Βελτιωση s2000
Έχουμε μια κλειστή στροφή που αν την πάρεις με 2ρα θα είσαι γύρο στις 5-500. Εκεί πρέπει να βάλεις 1η. Δηλαδή είναι καλύτερα να βάλεις 1η και να γίνει το αμάξι νευρικό ή να είχε ροπή να σηκώσει την την 2ρα και φύγεις γλυκά από την στροφή? Προφανώς το δεύτερο...
Αμα το λιωνεις στις κοντρες και τις καρφωνεις μερα-νυχτα μονο τα κατεβασματα στις στροφες δεν θα φταινε για το σασμαν.
Ενα πραγμα θα πω.Ο Ηλιας εχει 110.000χλμ με τον ιδιο συμπλεκτη και στριβει-κατεβασματα κτλ συνεχεια και αλλοι αλλαζουν καθε 30.000χλμ δισκο..
Ασε που αμα ξερεις και καλο μυτι-τακουνι δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα.Θα μου πειτε σιγα να μην κατσω να μαθω μυτι-τακουνι αλλα δυστυχως ή ευτυχως το αυτοκινητο ειναι ιδιαιτερο και θελει αντρικη πραγματικη οδηγηση..
Αν και δεν το εχω μαθει ακομα για μενα ευτυχως..
Ενα πραγμα θα πω.Ο Ηλιας εχει 110.000χλμ με τον ιδιο συμπλεκτη και στριβει-κατεβασματα κτλ συνεχεια και αλλοι αλλαζουν καθε 30.000χλμ δισκο..
Ασε που αμα ξερεις και καλο μυτι-τακουνι δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα.Θα μου πειτε σιγα να μην κατσω να μαθω μυτι-τακουνι αλλα δυστυχως ή ευτυχως το αυτοκινητο ειναι ιδιαιτερο και θελει αντρικη πραγματικη οδηγηση..
Αν και δεν το εχω μαθει ακομα για μενα ευτυχως..
Το μόνο, ίσως, που έχω να postαρω στο συγκεκριμένο topic είναι "ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ Κ Α Μ Ι Α ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ S2000 ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ".
Με αυτό θέλω να πω πως βελτιώσεις μικρού βεληνεκούς δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσουν τα λεφτά σας πίσω (πχ ά στάδιο Ν/Α,αλλαγη διδισκόφρενων/τακάκια κτλ). Το S2000 έρχεται από το εργοστάσιο ήδη πάρα πολύ καλό και για να γίνει καλύτερο (ανάλογα τα γούστα πάντα) πρέπει να ξοδέψει κάποιος ΑΡΚΕΤΑ λεφτά.
Λόγια ενός παθόντα...
Με αυτό θέλω να πω πως βελτιώσεις μικρού βεληνεκούς δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσουν τα λεφτά σας πίσω (πχ ά στάδιο Ν/Α,αλλαγη διδισκόφρενων/τακάκια κτλ). Το S2000 έρχεται από το εργοστάσιο ήδη πάρα πολύ καλό και για να γίνει καλύτερο (ανάλογα τα γούστα πάντα) πρέπει να ξοδέψει κάποιος ΑΡΚΕΤΑ λεφτά.
Λόγια ενός παθόντα...
Originally Posted by S2johnyK,Jul 13 2009, 07:33 AM
Το μόνο, ίσως, που έχω να postαρω στο συγκεκριμένο topic είναι "ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ Κ Α Μ Ι Α ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ S2000 ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ".
Λόγια ενός παθόντα...

Λόγια ενός παθόντα...

Λόγια 2 παθόντων.
Originally Posted by S2johnyK,Jul 13 2009, 06:33 PM
Με αυτό θέλω να πω πως βελτιώσεις μικρού βεληνεκούς δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσουν τα λεφτά σας πίσω (πχ ά στάδιο Ν/Α,αλλαγη διδισκόφρενων/τακάκια κτλ).
Για την κ@βλ@ του τις κάνει όποιος τις κάνει τις βελτιώσεις.
Εγώ που έκανα 2-3 βελτιώσεις όλες κι όλες, οι 2 ήταν για τον ήχο
και η μία για εμφάνιση, ασφαλέστερη οδήγηση και ματαιοδοξία.