Θόρυβος απο μπροστά δεξιά..
Δεξια από το φιλτροκούτι υπαρχει ένας δεύτερος θάλαμος, το resonator. Σκοπος του resonator ειναι να απομονώνει συγκεκριμενες συχνονητητες ήχου. Αν βγάλεις την χοάνη, πισω και δεξιά θα δεις μια τρύπα. Ταπώνοντας την τρύπα αυτη, εχεις σαν αποτέλεσμα πιο αγριο ήχο, λόγω του οτι το resonator δεν κάνει πια την δουλεια του.
Στην φιλτροχοάνη Js που φοράω έχει ενσοματωμένη τάπα για να ταπώνει το resonator,κατάλαβα ποιό λες.Αλλα και πάλι με το καπάκι απο πάνω απο το φιλτροκούτι(και ας έχω ταπωμενο το resonator) ο ήχος δεν έχει καμία επαφή με αυτόν χωρις το φιλτροκούτι απο πάνω.Ειδικά στα V-tec βαράει σαν Formula,για να μην πω στα μπαντιλίκια με V-tec που χαλάει τον κόσμο.Εχω σκεφτεί να κόψω το διάφραγμα,αλλά αν το θέλει ο επόμενος τι κάνω?Χρεώνομαι καινούργιο φιλτροκούτι?Δεν λέει..Ασε που και να το κόψω και να ταπώσω και το resonator ο ήχος ούτε καν που θα λησιάζει τον τορινό..Η λύση είναι να βάλω κάτι να παίρνει όσο το δυνατόν πιο κρύο αέρα..Υπάρχει κάτι τέτοιο?Να κατεβάσω χαμηλά και πιο έξω το Φίλτρο πάλι δεν γίνετε..
Tα είπε όλα ο Τάσος.
Εκεί να ακούσεις ήχο....
Αλλά από απόδοση δεν θα δεις τίποτα το ιδιαίτερο,αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις όπως όταν βγάζεις το φιλτροκούτι. Πάντος είναι άσχημη αν εισαγωγή,αφήνει μεγάλο κενό μπροστά από τον κινητήρα.
Εκεί να ακούσεις ήχο....
Αλλά από απόδοση δεν θα δεις τίποτα το ιδιαίτερο,αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις όπως όταν βγάζεις το φιλτροκούτι. Πάντος είναι άσχημη αν εισαγωγή,αφήνει μεγάλο κενό μπροστά από τον κινητήρα.
Για να πάρω μόνο τον σωλήνα της AEM για να το κατεβάσω χαμηλά(το φίλτρο), εμφόσων έχω φιλτροχοάνη της Js πόσο θα πάει απο τιμή?Καμιά 200άρα?Παρόλα αυτά με την AEM θα κατεβαίνει αρκετά χαμηλα με αποτέλεσμα όποτε βρεχει ή έχει νερά να τρέμω..