s 2000 2,2
Originally Posted by JS RACING,Jun 16 2009, 02:41 AM
petro mou pote tha exoume nea sou ti kaneis me to sazman?? tin brikate tin lisi h oxi akoma?? enimerose me??
εμεις ποτε θα εχουμε νεα σου?
Originally Posted by dims2k,Jun 17 2009, 02:20 PM
ρε παλιοκοντρακια ασε τον ανθρωπο να ησυχασει

ama thes patame tora pou to ipologizo kanena 340 kai meta patame pou tha eine kanena 410
no problem ta leme ke tilefonikos
Originally Posted by JS RACING,Jun 19 2009, 09:32 AM
tora mpike h turbina apo evo 9 xexe. mpeno mesa tin triti kai bazo eisagogi, xtapodoeksatmisi komple, kai boost control na anebaso piesi. meta perimeno ekkentra disko simplekti kai bazo programma
ama thes patame tora pou to ipologizo kanena 340 kai meta patame pou tha eine kanena 410
eisagogi gruppe m, xtapodi downpipe ke xoufta popai, ekkentra cosworth mazi me elatiria ktl, mpielobides exo pari arp. to mono problima exo kolisi me ton disko simplekti thelo na balo didisko kitaki tis exedy ton kalo dioti exi 2 kai mou bgeni kanena 1600 sari...ke prepei na min balo to intercooler kai tis solinosis gia na balo ton disko. opote ligo ipomoni kanena week ke elpizo na eime etimos. 410 xalara makari dioti to dinamometro tou fotineli eine austiro arketa. se kanena power mpori kai na ta bgalo aneta. eidomen!!! pros to paron perimeno ti tha kano me ton didisko ke meta pao gia dinamometrisi na do ti aloga eime tora.
auta tha enimerono
auta tha enimerono
Originally Posted by JS RACING,Jun 22 2009, 08:57 AM
eisagogi gruppe m, xtapodi downpipe ke xoufta popai, ekkentra cosworth mazi me elatiria ktl, mpielobides exo pari arp. to mono problima exo kolisi me ton disko simplekti thelo na balo didisko kitaki tis exedy ton kalo dioti exi 2 kai mou bgeni kanena 1600 sari...ke prepei na min balo to intercooler kai tis solinosis gia na balo ton disko. opote ligo ipomoni kanena week ke elpizo na eime etimos. 410 xalara makari dioti to dinamometro tou fotineli eine austiro arketa. se kanena power mpori kai na ta bgalo aneta. eidomen!!! pros to paron perimeno ti tha kano me ton didisko ke meta pao gia dinamometrisi na do ti aloga eime tora.
auta tha enimerono
auta tha enimerono
Thread
Forum
Replies
Last Post