αφαιρεση ελατηριου
Στην πρώτη σου ερώτηση ξεβιδώνεις το κεντρικό 10mm παξιμάδι που έχουν επάνω οι μαμά αναρτήσεις. Και στη δεύτερη ερώτησή σου το χαμήλωμα είναι 20mm μπροστά και 15mm πίσω
προσπαθησα να το ξεβιδωσω,αλλα μετα απο καποιο σημειο το παξιμαδι γυρναει μαζι με τον αξονα και δε βγαινει...Ενας γειτονας που ασχολειται μου ειπε οτι θελει μηχανημα γιατι το0 ελατηριο ειναι συμπιεσμενο και αν το ξεβιδωσω που δε γινεται μπορει να πεταχτει και να με χτυπησει :/...τι κανουμε τωρα?
προσπαθησα να το ξεβιδωσω,αλλα μετα απο καποιο σημειο το παξιμαδι γυρναει μαζι με τον αξονα και δε βγαινει...Ενας γειτονας που ασχολειται μου ειπε οτι θελει μηχανημα γιατι το0 ελατηριο ειναι συμπιεσμενο και αν το ξεβιδωσω που δε γινεται μπορει να πεταχτει και να με χτυπησει :/...τι κανουμε τωρα?
Trending Topics
Κατω απο το πιατελο εχει μια εγκοπη (πανω στον καλαμι του αμορτισερ) εκει μπορεις μ ενα ακομη κλειδι να πιασεις τον αξονα για να μην γυριζει μαζι με το παξιμαδι.παντως προσεξε την συμπιεση του ελατηριου γιατι αν ειναι μεγαλη(δεν εχω βγαλει απο σ2κ να ξερω), θα σου φυγουν ολα κ αν εισαι απο πανω θα χτυπησεις. αν δεν εχεις σφικτηρα για ελατηρια, δεσε μερικα ταιρ-απ για να συγκρατησουν το ελατηριο στο συμπιεσμενο μεγεθος του...
πακετε σορρυ ρε φιλε απλα εχω μπλεξει με την πτυχιακη μου και δεν εχω χρονο ουτε να φτυσω,θα σε παρω τηλ απο Δευτερα και οποτε εχεις χρονο πεταγομαι...τελικα τα πηγα σε ενα συνεργειο και τα εβγαλα,ευχαριστω για τις συμβουλες
Thread
Forum
Replies
Last Post