invidia exhaust
Με τον θορυβο δεν εχω κανενα προβλημα... Διαβαζοντας παλαιοτερα post καταλαβα πως για βελτιωση αποδοσης ειναι καλυτερες οι μονες... Αισθητικα δεν μου αρεσει το κενο... Θελω η εξατμιση να τονωνει τον ηχο του Vtec και να υπαρχει μια μικρη βελτιωση στην αποδοση(τουλαχιστον να μην χανει το αμαξι αποδοση)... Σαν ηχο μου αρεσει η HKS και απο μονες η J's...
Originally Posted by Steha,Oct 13 2009, 01:53 PM
Σαν ηχο μου αρεσει η HKS και απο μονες η J's...
Η HKS με καταλύτη είναι αρκετά ήσυχη εξάτμιση. Βγάζει απλά ένα μπάσο ήχο.
Η ΗΚS χωρίς καταλύτη σαν κάτι να κάνει, γρυλίζει και λιγουλάκι στα πιο ψηλά.
Η J's μονή πάλι, καμία σχέση με τις 2 προηγούμενες. Περισσότερη βαβούρα στις χαμηλές στροφές με ή χωρίς καταλύτη και φυσικά όταν μπει vtec κάνει πανικό.
Εσείς οι χρήστες των 2ών εξατμίσεων, ποια εξάτμιση θα λέγατε ότι φέρνει σε ήχο με αυτή των μονών J's? (απο περιέργεια και μόνο)
Originally Posted by eddiex,Oct 14 2009, 12:03 AM
Εμαθες και εσυ κεφτε πως κανει η HKS με Test Pipe... 

Καραγκιόζη Νίντζα της κακιάς ώρας.
Γενικά οι μονές είτε 60ρες είτε 70ρες χωρίς μεσαίο βγάζουν πολυ πολυ δυνατό και ξερό ήχο.
Παρ'ολα αυτό δεν είναι ο πιο ωραίος.Πχ η διπλές της ΗΚS έχουν πολύ ωραίο ήχο χωρις να είναι εκκωφαντικός.Επίσης εύηχος συνδιασμός είναι η injen εισαγωγή με μία διακριτική εξάτμιση στυλ mugen.
Περί ορέξεως παντα.
Παρ'ολα αυτό δεν είναι ο πιο ωραίος.Πχ η διπλές της ΗΚS έχουν πολύ ωραίο ήχο χωρις να είναι εκκωφαντικός.Επίσης εύηχος συνδιασμός είναι η injen εισαγωγή με μία διακριτική εξάτμιση στυλ mugen.
Περί ορέξεως παντα.

).....
(προσωπικη μου αποψη)