s2000 turbo
καλησπερα στους απανταχου σακιδες...!!!!
δεν ειμαι κατοχος ακομα ενος s2000 αλλα θελω να γινω... το s2000 θα αγοραστει εντος του ετους και υπαρχει και ενα διαθεσιμο μπατζετ για να γινει turbo με gt35r πανω...!!!
θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να το κανω... δεν θα το δουλεψω πανω απο 1.2 διοτι μου ειπανε οτι μεχρι εκει ειναι ασφαλη για το μοτερ και για το σασμαν... το s2000 σε αυτη την πιεση θα αποδοσει 450 περιπου τροχο. θα ηθελα την γνωμη σας σε αυτο που θελω να κανω οπως και αν καποιος απο εσας το εχει κανει να μου πει τις εντυπωσεις του. τι στραβα του εχει βγαλει τι καταναλωση εχει και γενικα αν ειναι ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο...!!! το μπουγιουρντι για να γινει ολο το θεμα μαζι με αναρτηση και φρενα θα παει καπου στα 10000... και σκεφτομαι το εργο να γινει στην geartech.
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
δεν ειμαι κατοχος ακομα ενος s2000 αλλα θελω να γινω... το s2000 θα αγοραστει εντος του ετους και υπαρχει και ενα διαθεσιμο μπατζετ για να γινει turbo με gt35r πανω...!!!
θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να το κανω... δεν θα το δουλεψω πανω απο 1.2 διοτι μου ειπανε οτι μεχρι εκει ειναι ασφαλη για το μοτερ και για το σασμαν... το s2000 σε αυτη την πιεση θα αποδοσει 450 περιπου τροχο. θα ηθελα την γνωμη σας σε αυτο που θελω να κανω οπως και αν καποιος απο εσας το εχει κανει να μου πει τις εντυπωσεις του. τι στραβα του εχει βγαλει τι καταναλωση εχει και γενικα αν ειναι ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο...!!! το μπουγιουρντι για να γινει ολο το θεμα μαζι με αναρτηση και φρενα θα παει καπου στα 10000... και σκεφτομαι το εργο να γινει στην geartech.
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Καλησπερα, βασικα το θες για κοντρες ετσι?κατι μου λεει οτι διαλεξες λαθος καροτσα...
περιμενε και καμια αλλη απαντηση ομως...
Χωρις να ειμαι ειδικος σε θεματα βελτιωσης , υπολογιζω την καταναλωση λιγο κατω απο το διαστημικο λεωφορειο δλδ χαλαρα τερμα γκαζι στα 35 λιτρα/100 χιλιομετρα μην σου πω και λιγα λεω το καλο ειναι οτι ετσι θα ξερεις παντα και σιγουρα οτι δεν εχεις βενζινη, ενω μαμα ολο και σε βαζει στο τρυπακι να μην πας στον βενζινα ΞΑΝΑ για σημερα , εγω προσωπικα παω καθε φορα σε αλλο για να μην νομιζει οτι του την πεφτω... (ξερεις gay και ετσι)
Προσπερνωντας αυτο, εμενα με φτιαχνει και με 220 τροχο , με 450 θα ημουν υπερ ικανοποιημενος...
περιμενε και καμια αλλη απαντηση ομως...
Χωρις να ειμαι ειδικος σε θεματα βελτιωσης , υπολογιζω την καταναλωση λιγο κατω απο το διαστημικο λεωφορειο δλδ χαλαρα τερμα γκαζι στα 35 λιτρα/100 χιλιομετρα μην σου πω και λιγα λεω το καλο ειναι οτι ετσι θα ξερεις παντα και σιγουρα οτι δεν εχεις βενζινη, ενω μαμα ολο και σε βαζει στο τρυπακι να μην πας στον βενζινα ΞΑΝΑ για σημερα , εγω προσωπικα παω καθε φορα σε αλλο για να μην νομιζει οτι του την πεφτω... (ξερεις gay και ετσι)
Προσπερνωντας αυτο, εμενα με φτιαχνει και με 220 τροχο , με 450 θα ημουν υπερ ικανοποιημενος...
κανε ενα built με cams toda κανιβαλους, εξτρα λαιτ φλαιγουιλ να βαρας 10Κ+ να γουσταρει το κ*λ*τρυπιδι σου βαλε ενα στειτζ 3 ροτρεξ ττσ, t1r σπαροου dual 70, ap2 σασμαν με ap1 2ndary reduction ratio, rear gear ratio 3.90 να τελικιαζεις 300km+ και δισκους ταψια να σταματας. εγω αυτο θα κανα γ@μω τα μαρουλια μου γ@μω μεσα
)))))))
)))))))
Originally Posted by t.i.n.t.,Aug 1 2010, 05:31 PM
τουρμπισε αφοβα,εδω κοτζαμ ΦΑΝ που το λιωνει καθε μερα και δεν κανει κιχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχα
Trending Topics
Originally Posted by ManosS2k,Aug 1 2010, 03:46 PM
Πρεπει να μας πεις παραπανω παραμετρους, οπως το τι μοντελο θα ειναι κ ποσα χλμ θα εχει πραγματικα. Ειναι βασικο αυτο.
