Cusco oil catch tank
Μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει μηπως εκανα πατατα στην συνδεση του δοχειου αναθυμιασεων?
Η Cusco ελεγε οτι μπαινει ετσι....

Ετσι το εχω και εγω δλδ
Ενω μετα απο καποιες φωτο που ειδα και παραξενευτηκα μηπως εκανα εγω κατι λαθος ηταν τοποθετημενο ετσι....

Μηπως δεν ειναι σωστο το δικο μου????
Η Cusco ελεγε οτι μπαινει ετσι....

Ετσι το εχω και εγω δλδ
Ενω μετα απο καποιες φωτο που ειδα και παραξενευτηκα μηπως εκανα εγω κατι λαθος ηταν τοποθετημενο ετσι....

Μηπως δεν ειναι σωστο το δικο μου????
μια χαρα το χεις απλα να ξερεις οτι η πισω( pcv βαλβιδα )λερωνει ολο το μοτερ...
γνωμη μου βγαλε την μπροστα στο περιβαλλον με ενα φιλτακι κ την δευτερη(pcv) συνδεσε την στο δοχειο αναθυμιασεων
η αλλιως αν σε περνει κ χωροταξικα κ οικονομικα βαλε 2 δοχειακια
γνωμη μου βγαλε την μπροστα στο περιβαλλον με ενα φιλτακι κ την δευτερη(pcv) συνδεσε την στο δοχειο αναθυμιασεων
η αλλιως αν σε περνει κ χωροταξικα κ οικονομικα βαλε 2 δοχειακια
Όπως το λέει ο Θωμάς.
Η πίσω (pcv) είναι αυτή που πρέπει να βάλεις μέσα στο αναθυμιάσεων.
Το μπροστά σωληνάκι (που σκάει στην πεταλούδα) άφησε το ελεύθερο με ένα φιλτράκι (σαν αυτά που βάζουν στα παπάκια ρε παιδί μου) ή αν θες βάλε ένα μικροφίλτρο να παρεμβάλει την γραμμή μέχρι την πεταλούδα.
Και εγώ έτσι το έχω απλά το φιλτράκι το έχω και κάθεται στο γραφείο μου αντί να το έχω βάλει επάνω στο αμάξι.
Η πίσω (pcv) είναι αυτή που πρέπει να βάλεις μέσα στο αναθυμιάσεων.
Το μπροστά σωληνάκι (που σκάει στην πεταλούδα) άφησε το ελεύθερο με ένα φιλτράκι (σαν αυτά που βάζουν στα παπάκια ρε παιδί μου) ή αν θες βάλε ένα μικροφίλτρο να παρεμβάλει την γραμμή μέχρι την πεταλούδα.
Και εγώ έτσι το έχω απλά το φιλτράκι το έχω και κάθεται στο γραφείο μου αντί να το έχω βάλει επάνω στο αμάξι.
εχε υποψιν σου οτι η διαμετρος η εωτερικη του λαστιχου που βγαινει απο το καπακι,πρεπει να ειναι η ιδια με το μαμα κ οχι πιο μικρη γιατι δεν λειτουργουν σωστα οι αναθυμιασεις,
το λεω αυτο γιατι πειρα κεγω το ιδιο κ μου το ειπε ο σπυρος κινεζος,βεβεα εγω τζαμπα το πειρα τουλαχιστον θανοιγω το καπο κ θα το κοιταω
ερωτηση-ειδα σε μια φωτο διπλα απο το δοχειο νερου ειναι ενα μαυρο κουτι,τι ειναι αυτο?τοχω ξαναδει κ μεχει φαει η περιεργια
το λεω αυτο γιατι πειρα κεγω το ιδιο κ μου το ειπε ο σπυρος κινεζος,βεβεα εγω τζαμπα το πειρα τουλαχιστον θανοιγω το καπο κ θα το κοιταω
ερωτηση-ειδα σε μια φωτο διπλα απο το δοχειο νερου ειναι ενα μαυρο κουτι,τι ειναι αυτο?τοχω ξαναδει κ μεχει φαει η περιεργια
Trending Topics
Thread
Forum
Replies
Last Post