j s racing exatmisi
Originally Posted by Psilos,Feb 8 2007, 09:11 AM
Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν την εισάγει κάποιος αλλά στην Αμερική κοστίζει περίπου $1600 και είναι κούκλα

Ο συνδυασμός εξάτμιση - χταπόδι Mugen, αποδίδει 10 άλογα στις 6000 σ.α.λ. και "γεμίζει" τα κενά στα διαγράμματα ιπποδύναμης και ροπής! Με λίγα λόγια τονίζει τις χαμηλομεσαίες που είναι και ο τομέας που υστερεί το S2000.
Δε συντονιζει - τρίζει καθόλου, είναι κούκλα, χωρίς να είναι ηχητικά ενοχλητική.
Προσωπικά θεωρώ πως είναι εξαιρετική επιλογή
Ορίστε και τα σχετικά διαγράμματα:
https://www.s2ki.com/forums/index.php?act=m...md=si&img=54993

Ο συνδυασμός εξάτμιση - χταπόδι Mugen, αποδίδει 10 άλογα στις 6000 σ.α.λ. και "γεμίζει" τα κενά στα διαγράμματα ιπποδύναμης και ροπής! Με λίγα λόγια τονίζει τις χαμηλομεσαίες που είναι και ο τομέας που υστερεί το S2000.
Δε συντονιζει - τρίζει καθόλου, είναι κούκλα, χωρίς να είναι ηχητικά ενοχλητική.
Προσωπικά θεωρώ πως είναι εξαιρετική επιλογή
Ορίστε και τα σχετικά διαγράμματα:
https://www.s2ki.com/forums/index.php?act=m...md=si&img=54993
apoti kserw o tzourdas fernei mugen, thn eisagwgh toulaxiston sigoura giati rwthsa timh k mou eipe (1950 euro)! toda exatmish apto katalyth k pisw foraei kaneis? ta 9 aloga pou uposxetai einai uperaisiodoksa? skeftomai gia diplh exatmhsh alla thelw na einai oso to dunaton pio apodotikh apo pleuras ippodunamhs
Παιδιά δε συμφερει να την φέρει έμπορος, όλοι πουλάνε...τρέλλα με τις τιμές.Η R-Spec φένεται να είναι η πιο λογική με τις τιμές, αλλά δεν εισάγει Mugen.
Οι δύο πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες είναι η Τaka Kaira και η Kingmotorsports. Καλύτερα να τα φέρετε μόνοι σας.
Οι δύο πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες είναι η Τaka Kaira και η Kingmotorsports. Καλύτερα να τα φέρετε μόνοι σας.
Originally Posted by Psilos,Feb 11 2007, 10:35 AM
Παιδιά δε συμφερει να την φέρει έμπορος, όλοι πουλάνε...τρέλλα με τις τιμές.Η R-Spec φένεται να είναι η πιο λογική με τις τιμές, αλλά δεν εισάγει Mugen.
Φίλε η λύση από Takakaira είναι πιστεύω η καλύτερη! Την δική μου την αγόρασα από εκεί το 2001 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συννενόηση και συσκευασία ΑΨΟΓΕΣ χωρίς παρατράγουδα!
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως αν όντως καταλείξετε σε αυτό το site, σιγουρευτείτε ότι όταν θα σας την στείλει να γράφει στην συσκευασία ότι πρόκειται για δώρο προς εσάς, γιατί αλλιώς το τελωνείο θα κόψει κ@λους!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ TAKAKAIRA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΙΜΗ.ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!!!!
Thread
Forum
Replies
Last Post
POWER OF DREAMS!!
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
2
Apr 24, 2006 05:31 AM
Dkall.s2000
Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά
12
Apr 18, 2006 05:47 PM