invidia exhaust
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Το θεμα ειναι να εχεις το σωστο υλικο να τις κολλησεις οπως και το σωστα εργαλεια / μηχανηματα. Πρεπει το ηλεκτροδιο ή αλλιως η βεργα συγκολλησης να περιεχει υλικο τιτανιου.
Δειτε και αυτο για μια γευση.
Προσωπικα παντως, μπορω να κανω απλη συγκολληση σιδηρου αλλα το πιο δυσκολο ειναι να δουλεψεις το ανοξειδωτο. Πρεπει να εχεις πολυ σταθερο χερι, κατι το οποιο ποτε δεν καταφερα καθως θελει παρα πολυ εξασκηση. Μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις το εκανα οταν δουλευα σε εργοστασιο οπου ολα τα μηχανηματα ηταν ανοξειδωτα. Στην αναγκη το κανεις, αλλα το πως και το το ποση ωρα εκανα για μια απλη κολληση δεκα μολις εκατοστων ειναι αλλη ιστορια. Πολυ παιδεμα. Οποτε φανταζομαι το ποσο λεπτομερεια θελει να κολλησεις τιτανιο, πραγμα που το εχω σει μονο σε video και οχι απο κοντα.
Ασχετα λιγο αυτα με το θεμα αλλα θυμηθηκα παλιες εποχες. Ξερεις... πριν την εποχη του Περικλη.
Δειτε και αυτο για μια γευση.
Προσωπικα παντως, μπορω να κανω απλη συγκολληση σιδηρου αλλα το πιο δυσκολο ειναι να δουλεψεις το ανοξειδωτο. Πρεπει να εχεις πολυ σταθερο χερι, κατι το οποιο ποτε δεν καταφερα καθως θελει παρα πολυ εξασκηση. Μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις το εκανα οταν δουλευα σε εργοστασιο οπου ολα τα μηχανηματα ηταν ανοξειδωτα. Στην αναγκη το κανεις, αλλα το πως και το το ποση ωρα εκανα για μια απλη κολληση δεκα μολις εκατοστων ειναι αλλη ιστορια. Πολυ παιδεμα. Οποτε φανταζομαι το ποσο λεπτομερεια θελει να κολλησεις τιτανιο, πραγμα που το εχω σει μονο σε video και οχι απο κοντα.
Ασχετα λιγο αυτα με το θεμα αλλα θυμηθηκα παλιες εποχες. Ξερεις... πριν την εποχη του Περικλη.
Ερώτηση. Άκουσα ότι υπάρχει μονή Nvidia, και δεν το έχω ψάξει ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ! Θα το παίξω και εγώ newbie και θα ρωτήσω. Φοράει κανείς αυτήν την μονή? Ξέρουμε κανέναν?
Υπάρχει ένα βίντεο στο youtube (ως νέος δεν ξέρω να κάνω λινκ στο βίντεο
) με ένα κόκκινο που κάνει ωραία βαβούρα.
Επίσης απο βάρος τι παίζει?
Ευκαριστώ , με κ .
Υπάρχει ένα βίντεο στο youtube (ως νέος δεν ξέρω να κάνω λινκ στο βίντεο
) με ένα κόκκινο που κάνει ωραία βαβούρα. Επίσης απο βάρος τι παίζει?
Ευκαριστώ , με κ .
Originally Posted by leftis,Oct 13 2009, 09:10 PM
κολλανε αλλα θελει ειδικη κολληση που λιγοι ξερουν και εχουν τον εξοπλισμο. τουλαχιστον αυτο ξερω.

) μου είχε πει ότι βγαίνει και μονή έτοιμη invidia.