Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

προβλημα με την 6η..

Thread Tools

Old Oct 15, 2006 | 01:55 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA
Default προβλημα με την 6η..

Σημερα το πρωι ξεκινησα να παω μια βολτιτσα με το sακι ..για κανα δεκαλεπτο δεν το παταω γιατι περιμενω να ζεσταθει..ξεκιναω λοιπον πρωτη στις 3500 αλλαγη για δευτερα κ φτανω για να μν λεω πολλα να αλλαξω απο πεμπτη για εκτη κ το αποτελεσμα ηταν σαν να μν υπηρχε καν εκτη δηλαδη ο λεβιες δεν πηγαινε με τιποτα ομως προσ τα κατω...περιμενω μπας κ αλλαξει τιποτα κανοντας περιπου 20κμ με 5η ,το μονο που αλλαξε ειναι οτι χρησιμοποιησα τα δυο χερια για να μπει...ενω τις αλλες σχεσεις τις ρουφαει αυτην την περνει με το ζορι ..δεν την γρατσουναει,απλα θελει πολυ δυναμη για να κουμπωσει,για το κατεβασμα δεν το συζητω ακομα χειροτερα τα πραματα..
Reply
Old Oct 15, 2006 | 02:01 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη ειχες αποτυχει να κανεις σωστη αλλαγη απο 1-2-3... κτλ. με αποτελεσμα καποια γρεζια να πανε εδω κι εκει στο κιβωτιο σου. Αυτα εχουν σκαλωσει μεταξυ 5-6 ταχυτητας στη δικη σου περπτωση και θελει καποιο χρονο και δουλεμα στο λεβιε (απλη καθημερινη χρηση ειτε σε σταθμευμενη κατασταση ειτε στο δρομο) ωστε να φυγουν απο εκει και να καταληξουν στο πυθμενα του κιβωτιου. Το εχω παθει και εγω και δεν εμπαινε μια φορα ουτε η δευτερα και ουτε η οπισθεν λες και ειχε κολλησει. Με το καιρο (1-2 μερες) ειχε εξαφανιστει το φαινομενο σα να μην ειχε συμβει ποτε.
Reply
Old Oct 15, 2006 | 02:05 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

λες να ειναι αυτο προεδρε?θα παω αν ειναι να τα αλλαξω καλου κακου τα λαδια του σασμαν αυριο.. thanks
Reply