GARAGE & SERVICE TIPS
Thelw na pisteyw oti ta ekane ola ayta kath' oti moy eipe oti phge akribws symfvna me to manual ths Honda kai me dedomeno oti to aytokinhto ekatse mesa sxedon 2,5 mhnes. Par' ola ayta tha ton rwthsw gia ola ayta poy egrapses kai tha epanelthw....Epifylassomai loipon.
Koita den eimai egw o kserolas kai oloi oi alloi asxetoi, o kathenas ta kserei afta afou ta GRAFEI TO MANUAL POU OLOI EXOUN! to thema einai ean exei tin oreksi na ta kanei.. H apla tou hr8an 4 pistonia apo tin TODA kai ta petakse mesa etsi!! ekei einai h diafora. Akoma kai 4 kainouria pistonia na sou erthoun. prepei na ta valeis ena ena se kathe kylindro kai na elenkseis kathe fora to diakeno. kai analogos meta ta topotheteis. 4 pistonia X 4 kylindrous shmenei 16 diaforetika "mpaino-vgalsimata". tha ta kanei kaneis afta?
Kalh Xronia kai xronia polla pou ksexsa na pw.
asxeto ligo
Kalh Xronia kai xronia polla pou ksexsa na pw.
Den xerw an ta exei kanei ola ayta alla opws egrapsa kai prohgoymenws pisteyw oti ta exei kanei... Einai poly prosextikos... To aytokinhto toy Nikoy sto opoio allaxe pistonia mexri stigmhs den exei pathei tipota....Den einai logiko an eixe kanei kapoio lathos na to eixe deixei to aytokinhto meta apo tetoio liwsimo poy exei ypostei sta xeria toy Nikoy? Tetoia kataponhsh liga moter exoyn trabhxei pisteyw... Mexri kai ta hmiaxonia espase....To moter omws den exei pathei to paramikro... O Npart bebaia tha htan pio armodios na mas enhmerwsei sxetika alla den pisteyw oti eimai out ap' ayta poy lew giati me ton Niko milame arketa syxna ki an eixe symbei kati tha to ixera....Ayta..
δεν εχει συμβει απολυτως τιποτα στο μοτερ μου. ΑΛΛΑ ομως αλλαζω λαδια και φιλτρο ανα 1000 με 2000 χιλιομετρα με γνησιο φιλτρο λαδιου που λιγοι εχουν.... ο σαρακακης βαζει απο type-r που δεν κανει. (το φιλτρο του s2000 ειναι μοναδικος κωδικος)
επισης ρυθμιση βαλβιδων συνεχεια. καθως και τωρα τελευταια και ενα engine flush για τρελλο καθαρισμα.. το μοτερ δεν εχει κανει τσικ.
επισης τα ημιαξονια που εσπασαν δε νομιζω να εχουν σχεση με το μοτερ...
δηλαδη αν δεν εσπαγαν θα λυγιζε η μπιελα.... μαλλον οχι.
επισης ρυθμιση βαλβιδων συνεχεια. καθως και τωρα τελευταια και ενα engine flush για τρελλο καθαρισμα.. το μοτερ δεν εχει κανει τσικ.
επισης τα ημιαξονια που εσπασαν δε νομιζω να εχουν σχεση με το μοτερ...
δηλαδη αν δεν εσπαγαν θα λυγιζε η μπιελα.... μαλλον οχι.
Ta hmiaxonia profanws den exoyn sxesh me to moter Nikolaki... Apla to eipa gia na deixw oti enw to aytokinhto exei xrhsimopoihthei oxi kai me poly eygeniko tropo toso ston dromo oso kai sthn pista (me apotelesma na paradwsoyn pneyma ta hmiaxonia) to moter para thn sklhrh xrhsh den epathe to paramikro. Ki ayto bebaia nomizw oti einai sta syn toy Nikhforoy o opoios to montare.
παιδες, αλλαξα τα oil jets και τα μπουζι, δωρεαν (δωρεαν αυτα, αλλα ακριβα καποια αλλα, anyway), λογω ανακλησης, στον Ζαφειρη.
εκανα και μια ρυθμιση βαλβιδων και ειδα το φως το αληθινο, μεγαλη διαφορα! εχω 64.000 χλμ, και ο τυπος μου ειπε οτι δεν ηθελαν και πολυ ρυθμισμα?? αλλα εγω ειδα τρομερη διαφορα, η νυχτα με την μερα!! και σε καταναλωση (αν και το εχω οδηγησει λιγο!!) σαν να οδηγουσα αλλο S!!
προτεινω σε οσους δεν εχουν ρυθμισα βαλβιδων και ειναι με μερικα χιλιομετρακια να το προχωρησουν!!! μπορουν να το κανει και καποιος μονος του, οπως νομιζω το εχουν κανει καποιοι απο εδω, εγω δεν το εκανα μονος μου γιατι δεν μπορουσα να βγαλω μια βιδα γμτ!!
ασχετο ποσο εγγυηση ειχαν/εχουν τα MY00???
εκανα και μια ρυθμιση βαλβιδων και ειδα το φως το αληθινο, μεγαλη διαφορα! εχω 64.000 χλμ, και ο τυπος μου ειπε οτι δεν ηθελαν και πολυ ρυθμισμα?? αλλα εγω ειδα τρομερη διαφορα, η νυχτα με την μερα!! και σε καταναλωση (αν και το εχω οδηγησει λιγο!!) σαν να οδηγουσα αλλο S!!
προτεινω σε οσους δεν εχουν ρυθμισα βαλβιδων και ειναι με μερικα χιλιομετρακια να το προχωρησουν!!! μπορουν να το κανει και καποιος μονος του, οπως νομιζω το εχουν κανει καποιοι απο εδω, εγω δεν το εκανα μονος μου γιατι δεν μπορουσα να βγαλω μια βιδα γμτ!!
ασχετο ποσο εγγυηση ειχαν/εχουν τα MY00???
Pou einai autos o zafeiris pou les gia dose info? Me to decelerating ti ekanes? to eide?
για τον θορυβο μου ειπει οτι ειναι μονο θορυβος και θα διορθωθει οταν αλλαξω δισκο
VAG wrote
και τα λοιπά TSB δεν έχουν χρονικό περιορισμο
για το decelerating (TSB A00-054) που με ενδιαφερει , γραφει οτι εαν εισαι εκτος εγγυησης τοτε ειναι θεμα "goowill consideration of the Honda dealer", αυτο πως μπορουμε να το περασουμε ρε γμτ???? καμια ιδεα?