Mugen Cooling Kit
You will need the radiator as well. I dont think adding a thermostat and a cap alone will help.. Not to mention that if you drive on a racetrack the thermostat most likely will be fully opened in 2-3 laps! You can buy a cheaper aluminum radiator like Koyo..
Symfvnv me ton Soc. To psygeio einai aparaithto. Ayto einai sthn oysia poy katebazei thn thermokrasia toy neroy ki ara kai toy moter. Mono me ton thermostath den tha kaneis apolytws tipota. O stayros otan ebale akribws ta pragmata poy les ki esy na baleis (xvris psygeio dhl.) diapistwse oti to aytokinhto phgaine xeirotera ap' oti OEM. Otan omvs ebale kai to psygeio se syndyasmo kai me ton egefalo ths mugen tote kai mono tote eide shmantikh diafora pros to kalytero. Ara nomizw ki egw oti to radiator einai must.
Registered User
From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
Diladh file proteineis na mhn mpow kan sthn diadikasia na ta valo xwris radiator? An einai na kopsei kiolas den to syzhtao kan (na dwsw tsaba 250 euro), alla gia na to les kati tha 3ereis...
Kanenas allos kamia gnwmi?
Guyz peite mou an einai na mazepso lefta kai gia radiator na ta valo ola mia kai kali... alliws na valo auta tora kai to radiator argotera...
Me to OEM ECU kala den tha dulepsei? (opws eipa kai pio prin thelo to S mou as OEM as possible)
Me parageleies apo Ameriki ti paizei me to telwneio?
Thanks!
Kanenas allos kamia gnwmi?
Guyz peite mou an einai na mazepso lefta kai gia radiator na ta valo ola mia kai kali... alliws na valo auta tora kai to radiator argotera...
Me to OEM ECU kala den tha dulepsei? (opws eipa kai pio prin thelo to S mou as OEM as possible)
Me parageleies apo Ameriki ti paizei me to telwneio?
Thanks!
Ennoeitai oti tha doyleyei to moter me ton OEM egefalo. Apla soy eipa oti tha deis megalyterh diafora an baleis kapoion ap' aytoys poy soy proteina. Twra gia to Koyo xerw oti einai ena fthno psygeio alla den xerw prapanw stoixeia gia thn poiothta toy kai thn apodosh toy. Den to exei balei kai kaneis na soy pw thn alitheia gia ana exoyme kai mia pio amesh gnvmh.
To mugen einai poly kalo alla to kalytero kata thn gnvmh moy (kai akribotero omws) einai to Spoon. Psygeio full racing paxoys 3ek. olo apo aloyminio.
To mugen einai poly kalo alla to kalytero kata thn gnvmh moy (kai akribotero omws) einai to Spoon. Psygeio full racing paxoys 3ek. olo apo aloyminio.
Thread
Forum
Replies
Last Post
Taseas
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
18
Mar 27, 2013 09:23 AM