RETAINERS
Τα setup γενικά του κάθε αυτοκινήτου διαφέρουν όπως και ο προγραμματισμός και οι οδηγοί. Οπότε καλό είναι Γιαννάρα να δεις το δικό σου πως πάει. Του package το αμάξι πάντως ήταν πάρα πολύ καλό και είχε άμεση απόκριση στο γκάζι
Έτσι ακριβώς είναι, εγώ άλλωστε δεν είχα σκοπό να συγκριθώ ούτε σαν προγραμματιστής (ούτε κατά διάνοια) αλλά ούτε σαν οδηγάς (όσο παράδοξο μπορεί να ακούγεται αυτό).
Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον για εμένα τουλάχιστον ή και για τον Κώστα (νομίζω το συζητάγαμε κάποια στιγμή) να δούμε πόσο επηρεάζει το setup η εξάτμιση και μια πιο μετριοπαθής ρύθμιση του AFR μιας και ΟΛΑ τα υπόλοιπα έχουν παραμείνει ίδια.
Anyway όταν βρω χρόνο, χρήμα και όρεξη να ετοιμαστώ θα κάνουμε το πατιματάκι μιας και εσύ γνωρίζεις τις διαφορές και θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις.
Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα έχουμε σίγουρα παρέα και τον Πακεταρα αλλά και τον Αλέξανδρο που μου το έχει πει το παιδί τόσες φορές.

Οπότε stay tuned, coming out in March
Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον για εμένα τουλάχιστον ή και για τον Κώστα (νομίζω το συζητάγαμε κάποια στιγμή) να δούμε πόσο επηρεάζει το setup η εξάτμιση και μια πιο μετριοπαθής ρύθμιση του AFR μιας και ΟΛΑ τα υπόλοιπα έχουν παραμείνει ίδια.
Anyway όταν βρω χρόνο, χρήμα και όρεξη να ετοιμαστώ θα κάνουμε το πατιματάκι μιας και εσύ γνωρίζεις τις διαφορές και θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις.
Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα έχουμε σίγουρα παρέα και τον Πακεταρα αλλά και τον Αλέξανδρο που μου το έχει πει το παιδί τόσες φορές.
Έτσι ακριβώς είναι, εγώ άλλωστε δεν είχα σκοπό να συγκριθώ ούτε σαν προγραμματιστής (ούτε κατά διάνοια) αλλά ούτε σαν οδηγάς (όσο παράδοξο μπορεί να ακούγεται αυτό).

Με το Fun στη μικρή πίεση(γιατί στη μεγάλη θα μας έκανε τον κ@λ0 για πέταμα) από 1η εγώ 2α ο Χρήστος έφευγα αρκετά στο πάτα και κρατιόμουν μέχρι αλλαγή 4ης αν θυμάμαι καλά κανα 2 αμάξια μπροστά. Μετά ήταν σα να πατάω φρένο. Ερχόταν ο Χρήστος σούβλα και μου τραβούσε κολώνα.
Από 2ες και οι δυο κρατιόμουν λιγότερο μπροστά και για λιγότερο χρόνο. Μετά περνούσε ο Χρήστος πολύ εύκολα μπροστά.
Λογικά την ίδια διαφορά θα έχετε. Δεν ξέρω όμως με το θέμα πίεσης τι γίνεται γιατί εγώ δούλευα max 0,65.
Από 2ες και οι δυο κρατιόμουν λιγότερο μπροστά και για λιγότερο χρόνο. Μετά περνούσε ο Χρήστος πολύ εύκολα μπροστά.
Λογικά την ίδια διαφορά θα έχετε. Δεν ξέρω όμως με το θέμα πίεσης τι γίνεται γιατί εγώ δούλευα max 0,65.
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1330025039' post='21443827
[quote name='package' timestamp='1330019526' post='21443331']
O Fun έχει μέτρα από μένα.

Ποσο Χρησταρα ?
[/quote]
Με το άμεση απόκριση στο γκάζι ο Χρηστος εννοεί άμεσο κλέψιμο.
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1330026733' post='21443967
[quote name='S2johnyK' timestamp='1330025039' post='21443827']

Ποσο Χρησταρα ?
[/quote]
Με το άμεση απόκριση στο γκάζι ο Χρηστος εννοεί άμεσο κλέψιμο.

[/quote]

Μλκ δεν υπάρχεις

Εγώ θυμάσαι τι σου είχα πει?
Με μαμά χταπόδι,μαμά εξάτμιση, καταλύτη, "δικο σου" πρόγραμμα κτλ είχα δει μέχρι και 0,82 ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΦΤΗ.
Από τότε δυστυχώς (ή ευτυχώς) αλλαξαν καποια πραγματακια, λογω μικρου overspin (ξερω τι λες πισω απο την οθονη....φλώρε έριξες κόφτη
) ο κοφτης εχει κατεβει λιγο (δεν λεω ακομα ποσο, θα μαθεις απο κοντα
) και ο καταλύτης πηρε ποδι. Μαλλον απο βδομαδα την άγουσα θα πάρουν και τα μαμα τελικα, οπότε θα έχουμε και νέα πίεση.Ίδωμεν...
Γιάννη αν αντέχεις το θόρυβο αυστηρά μονή.
Όσο για τον κόφτη όσο πιο ψηλά τόσο περισσότερο θα σπινιάρει το λουρί. Πάντως μοτερικά πιστεύω οτι μπορείς να ανεβάσεις όλο τον κόφτη. Εκεί που είχα τον κόφτη στο δυναμόμετρο είχαμε δει και 0,9. Οπότε καταλαβαίνεις πως αν δεν γλυστράει το λουρί στις 9000rpm θα βλέπεις πάνω από 1bar.
Ερώτηση:Βάζοντας TP τι άλλαξε στην πίεση?
Όσο για τον κόφτη όσο πιο ψηλά τόσο περισσότερο θα σπινιάρει το λουρί. Πάντως μοτερικά πιστεύω οτι μπορείς να ανεβάσεις όλο τον κόφτη. Εκεί που είχα τον κόφτη στο δυναμόμετρο είχαμε δει και 0,9. Οπότε καταλαβαίνεις πως αν δεν γλυστράει το λουρί στις 9000rpm θα βλέπεις πάνω από 1bar.
Ερώτηση:Βάζοντας TP τι άλλαξε στην πίεση?