Ερώτηση για ΑΕΜ
Γειά σε όλους, συγγνώμη για τη καθυστέρηση. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το project. Λύθηκε το πρόβλημα με τον ΑΕΜ, ήταν οι αντιστάσεις των μπεκ που δημιουργούσαν το πρόβλημα αλλά τελευταία στιγμή 'άνοιξε' το intercooler (που ήδη υπήρχε από το κιτ) από τη πίεση
Έχει μπεί καινούργιο και περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρύθμισμα... Ελπίζω να μην έχουμε άλλο πρόβλημα
Θα ανεβάσω τα αποτελέσματα το γρηγορότερο δυνατόν.... Συγχαρητήρια σε gzob και yiannako!!!
Έχει μπεί καινούργιο και περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρύθμισμα... Ελπίζω να μην έχουμε άλλο πρόβλημα
Θα ανεβάσω τα αποτελέσματα το γρηγορότερο δυνατόν.... Συγχαρητήρια σε gzob και yiannako!!!
Ευχαριστώ Γιώργο, όποτε κατέβεις πάρε τηλ. Η τουρμπίνα είναι T3 60-1 Hi-Fi Ball Bearing a .58 exhaust housing. Αυτή η τουρμπίνα ερχόταν με το Speedcraft kit που είχε το αμάξι από Αμερική. Υπολογίζουμε για 1.8 αφού το μοτέρ έχει ενισχυθεί σημαντικά
Θα ανεβάσω όλες τις λεπτομέρειες του μοτέρ και τα dyno γραφήματα όταν τελειώσει το ρύθμισμα... Ας ελπισουμε ότι δεν θα έχω άλλες εκπλήξεις!
Αντε με το καλό να βρεθούμε όλοι οι FI να τα πούμε και από κοντά.
Θα ανεβάσω όλες τις λεπτομέρειες του μοτέρ και τα dyno γραφήματα όταν τελειώσει το ρύθμισμα... Ας ελπισουμε ότι δεν θα έχω άλλες εκπλήξεις!
Αντε με το καλό να βρεθούμε όλοι οι FI να τα πούμε και από κοντά.
Dims2k, ευχαριστώ, αλλά το μόνο που θέλω πάνω από όλα είναι να είναι αξιόπιστο!!
Και τα 3 projects (gzob και yiannako) θα είναι πολύ δυνατά... Τώρα τι θα μπορεί να βγαίνει πρακτικά στο δρόμο αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Όταν τελειώσω με το καλό και θα έρθω στη πρώτη συνάντηση να τα πούμε από κοντά με όλους
Και τα 3 projects (gzob και yiannako) θα είναι πολύ δυνατά... Τώρα τι θα μπορεί να βγαίνει πρακτικά στο δρόμο αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Όταν τελειώσω με το καλό και θα έρθω στη πρώτη συνάντηση να τα πούμε από κοντά με όλους
Originally Posted by tomidis,Mar 15 2008, 05:01 PM
ολα καλα με το μοτερ που το ενισχυσες..με το διαφορικο κ τα ιμιαξονια τι γινετε θα αντεξουν τετοια ιπποδυναμη?
Thread
Forum
Replies
Last Post