Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Καθαρισμός Μηχανής

Thread Tools

Old May 14, 2007 | 12:50 PM
js266's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,May 13 2007, 10:28 PM
Καταρχάς Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλους!!!
Θα ήθελα την άποψή σας για τον παρακάτω προβληματισμό μου.
Θέλω να καθαρίσω τον χώρο της μηχανής.
Γουστάρω τρελλά τα μοτέρ που γυαλίζουν.
Πριν από καιρό όμως που είχα κάνει καθαρισμό σαλονιού δεν καθάρισα τον χώρο της μηχανής γιατί διάφοροι άρχισαν να μου λένε "μην το κάνεις θα σου κάνουν ζημιά", "θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα στα ηλεκτρικά" και διάφορα τέτοια που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να μην το κάνω.
Το Σάββατο όμως το βράδυ και πριν ξεκινήσω το ταξίδι της επιστροφής από την Αράχωβα άνοιξα να προσθέσω λαδάκι στο "μωρό" και ο κουλός λέρωσα το μοτέρ.
Το καθάρισα βέβαια αλλά αυτό ήταν η αφορμή να μου ξυπνήσει πάλι η ιδεά του καθαρισμού της μηχανής.
Λοιπόν ακούω της γνώμες σας με δεδομένο οτι επειδή δεν έχω καθόλου υπομονή με τέτοια θέματα δεν θα κάτσω να το κάνω εγώ αλλά θα το παώ αν είναι έξω να μου το καθαρίσουν.
Άν βέβαια κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και έχει μείνει ευχαριστημένος (από το αποτέλεσμα και από την ΜΗ δημιουργία προβλημάτων) ευπρόσδεκτη η πρόταση για το που να το πάω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
gia sou file loipon ekei pou tga sto kanoune xarti to moter kai tga goustareis,eina stinAUTO GLYM, foberi douleia sou milao apo prosopiki mou empeiria les oti to pires kainourgio
Reply
Old May 15, 2007 | 12:23 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις απαντήσεις
Τελικά λέω να το επιχειρήσω πηγαίνοντάς το στην Autoglym.
Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα και με φωτογραφικό υλικό
Reply