικά, μάλλον δε θα έμπαινα στη διαδικασία να επισκευάσω το συγκεκριμένο.. Όπως σου λέει ο ΝΤΖ, αν δεν το έσβησες επιτόπου, τα δοντάκια που κούρεψε, μπορεί να έχουν πάει παντού..
Trending Topics
οταν μπαινει η ταχυτητα δεν κανει κανενα θορυβω,απλα μπαινει κ ειναι σαν νεκρα,δεν ακουγετε ο παραμικρος θορυβως,κ οι υπολοιπες ταχυτητες κανονικα οπωε πριν,
μιλησα με το σπυρο κ μου ειπε πιθανον να ειναι το κομπλερ
μιλησα με το σπυρο κ μου ειπε πιθανον να ειναι το κομπλερ