ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε bolt on turbo kit της GREDDY
Έχω ένα μαντεμένιο Rev Hard που φαίνεται καλή κατασκευή αν θες να δοκιμάσεις, πριν φτιάξεις χειροποίητο (το οποίο κάτω από 1000 δεν παίζει να το πληρώσεις να ξέρεις). Ό,τι και να βάλεις (χειροποίητο ή μαντεμένιο) να κάνεις καλή στήριξη στην τουρμπίνα. Όλο το μυστικό εκεί είναι.
@gzob
Περιμενω απαντηση αν θα μου το αλλαξουν ξανα,αν οχι θα σε παρω να μου πεις λεπτομεριες για το rev hard,ξερεις αν μπαινει κουτι επανω η θελει μετατροπες?
γραφω παραπανο οτι το πυρομετρο δεν ξεπερνα τους 900 βαθμους αναφερομαι σε πληρες φορτιο(wot)στο 0,55 bar γιατι σε πιεση 0.2-0.3 και με το γκαζι περιπου στο μισο εχω δει μεχρι και 980 βαθμους,πιστευεις πως μπορει να οφειλεται σαυτο το ραγισμα απο τα χταποδια?γιατι και αυτο το μαντεμενιο της greddy εχει αρκετα παχιους αυλους και στο σημειο που εχει ραγισει δεν νομιζω πως ειναι απο κραδασμους.
Περιμενω απαντηση αν θα μου το αλλαξουν ξανα,αν οχι θα σε παρω να μου πεις λεπτομεριες για το rev hard,ξερεις αν μπαινει κουτι επανω η θελει μετατροπες?
γραφω παραπανο οτι το πυρομετρο δεν ξεπερνα τους 900 βαθμους αναφερομαι σε πληρες φορτιο(wot)στο 0,55 bar γιατι σε πιεση 0.2-0.3 και με το γκαζι περιπου στο μισο εχω δει μεχρι και 980 βαθμους,πιστευεις πως μπορει να οφειλεται σαυτο το ραγισμα απο τα χταποδια?γιατι και αυτο το μαντεμενιο της greddy εχει αρκετα παχιους αυλους και στο σημειο που εχει ραγισει δεν νομιζω πως ειναι απο κραδασμους.
Με emanage ή AEM είσαι? Αυτό το 0.2-0.3bar και 980C θυμίζει πολύ φτωχό καύσιμο, κλασσικό κουσούρι των παράλληλων σε μερικό φορτίο (που δύσκολα ξεπερνάς). Αν έχεις emanage, κάνε καμιά οικονομία να βάλεις ΑΕΜ. Θα με θυμηθείς... Το REV Hard πρέπει να μπαίνει κουτί με ελάχιστες μετατροπές (αν χρειάζονται).
Με emanage ultimate το εχω αλλα το εχω στο προγραμα τον aem γιατι εχω σκοπο να το ανεβασω,σε ειχα παρει τηλ.στο μαγαζι σου και σε ειχα ρωτησει για 2,2l stroker kit,δεν ξερω αν με θυμασε,anyway.Mου το ειχε πει και το παιδι που μου το ρυθμισε οτι μπορει να εχω τετοια προβληματα με τον emanage και να πω εδω πως δεν μου το εκανε αυτο τον πρωτο μηνα που το ειχαμε ρυθμισει(ο Δημητρης κεραμυδας το ρυθμισε απο Πευκη μερια ειναι δεν ξερω αν τον γνωριζεις)παντος το παιδι μου ειπε φερτω παλι να το κοιταξω χωρις χρηματικη επιβαρηνση.Παντος σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.θα σε παρω να σου πω μολις εχω απαντηση απο την greddy για το rev hard.
ΥΓ.το ασπρο s που βγαλατε στο burn out μας εχει παρει τα μυαλα,συνχαριτηρια συνεχιστε την καλη δουλεια που ηδη κανετε!!!
ΥΓ.το ασπρο s που βγαλατε στο burn out μας εχει παρει τα μυαλα,συνχαριτηρια συνεχιστε την καλη δουλεια που ηδη κανετε!!!