Προβλημα στο σασμαν
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1341237773' post='21827662
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1341218240' post='21827313']
Ρε θα αφήσετε τα πολλά σχόλια να κάνετε κανένα πάτημα? Είστε πάνω κάτω στα ίδια εσείς οι κομπρεσσοράτοι και δεν βλέπω ακόμα πάτημα. Εγώ εδώ είμαι αν θέλετε και για κάμερα car και για πάτημα με τι μικρή πίεση να λυθούν και οι απορίες του Αλέξη
Ρε θα αφήσετε τα πολλά σχόλια να κάνετε κανένα πάτημα? Είστε πάνω κάτω στα ίδια εσείς οι κομπρεσσοράτοι και δεν βλέπω ακόμα πάτημα. Εγώ εδώ είμαι αν θέλετε και για κάμερα car και για πάτημα με τι μικρή πίεση να λυθούν και οι απορίες του Αλέξη
δεν ειπα για σενα ρε χρησταρα
μολις γινει η επισκευει του κομπρεσ ολα θα γινουν
[/quote]
ρουλεμαν θελει χρηστο γιατι αυτα που ειχα βαλει εχουν παρει δρομο
εχει ξεκεντραρει κ η φτερωτη εγλυφε πολυ λιγο προς τα κατω γιατι μαλλον εχουν ανοιξει τα ρουλεμαν κ κουνιεται κ ο αξονας γμστ
εκτος αυτου δεν απανταει κ ο μ@λακας ο αμερικανος με την τροχαλια νατην παρω να τελειωνουμε γιατι εχω φαει μεγαλη ξενερα

Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1341237773' post='21827662
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1341218240' post='21827313']
δεν ειπα για σενα ρε χρησταρα
μολις γινει η επισκευει του κομπρεσ ολα θα γινουν
[/quote]
Εγώ πάντως δηλώνω αρμντ ενντ ρεντι ( όπως λέμε Αγ. Ιωάννης Ρέντη)
Thread
Forum
Replies
Last Post
kordelinos
Λιπαντικά - Καύσιμα - Χημικά Πρόσθετα
49
Jul 6, 2011 07:02 AM
Drifteropoulos
Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά
29
Oct 25, 2009 07:10 AM