Χάνω την τρίτη
Μαγκες σε κάποια από τ' ανοιγματα που εχω κάνει μέχρι τώρα με άλλους σε γρήγορη αλλάγή δευτέρα τριτη, δε μπαινει με τη μία κάνει εναν ανατριχιαστικό ήχο και προχθές που έτυχε να κατέβω αμέσως μετά το πλάκωμα μυριζε γμστα...προφανώς ο δίσκος και ξενέρωσα...
Το κιβώτιο κατά τ'αλλα ειναι απίστευτο αλλά μια δυσκολία στην τρίτη μάλλον υπάρχει. Πριν ψωνίσω θυμάμαι την ίδια δυσκολία στην τρίτη και σε ένα 2004 που μου είχε δωσει βόλτα ένας ιδιώτης και τώρα το ψιλοσυνδυάζω... 
Η τρίτη εντωμεταξύ είναι και λίγο πιο μακρυα ή κάνω λαθος??? Εχετε καμμια παρομοια εντύπωση ή ειχατε όταν πήρατε το S?
Το κιβώτιο κατά τ'αλλα ειναι απίστευτο αλλά μια δυσκολία στην τρίτη μάλλον υπάρχει. Πριν ψωνίσω θυμάμαι την ίδια δυσκολία στην τρίτη και σε ένα 2004 που μου είχε δωσει βόλτα ένας ιδιώτης και τώρα το ψιλοσυνδυάζω... 
Η τρίτη εντωμεταξύ είναι και λίγο πιο μακρυα ή κάνω λαθος??? Εχετε καμμια παρομοια εντύπωση ή ειχατε όταν πήρατε το S?
Originally Posted by sk4s2k,Feb 11 2011, 08:34 PM
Μαγκες σε κάποια από τ' ανοιγματα που εχω κάνει μέχρι τώρα με άλλους σε γρήγορη αλλάγή δευτέρα τριτη, δε μπαινει με τη μία κάνει εναν ανατριχιαστικό ήχο και προχθές που έτυχε να κατέβω αμέσως μετά το πλάκωμα μυριζε γμστα...προφανώς ο δίσκος και ξενέρωσα...

Αν χάνεις συνεχώς την ταχύτητα, κάποιο συχρονιζε έχεις κουρέψει ή θα το αποτελειώσεις στην καλύτερη. Άλλαξε λάδια σασμάν. Ελπίζω να το έχεις κάνει ήδη.
Αν δεν στρώσει άλλαξε δισκοπλατό και στην χειρότερη περίπτωση μίλα με Πόντιο.
Αν δεν στρώσει άλλαξε δισκοπλατό και στην χειρότερη περίπτωση μίλα με Πόντιο.
Originally Posted by package,Feb 11 2011, 06:05 PM
ΥΓ2. Αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να πάρεις και το μοτέρ στο χέρι.
ΥΓ3. Ελπίζω να μην σε τρομοκράτησα.
ΥΓ3. Ελπίζω να μην σε τρομοκράτησα.
Originally Posted by S2johnyK,Feb 11 2011, 01:16 PM
Αν χάνεις συνεχώς την αλλαγή της 2ας σε 3η τότε κάποια βάση σου έχει παραδώσει