τι νομιζετε?αποψεις, συμβουλες,προτασεις
πω μιλαμε για πολυ γελιο αυτο το τοπικ
αμα ειναι ετσι πειτε μου ν ανοιγω κ αλα δεν εχω προβλημα γουσταρο φαση,παρολο που μολις γυρησα απο γευστικον, μπαινω κ μια μεσα για σ2κ απαντησεις
σοβαρα τωρα
αποτι βλεπω δεν με σηκωνει το νιτρο αφου σιγουρα εχει δοκιμαστει απο πιο παλιους κατοχους,κ οπως λεει κ ο φυν για μια θετικη απαντηση στο νιτρο,η αληθεια ειναι οτι σχεδον κανενας δεν εδωσε μια γερα θετικη απαντηση,
δεν το βαζω τελειως στην ακρη θαφησω κ κατι να το εξαντλησουμε τελειως, μηπως χρειαστει κ για κανεναν αλλον αν επιδιωξει κατι τετιο,κ αν φυσικα δεν γινομαι κουραστικως
τωρα να παμε για 100 η για 75 νιτρο?τιλετε σε αυτη την περιπτωση?
κ γιατι οχι στην μεθανολη που ειπε κ ο Ανδρονικος +50 καλα ειναι αφου το αποκλειουμαι για +150 η +100 νιτρο
ωραιοτο τουρμπο ανετα αλογα αλλα τωρα που το καλοσκεφτηκα κ επειδη οι καιροι ειναι αρκετα δυσκολη +3500 με 4000 δεν θα μπορεσω να τα δοσω,γιατι αλοι δεν εχουν να φανε κ αλοι να μην πω τωρα.......για μενα λεω,καθως περασα μια βολτα απο ελευσινα ειδα εναν ανθρωπο να ψαχνει τα σκουπιδια,στεναχωρεθηκα κ λεω τι μαλ@κιες καθομαι κ σκεφτομαι ωρες ωρες,τλσπ καμια σχεση με το θεμα(οτι νανε που λεει κ ο νιτζα)
καλο βραδυ σε ολους μας
αμα ειναι ετσι πειτε μου ν ανοιγω κ αλα δεν εχω προβλημα γουσταρο φαση,παρολο που μολις γυρησα απο γευστικον, μπαινω κ μια μεσα για σ2κ απαντησεις
σοβαρα τωρα
αποτι βλεπω δεν με σηκωνει το νιτρο αφου σιγουρα εχει δοκιμαστει απο πιο παλιους κατοχους,κ οπως λεει κ ο φυν για μια θετικη απαντηση στο νιτρο,η αληθεια ειναι οτι σχεδον κανενας δεν εδωσε μια γερα θετικη απαντηση,
δεν το βαζω τελειως στην ακρη θαφησω κ κατι να το εξαντλησουμε τελειως, μηπως χρειαστει κ για κανεναν αλλον αν επιδιωξει κατι τετιο,κ αν φυσικα δεν γινομαι κουραστικως
κ γιατι οχι στην μεθανολη που ειπε κ ο Ανδρονικος +50 καλα ειναι αφου το αποκλειουμαι για +150 η +100 νιτρο
ωραιοτο τουρμπο ανετα αλογα αλλα τωρα που το καλοσκεφτηκα κ επειδη οι καιροι ειναι αρκετα δυσκολη +3500 με 4000 δεν θα μπορεσω να τα δοσω,γιατι αλοι δεν εχουν να φανε κ αλοι να μην πω τωρα.......για μενα λεω,καθως περασα μια βολτα απο ελευσινα ειδα εναν ανθρωπο να ψαχνει τα σκουπιδια,στεναχωρεθηκα κ λεω τι μαλ@κιες καθομαι κ σκεφτομαι ωρες ωρες,τλσπ καμια σχεση με το θεμα(οτι νανε που λεει κ ο νιτζα)
καλο βραδυ σε ολους μας
Ναι ρε φαν ενταξει, η ιντεραμερικαν την εχει μεγαλη κ σιγουρη, αλλα για φαντασου να εισαι με την γυναικα και εκει που τι εχεις παει σε κλασσατο εστιατοριο, εχεις φαει κ το γλυκακι σου, γυρνωντας σκεφτεσαι '' δεν της ριχνω και μια νιτρα ( τι σκεφτηκατε παλι? ) να δει τι σημαινει s2k με 450 αλογατα? πατας το μπλιμπλικι και σου βγαινει ξινο...και αντε μετα να την πεισεις οτι πρεπει να μπει συνεπιβατιδα, στον κατα τα αλλα συμπαθη εξπρεσοσερβανθρωπο, με την λαδωμενη και ταυτοχρονα ευωδιαστη φορμα του, ακουμπωντας στα πετρελαιωμενα καθισματα με το cinema συνολακι της..tres banal (δεν βρισκω κ τον τονο) που θα ελεγε και ο φιλος λαλακης
. Τι κανεις εκει? και συ ρε Αλεξ, αφου βλεπεις οτι το γ@μημενο το νιτρο θα σου χαλασει την βραδια οπως κ να χει, τι επιμενεις? βαλε τουρμπο να κοιμηθουμε ησυχοι αποψε! Μας εχεις αγχωσει ρε ανθρωπε
θες να μπαινουμε ξημερωματα κ να ρωταμε ''εσπασε?'' δευτερα φυση κοντευει να μας γινει
αν φυσικα δεν γινομαι κουραστικως
,
καθως περασα μια βολτα απο ελευσινα ειδα εναν ανθρωπο να ψαχνει τα σκουπιδια,στεναχωρεθηκα κ λεω τι μαλ@κιες καθομαι κ σκεφτομαι ωρες ωρες
Εντωμεταξύ, το τόπικ θα μπορούσε να ονομαστεί 'πως να διαλύσετε ένα κορυφαίο μοτέρ με 50 διαφορετικούς τρόπους και ΜΟΝΟ 4-5.000 Ευρώ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!'
Γερά θετική απάντηση μπορεί να μην πήρες, όμως εδώ τα παιδιά έδωσαν ουκ ολίγες γερα αρνητικές (δεν ξέρω μήπως σου διέφυγε)
Μη με παρεξηγείς, λέμε κανα αστείο γιατί η καιρή είναι δύσκολη.