Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

τι νομιζετε?αποψεις, συμβουλες,προτασεις

Thread Tools

Old Jan 16, 2012 | 03:36 AM
alexis_s2's Avatar

κ αυτο για τον κομπρεσορα μου
https://www.s2ki.com/s2000/topic/920...-build-thread/
Reply
Old Jan 16, 2012 | 05:16 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

To intercooler τουλάχιστον στο Link που έβαλες δεν είναι στη σωστή θέση. Δεν το χτυπάει ο αέρας καλά στο σημείο αυτό που το έχει βάλει. Όσο για τον κομπρέσσορα αυτός έχει τον V2 αυτόν έχεις εσύ? Πρόσεξε αν πας σε αυτή τη λύση μη παραγγείλεις λάθος φτερωτή και ρουλεμάν
Reply
Old Jan 16, 2012 | 07:27 AM
alexis_s2's Avatar

ναι χρηστο το v2 εχω,
https://www.s2ki.com/s2000/topic/827...y/page__st__50
για κοιτα αυτο φενετε ποιο καθαρα,εχει αρκετη μετατροπη βεβαια αλλα ψυχετε πολυ καλα απο κατο κ+οτι το ψυγειο ειναι τεραστιο
Reply
Old Jan 16, 2012 | 07:42 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

Και για να μην ειμαι offtopic πριν κανεις οτιδήποτε απο ολα αυτα που σκέπτεσαι δεν λες στον Χρήστο να σε κανει μια βολτα με το funαμαξο στην μεγάλη πιεση και μετα να κάτσεις ηρεμα να ξανασκεφτεις τι θες.
Κρίμα είναι να μπεις σε μια διαδικασία και μετά να συνειδητοποιήσεις ότι ήθελες και ένα κλικ ακόμα αδρεναλίνης την στιγμη που θα μπορούσες να το παρεις εξ αρχής και με το παραπανω
Reply
Old Jan 16, 2012 | 08:29 AM
alexis_s2's Avatar

γιαννη δεν θελω τουρμπο ρε φιλε το εχωξεκαθαριση με τον εαυτο μου,
μου αρεσει ο κομπρεσορας γιατι δεν ειναι τοσο αποτομος οσο το τουρμπο δηλ πχ σε μια στροφη με καπια χλμ θελεις κ λιγο γκαζακι με τον κομπρεσορα οσο πατας τοσο δινει ενω η τουρμπινα αμα φουσκωσει θα ψαχνω το κωλο στα μουτρα κ θα κλαιω για τα επομενα χρονια με μαυρο δακρυ,
καλα δεν ειναι κ τοσο απολυτα αυτα που λεω απλα ο κομπρεσορας ειναι καλυτερος σε χρηση δρομου με στροφες,παντα κατα τη γνωμη μου,
550 με φτανουν μια χαρα ειναι δεν νομιζω να θελω κατι παραπανω απο 600 καθως μετα δεν θα το ευχαριστιεσαι να το πηγαινεις τεζα,πατα ασε θανε κ ολο θα γραφει,αυτα....
Reply
Old Jan 16, 2012 | 10:05 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2

μου αρεσει ο κομπρεσορας γιατι δεν ειναι τοσο αποτομος οσο το τουρμπο δηλ πχ σε μια στροφη με καπια χλμ θελεις κ λιγο γκαζακι με τον κομπρεσορα οσο πατας τοσο δινει ενω η τουρμπινα αμα φουσκωσει θα ψαχνω το κωλο στα μουτρα κ θα κλαιω για τα επομενα χρονια με μαυρο δακρυ,
καλα δεν ειναι κ τοσο απολυτα αυτα που λεω απλα ο κομπρεσορας ειναι καλυτερος σε χρηση δρομου με στροφες,παντα κατα τη γνωμη μου,
550 με φτανουν μια χαρα ειναι δεν νομιζω να θελω κατι παραπανω απο 600 καθως μετα δεν θα το ευχαριστιεσαι να το πηγαινεις τεζα,πατα ασε θανε κ ολο θα γραφει,αυτα....
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες
Αλλά πρέπει να δεις όλες τις πλευρές.
Όλα είναι θέμα προγραμματισμού.
Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο για ένα τουρμπατο να έχει τις καμπύλες του κομπρεσορατου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.
Αν το ρυθμίσεις σωστά το τούρμπο πιστεύω θα το ευχαριστηθείς περισσότερο και αναφέρομαι πάντα για εσένα σκεπτόμενος την χρήση που κάνεις εσύ
Reply
Old Jan 16, 2012 | 11:03 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by alexis_s2

