προβλημα με μεταδοση
Originally Posted by ManosS2k,Oct 1 2009, 06:56 AM
Λοιπον πηγα κ στο συνεργειο κ σφιξαμε τα 36' αρια πισω απο το καπακι της Χοντα πανω στο ζαντολαστιχο. Μεχρι στιγμης δε μου το εκανε γυρνωντας απο Αργυρουπολη
αν ξανακανει θα παω για το γρασαρισμα
thanks all
αν ξανακανει θα παω για το γρασαρισμα
thanks all
Καθάρισες Μάνο μου.
Σφίξιμο θέλανε.
Εμένα αυτό μου το έκανε καινούργιο όταν ήτανε, αλλά μόνο στο πάτα και όχι στο άσε .
Αυτό απαντάει και στον φίλο protogeo που ρωτάει, στα πόσα χλμ και μετά αρχίζει να το κάνει .
Σφίξιμο θέλανε.
Εμένα αυτό μου το έκανε καινούργιο όταν ήτανε, αλλά μόνο στο πάτα και όχι στο άσε .
Αυτό απαντάει και στον φίλο protogeo που ρωτάει, στα πόσα χλμ και μετά αρχίζει να το κάνει .
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ξεκαθαρισε πλεον το τοπιο. Μανο, αλλη φορα να περιγραφεις απο την αρχη τι και πως κανει το S σου. Μας παραπλανησες με διαφορικα κτλ. 
Εγω παντως οταν πηρα το S απο τον Τασο (oxtros), εκανε τον ιδιο ηχο μεχρι που το εβαλα στη πιστα. Απο τοτε εχει σταματησει εντελως. Προφανως εσφιξε μονο του και συνεχιζει και σφιγγει απο τοτε.

Εγω παντως οταν πηρα το S απο τον Τασο (oxtros), εκανε τον ιδιο ηχο μεχρι που το εβαλα στη πιστα. Απο τοτε εχει σταματησει εντελως. Προφανως εσφιξε μονο του και συνεχιζει και σφιγγει απο τοτε.

Originally Posted by energetic,Oct 2 2009, 01:45 PM

Thread
Forum
Replies
Last Post