Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

τι νομιζετε?αποψεις, συμβουλες,προτασεις

Old Dec 6, 2011 | 10:22 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by alexis_s2
Originally Posted by JDM P.R.' timestamp='1323202829' post='21215658
ωραία αφού το ξεκαθαρίσαμε λοιπόν ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ να αγοράσουμε μαζί τα τουρμποπράγματα να γλιτώσουμε κανένα μεταφορικό από USA...

k αυτην την εποχη συμφερει αρκετα η αγορα απο εξωτερικο
Υπήρξαν πολύ καλύτερες εποχές....
Reply
Old Dec 8, 2011 | 10:07 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εκτός της περίεργης φύσης αυτού του τόπικ του φίλτατου Αλέξη εγώ έχω καταλάβει τα εξής πράγματα απο το διάβασμα του.

1) Δεν ξέρω ακόμα πως είναι νόμιμη η πώληση των νίτρο κίτ. Θα έπρεπε να τα έχουν αποσύρει απο την αγορά μιάς που η τοποθέητησ τους είναι 100% σπασμένο μοτέρ.

2) Όποιος προγραμματιστής τολμήσει να σκεφτεί να δουλέψει σε τέτοιο αμάξι είναι απευθείας εγκληματίας.

3) Το μοτέρ του S2000 είναι ΓΤΠ. Οι μπιέλες του είναι καλαμάκια, τα πιστόνια του θα εξαυλωθούν με το πρώτο πάτημα και τα χιτώνια του θα λιώσουν και θα χυθούν στο δάπεδο.

Παιδιά σόρρυ, αλλά είχα φίλο στο παρελθόν που δούλευε 100 άλογα νίτρο (όχι 150 που λεει ο Αλέξης οκ...). Το αμάξι ήταν ένα γερμανικό που δεν είχε μοτέρ με ανάλογικα υλικά του S2000 και πόσο μάλλον του Αλέξη. Ξέρω δεν θα το πιστέψετε, είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά το αμάξι δεν έπαθε ποτέ τίποτα. Μάλλον θα ήταν μαγεία, δεν ξέρω και εγώ τι να πω.
Δεν είναι επιστήμη.
Καλή και η θεωρία αλλά στην πράξη υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν με νίτρα εκεί έξω. Και υπάρχουν αυτοκίνητα που κυκλοφορούν έτσι απο τότε που οι άγραφοι εγκέφαλοι ήταν απο ταινία φαντασίας.

Οπότε, άσχετα με το εαν εμείς θα το κάναμε, γουστάραμε να το κάναμε, είχαμε τα λεφτά και τα @@ να τα κάναμε κτλ ας μην σπέρνουμε τον πανικό σχετικά με το νίτρο.

Μάθε-ρώτα-διάβασε αν ο κομπρέσσορας αντέχει αυτά τα παραπάνω άλογα και αυτό είναι ο περιοριστικός σου παράγοντας.

Τώρα, και τα υπόλοιπα περί χταποδιών που δεν κάνουν, εξατμίσεων απο αεροπλάνα, τουρμπίνες απο ανεμογεννήτριες και δεν ξέρω εγώ τι, και αυτά λόγια του πληκτρολογίου.
Στην πράξη τι γίνεται....

Μόνη μου ένσταση Αλέξη!! Προγραμμάτισε το πρώτα βρε αδερφέ. Κάνε τα χιλιομετράκια σου έτσι, συνήθισε το, χόρτασε το και μετά βλέπεις τι κάνεις. Εδώ μου έλεγες ότι και έτσι όπως είναι η πρόσφυση το προβληματίζει λίγο. Κάνεις κόντρες? Θα έχουν νόημα αυτά τα λεφτά παραπάνω? Τι χρήση θα κάνεις σε ένα αμάξι με νίτρο? Που θα τα χρησιμοποιείς και πόσο συχνά?

Αυτά νομίζω θα σου δώσουν την απάντηση σου και όχι αυτά που ρωτάς. Και άσε την κ@βλα να περάσει λίγο όπως προείπαν. Είναι όπως όταν είσαι κ@βλωμένος για μια γκόμενα. Όλο το αίμα έχει πάει κάτω και το πάνω κεφάλι πατινάρει λίγο...
Reply
Old Dec 8, 2011 | 11:43 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Nabu, γιατι ρε τρελε? μας γκρεμισες τα ονειρα... Τον ειχαμε πεισει να μη το κανει, ειχε δεχθει πλεον οτι οντως θα πληρωσει 3 μοτερ και 2 ψυχολογους προκειμενου να ξαναρθει στα ισια του... και σκας εσυ να τα κανεις ολα π@υτανα? δηλαδη καθομαι και γραφω τοσα ποστ και εκει που τον εχουμε ψησει, περνας απο μπροστα μας και τον αρπας σαν καλαμποκι απ το στομα μας? Αλεξ, τουρμπισε και βαλε και νιτρα και κομπρεσορα καπακια για να μας διαψευσεις ολους
Reply
Old Dec 8, 2011 | 03:09 PM
alexis_s2's Avatar