Ναι είσαι κάθε μέρα στα βουνά και στρίβεις ή μέσα σε καμιά πίστα.... Συγκεντρώσουυυυυυ. Αντε φτιάξε το επιτέλους και έλα πάνω να ανοίξουμε να δεις διαφορές

Επαναλαμβάνω για το intercooler δεν λες να με ακούσεις. Από την κάτω πλευρά ψύχεται και από την πάνω τρώει το ζεστό αέρα από τη χώρο του μοτέρ. Εσύ εκεί κολημένος με τη μπάλα
Reply
Old Jan 16, 2012 | 01:23 PM
alexis_s2's Avatar

fun δεν λεω ντε κ καλα αυτο το ιντερκουλερ αλωστε εχει πολυ φασαρια απλα αν δουλευει καλυτερα ετσι γιατι να μην το κανω κ σιγουρα θα το φτιαξω με πιο λιγα λεφτα απ οτι το πουλαει η ττς,εχω στειλει πμ σαυτο το παιδι αλλα το εχει γεματο με πμ κ δεν περνει αλλα,να μου πει τι βλεπει σχετικα με αυτο,
πιστεψε με εδω που μενω ειναι ολο στροφες μενω 15λ εξω απο κο..... κ δεν το βγαζω καθε μερα οσποτε οποτε το καβαλαω ειμαι κλιγο φτιαγμενος κ τις ψιλοκανω της μαλκες μου,κ μη ξεχνας οτι δεν εχουμε ουτε 1 φαναρι μονο κ οποιος ειναι μπροστα τον πειρε ο χαρος
ξεχασα σχετικα με το ιντερκουλερ οσο πιο κοντα ειναι με την εισαγωγη τοσσο το καλυτερο σωστα?
αν μου απαντηση το παιδι κ μου πει εχει μια ταξη τον 10 αλογων + απ οτι το ττς το κανω αν μου πει 4-5-6+ δεν θα μπω σ ολη αυτη τι διαδικασια
επισης οπως το εχει φτιαξει το παιδι ψυχετε αρκετα καλα κ ο κομπρεσορας δεν εχει τρελες θερμοκρασιες οπως γνωριζεις κ απ το δικο σου που ειχες,
να σημειωσω οτι κ το καλοκαιρι που κανει πολυ ζεστη το μεσημερι δεν βγαινει ποτε εξω λογο δουλειας κιολας,μονο βραδυ που δεν θα εχει θεμα,κ τωρα οπως ειμαστε ουτε βραδυ δε θα βγαινει
να σε προλαβω θα μου πεις κ τη ψαχνεις τοτε......
απλα να καταληξω καπου αρκετα θετικα κ οτι μπορω να φτιαξω σιγα σιγα αν εχουμε καλως αν δεν εχουμε οπως ειναι μια χαρα ειναι.
ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας
καλο βραδυ
Reply
Old Jan 23, 2012 | 08:07 AM
alexis_s2's Avatar

παρενθεση δεν ειχα δει σωστα...
η ανακατασκευη του κομπρεσορα δεν κανει 1000-1500 αλλα 600ε+μεταφορικα εξοδα
αποτι βλεπω μαλλον για εκει θα παω καθως η οικονομικη κριση μας εχει χτυπησει για τα καλα την πορτα φετος
που ξεκινησα κ που καταληγω δεν πειραζει κ 500+δεν με χαλανε,οχι τιποτα αλλα ποιος ακουει τον FUN τωρα
Reply
Old Jan 23, 2012 | 08:19 AM
alexis_s2's Avatar

γιαννη εχει κ για τον κομπρεορα σου
διαβασε εδωhttp://www.superchargerrebuild.com/?page_id=6
http://www.superchargerrebuild.com/?page_id=6
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:47 PM.