GARAGE & SERVICE TIPS
@ Panagioti (kai se opoion allon valei Hardtop)
koita ayto
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=317923
koita min tin patheis kai esy
koita ayto
@ Panagioti (kai se opoion allon valei Hardtop)
koita ayto
koita ayto
Tou xronou tin anoiksi tha sou po
Αλλαξα μονος μου τα υγρα του ψυγειου, συμφωνα με το λινκ DIY του Μαριου.
απλη διαδικασια και την προτεινω σε οποιον το εχει αγορασει μεταχειρισμενο και δεν ξερει τι εχουν ριξει μεσα στο ολο κυκλωμα.
αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οι απαντησεις που επαιρνα απο τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ αντιπροσωπους της Honda που πηγα για να αγορασω το αντιψυκτικο υγρο.
πρωτη σταση Σαρακακης, "εεε δεν εχουμε"!!!! ντοινκ!!! ο σαρακακης δεν ειχε νερο!!! ειναι δυνατον? απο εβδομαδα και εαν!!!! απιστευτο!!!
μετα, σε αλλον αντιπροσωπο (ονοματα δεν λεμε, εαν θελετε ομως να πω), "εεε εμεις δεν βαζουμε Honda αλλα το ταδε, το ιδιο ειναι μωρε" ερωτηση δικια μου, ειναι αντιστοιχο με το type 2 της honda? "δεν ξερω!!"
τελος, αλλος, "γιατι να τα αλλαξεις μωρε, σιγα, πεταμενα λεφτα ειναι", του λεω εγω οτι η Honda λεει καθε 3 χρονια (εαν εχεις type 1 νερο), απαντηση "βλακειες, θα χασεις τα λεφτα σου"!!!
τι να πει κανεις????
τους εμπιστευεστε? εγω σιγουρα οχι!!!!!!
αυτα!
απλη διαδικασια και την προτεινω σε οποιον το εχει αγορασει μεταχειρισμενο και δεν ξερει τι εχουν ριξει μεσα στο ολο κυκλωμα.
αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οι απαντησεις που επαιρνα απο τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ αντιπροσωπους της Honda που πηγα για να αγορασω το αντιψυκτικο υγρο.
πρωτη σταση Σαρακακης, "εεε δεν εχουμε"!!!! ντοινκ!!! ο σαρακακης δεν ειχε νερο!!! ειναι δυνατον? απο εβδομαδα και εαν!!!! απιστευτο!!!
μετα, σε αλλον αντιπροσωπο (ονοματα δεν λεμε, εαν θελετε ομως να πω), "εεε εμεις δεν βαζουμε Honda αλλα το ταδε, το ιδιο ειναι μωρε" ερωτηση δικια μου, ειναι αντιστοιχο με το type 2 της honda? "δεν ξερω!!"
τελος, αλλος, "γιατι να τα αλλαξεις μωρε, σιγα, πεταμενα λεφτα ειναι", του λεω εγω οτι η Honda λεει καθε 3 χρονια (εαν εχεις type 1 νερο), απαντηση "βλακειες, θα χασεις τα λεφτα σου"!!!
τι να πει κανεις????
τους εμπιστευεστε? εγω σιγουρα οχι!!!!!!
αυτα!
δεν ειναι καθολου δυσκολη δουλεια. το μονο δυσκολο (λογο περιορισμενου χωρου) ειναι να ξελασκαρεις ενα σωληνα με ενα σφιγκτιρακι που εχει και μετα να το ξαναβαλεις. (εκτος εαν εχεις τροπο να σηκωσεις το αυτοκινητο και μπεις απο κατω, οπου εκει μπορεις/πρεπει να ξεβιδωσεις μια βιδα)
υγρα τελικα εβαλα, της ΒΡ, μου ειπε ενας φιλος χημικος, οτι ειναι ιδια με τις Honda (γυρω στα 10ευρω τα 4 λιτρα) (τα πουλανε παντου, στα βενζιναδικα, practiker κλπ). στο κουτι γραφει οτι συνιστουν να τα αλλαζεις καθε 3 χρονια!!
(της Honda τα 4λιτρα κανουν 20 ευρω)
χρειαζεσαι 6.5 λιτρα, (αρα αγορασεις 2 των 4λιτρων)
αλλαξα και το o-ring στην βιδα του ψυγειου, 1,5 ευρω, δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη η αλλαγη του, αλλα τεσπα.
χρονος, καμια ωρα? την περισσοτερη περιμενεις να αδειασει το ψυγειο, και μετα να μπει σε λειτουργια ο ανεμιστηρας.
> δες και το owners manual του τουτου μας, οπου περιγραφει την διαδικασια αναλυτικα και με σχεδια.
αυτα βασικα, οτι αλλο ειναι πεσ μου
υγρα τελικα εβαλα, της ΒΡ, μου ειπε ενας φιλος χημικος, οτι ειναι ιδια με τις Honda (γυρω στα 10ευρω τα 4 λιτρα) (τα πουλανε παντου, στα βενζιναδικα, practiker κλπ). στο κουτι γραφει οτι συνιστουν να τα αλλαζεις καθε 3 χρονια!!
(της Honda τα 4λιτρα κανουν 20 ευρω)
χρειαζεσαι 6.5 λιτρα, (αρα αγορασεις 2 των 4λιτρων)
αλλαξα και το o-ring στην βιδα του ψυγειου, 1,5 ευρω, δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη η αλλαγη του, αλλα τεσπα.
χρονος, καμια ωρα? την περισσοτερη περιμενεις να αδειασει το ψυγειο, και μετα να μπει σε λειτουργια ο ανεμιστηρας.
> δες και το owners manual του τουτου μας, οπου περιγραφει την διαδικασια αναλυτικα και με σχεδια.
αυτα βασικα, οτι αλλο ειναι πεσ μου
Ρε παιδιά το έχω ξαναπεί πρέπει να διοργανώσουμε garage days όπου θα μαζευόμαστε τα μέλη να κάνουμε ορισμένες απλές εργασίες συντήρησης. Χρειαζόμαστε ένα γκαράζ με εργαλεία σαν του Νpart ένα πράγμα!!
εγω τωρα σκεφτομαι να ρυθμιζω μονος μου τις βαλβιδες, δεν νομιζω να ειναι παλουκι, το ειχα ξανακανει σε ενα αλλο τουτου, ψιλο κομματι απο κεικ (piece of cake)
εχεις κανενας καμια ιδεα/σχολιο, να προσπαθησω , το αφησω??????
τι λετε?
εχεις κανενας καμια ιδεα/σχολιο, να προσπαθησω , το αφησω??????
τι λετε?