κωνσταντινε δεν ειπα θα το κανω κ αυριο ρε φιλε αλιμονο απλα στρωνω εδαφος για το μελλον
οπως ειχα πει κ πιο πανω το θελω μονο για πατηματα κοντρες δηλ οι οποιες ζητημα ειναι αν θα ειναι 1 το μηνα,
οτι βγαλει ο κομπρεσορας 450στροφαλο υπολογιζουμε μου ειναι αρκετα για καθημερινη χρηση,απλα ηθελα κατι παραπανω για αυτον το λογο,κ απευθυνομαι για την περιοχη μου κορινθο,ενταξει δεν θα ειμαι κ ο πιο γρηγορος αλλα θα υπαρχη κ αρκετος σεβασμος απεναντι στο ς πχ 550 παιζω καλα αλλα με 450 θα μας περνανε κ τα σαξοραλλα τα νιτρατα λογο βαρους κ μη μου πειτε ν αρχιζω να ξηλονω ,κ πανω απ ολα αν εχουμαι τα λεφτα για αυτο οταν ερθει η ωρα,για τουρμπο δεν μπορω πα ει πολυ,τωρα αν κ τα +75 νιτρατα παλι δεν εχουν αποτελεσμα ως προς την ασφαλεια του μοτερ πιστευω θα καταφυγω στα +50 που ειπε ο ανδρονικος ε αν δεν κανουν κ αυτα θα κατσω σταυγα μου κ ολοι θα λενε πω ρε φιλε το κοκκινο ς κατι φλογιδια που βγαζει κ πως ακουγετε,μαλλον θανε 600 κ μενουμε εκει
ειχα ανησυχησει δεν γραφει κανεις λεω ναχουμε κανα θεμα να συζηταμε
ευχαριστω παιδια
καταναμαν μεχεις πιασει στο ψιλο εεε...τι να κανω ρε παιδια δεν ειμαι φυν να τα ξερω ολα,σιγα σιγα μαθαινονται πληρωνεις κ μαθενεις οπως στο ποκερ πληρωνεις για να δεις τα φυλλα του αλουνου
Reply
Old Dec 10, 2011 | 01:15 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

alexis_s2 ρυθμίζω ένα κόκκινο σταρλετάκι από κόρινθο , στρώσε και ρύθμισε να κανονίσω να πατήσετε !!!
Reply
Old Dec 10, 2011 | 04:02 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by alexis_s2
καταναμαν μεχεις πιασει στο ψιλο εεε...τι να κανω ρε παιδια δεν ειμαι φυν να τα ξερω ολα,σιγα σιγα μαθαινονται πληρωνεις κ μαθενεις οπως στο ποκερ πληρωνεις για να δεις τα φυλλα του αλουνου
Reply
Old Dec 10, 2011 | 10:05 AM
package's Avatar
Registered User

Μπες στο forum του forced induction και βρες το τοπικ του sideways. Ο τύπος είναι τρελός. Με το κιτάκι του vortech έχει βγάλει 500 τροχό, αλλά το έχει προχωρήσεο πολύ το θέμα. Όσο για τα 150 νιτράτα άλογα, θεωρώ πως μπορείς με πολύ καλό και προσεκτικό προγραμματισμό να τα βγάλεις, αλλά θες οπωσδήποτε δισκο διαφορικό και ιμιαξόνια ενισχυμένα. Εγώ δεν θα το έκανα. Θα ξεζούμιζα απλά τον κομπρέσσορα.

Συμβουλή: Διάβασε το τόπικ του sideways. Έβγαλε επιπλέον 60 άλογα τροχό βάζοντας ρυθμιζόμενα γρανάζια εκκεντροφόρων και έδωσε συγκεκριμένες μοίρες. Έχει πολύ ενδιαφέρον.
Reply
Old Dec 10, 2011 | 10:16 AM
package's Avatar
Registered User

https://www.s2ki.com/s2000/topic/816...-latest-setup/

Δες εδώ. Έχεις και άλλα τοπικς με παλιότερες αναβαθμίσεις και τι έχει κάνει στο μοτέρ.
Reply
Old Dec 12, 2011 | 05:36 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by JDM P.R.
alexis_s2 ρυθμίζω ένα κόκκινο σταρλετάκι από κόρινθο , στρώσε και ρύθμισε να κανονίσω να πατήσετε !!!
τοχουμε το σταρλετακι ετσι λεω τωρα στην πραξει θα δουμε
Reply
Old Dec 12, 2011 | 05:41 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by package
https://www.s2ki.com/s2000/topic/816...-latest-setup/

Δες εδώ. Έχεις και άλλα τοπικς με παλιότερες αναβαθμίσεις και τι έχει κάνει στο μοτέρ.
δεν μπορω να τα καταλαβω σωστα γιατι τα κανω μεταφραση κ μερικες λεξεις βγαινουν αλαλουμ κ χανω το νοημα
αυριο θα του ξεσκωνησω ολα τα τοπικ του
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:50 AM.