δεν το θελω για κοντρες το θελω καθαρα για την παρτη μου απλα επειδη εχω συνιθησει στα σαλιγκαρια για αυτο θελα να το τουρμπισω...
οσον αφορα την καταναλωση ελπιζω σε ενα ταξιδι με 120-130 χλμ την ωρα να μην θελω 35 λιτρα στα 100 χλμ... το αμαξι θα το "σκιζω" πολυ σπανια. επειδη απο τις 3 επιλογες σε cabrio δλδ Ζ4 slk s2000 το ποιο προσιτο και δυνατο ειναι το s2000 για αυτο σκεφτηκα να προβω στην αγορα του. δεν γνωριζω τπτ απο honda μιας και vagiths... αλλα θα ηθελα πολυ τις συμβουλες σας και αν αξιζει να προβω σε μια τετοια βελτιωση.
ευχαριστω
Αν μου το δίνεις βόλτα που και που τότε αξίζει, να το πάρεις και με το καλό να το τουρμπίσεις!
Αν δεν μου το δίνεις τότε πάρε καλύτερα slk που έχει και air scurf για να μην κρυώνει ο λαιμός σου όταν θα είσαι ανοιχτός.
Πέραν της πλάκας, πρόσεξε τι είναι αυτό που ζητάς. Τα αμάξια που συγκρίνεις, ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους...
Το ένα είναι Σπάρτη φάση... Πόλεμος, Gerrarld, Come get them, βαμμένοι κοιλιακοί? You know...!
Και τα άλλα είναι λίγο πιο Sex and the City, James Bond, κομμωτήριο + καφέ στο Da Κάπη.
+ σε αυτό μην ξεχάσεις να βάλεις και τον παράγοντα "Χέρια"
Κακά τα ψέμματα ακόμα και τις ώρες που δεν θα καις 35λτ/100 θα πρέπει να έχεις και το νου σου αλλά και τις ικανότητες να χειριστείς αυτο που θα σου συμβεί.
Μπορείς πάντα να έρθεις σε μια συνάντηση, να σε πάνε μια βόλτα με ένα τέτοιο (υπάρχουν κάποια καλά παιδάκια εδω μέσα με δαύτα τα εργαλεία) να σου φύγει το κακό + να πας σπίτι σου και να έχεις υγρά όνειρα.
Φιλικά Κωνσταντίνος.
Αν δεν μου το δίνεις τότε πάρε καλύτερα slk που έχει και air scurf για να μην κρυώνει ο λαιμός σου όταν θα είσαι ανοιχτός.
Πέραν της πλάκας, πρόσεξε τι είναι αυτό που ζητάς. Τα αμάξια που συγκρίνεις, ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους...
Το ένα είναι Σπάρτη φάση... Πόλεμος, Gerrarld, Come get them, βαμμένοι κοιλιακοί? You know...!
Και τα άλλα είναι λίγο πιο Sex and the City, James Bond, κομμωτήριο + καφέ στο Da Κάπη.
Κακά τα ψέμματα ακόμα και τις ώρες που δεν θα καις 35λτ/100 θα πρέπει να έχεις και το νου σου αλλά και τις ικανότητες να χειριστείς αυτο που θα σου συμβεί.
Μπορείς πάντα να έρθεις σε μια συνάντηση, να σε πάνε μια βόλτα με ένα τέτοιο (υπάρχουν κάποια καλά παιδάκια εδω μέσα με δαύτα τα εργαλεία) να σου φύγει το κακό + να πας σπίτι σου και να έχεις υγρά όνειρα.
Φιλικά Κωνσταντίνος.
Originally Posted by Nabu,Aug 1 2010, 11:59 PM
Αν μου το δίνεις βόλτα που και που τότε αξίζει, να το πάρεις και με το καλό να το τουρμπίσεις!
Φιλικά Κωνσταντίνος.
Φιλικά Κωνσταντίνος.
ευτυχως πριν τα υγρα ονειρα των αυτοκινητων φροντισανε να με υγρανουνε τα Κ7 και τα hayabusa...
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναοδηγησει πισωκινητο και φανταζομαι οτι ενα s2000 με τοσα αλογα θα ειναι λιιιιιιγο επικυνδινο αν δεν ξερεις να το οδηγεις....!!! οσον αφορα την σπαρτη αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω παρει ηδη κατι απο τα αλλα 2...!!!
το θεμα που με ανυσηχει περισσοτερο απο ολα ειναι οτι τα κλεβουνε πολυ και δεν θελα να κοιμαμαι και να σκεφτομαι αν το πρωι θα το βρω απο κατω...