s 2000 2,2
το αμαξι μου ειναι πλεον και παλι στους δρομους μετα το καινουριο set up που ειχα συμφωνησει με το gzob να κανουμε. Το αμαξι ειναι παρα πολυ καλο, καλυτερο απο πριν, και κραταει την δυναμη μεχρι κοφτη κατι που δεν εκανε πριν.ηδη εκανα και ενα ανοιγμα με ενα φιλο για να δω αν οντος ειναι ετσι,και το αποτελεσμα ηταν ,το να εχω κερδισει 1,5 αμαξι.η λυσα της ατμοσφαιρας πραγματικα ειναι συγκλονιστικη.
η λειτουργεια του ειναι σαν να εχω κουτα αμαξι σ2000.ειμαι πολυ χαρουμενος που υπαρχουν ανθρωποι ακομα που ασχολουνται με την ατμοσφαιρα.ηδη ακολουθουν καποια ατομα που θελουν να ενισχυσουν το honda τους με την οδο της ατμοσφαιρας και τους ευχομαι οτι καλυτερο. μαλιστα σημερα ειχα και μια παρα πολυ καλη προσφορα στο να δωσω το αμαξι μου αλλα απαντησα αρνητικα παρολο το χρηματικο ποσο που μου προσφεραν.αυτα κανει ενα honda το ερωτευεσαι.
η λειτουργεια του ειναι σαν να εχω κουτα αμαξι σ2000.ειμαι πολυ χαρουμενος που υπαρχουν ανθρωποι ακομα που ασχολουνται με την ατμοσφαιρα.ηδη ακολουθουν καποια ατομα που θελουν να ενισχυσουν το honda τους με την οδο της ατμοσφαιρας και τους ευχομαι οτι καλυτερο. μαλιστα σημερα ειχα και μια παρα πολυ καλη προσφορα στο να δωσω το αμαξι μου αλλα απαντησα αρνητικα παρολο το χρηματικο ποσο που μου προσφεραν.αυτα κανει ενα honda το ερωτευεσαι.
Trending Topics
Originally Posted by ManosS2k,Jun 9 2009, 01:16 AM
Το 1μιση αμαξι ποσο κοστισε ομως?