S2k 2.2 CPT
Η ολη υποθεση μου θυμιζει την ταινια που εδειχνε πως προσπαθουσαν οι αμερικανοι να σπασουν την ταχυτητα του ηχου.. Mach 1 και τον δαιμονα που νομιζαν οτι υπαρχει και σπαει τα αεροπλανα...
Κρατας cayman S μεχρι τα 200 και μιλαμε οτι σου ανοιγει στα 230km/h
Παμε σε αλλες κατηγοριες, δεν ειναι τυχαιο οτι η official αμερικανικη κοντρα ειναι 400 μετρα, οπου παιζουν ρολο αλλαγες,κιβωτιο,βαρος και οχι αεροδυναμικη,μεγιστη δυναμη κτλ
Σε τετοιες αποστασεις και ταχυτητες βγαινεις απο το φασμα του S2000
Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν στον μηχανοκινητο αθλητισμο κατηγοριες, παιξε στην δικια σου με δικους σου ορους... χωρις κακια απλα καπως νιωθω οτι κυνηγαμε δαιμονες που δεν υπαρχουν...
Κρατας cayman S μεχρι τα 200 και μιλαμε οτι σου ανοιγει στα 230km/h
Παμε σε αλλες κατηγοριες, δεν ειναι τυχαιο οτι η official αμερικανικη κοντρα ειναι 400 μετρα, οπου παιζουν ρολο αλλαγες,κιβωτιο,βαρος και οχι αεροδυναμικη,μεγιστη δυναμη κτλ
Σε τετοιες αποστασεις και ταχυτητες βγαινεις απο το φασμα του S2000
Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν στον μηχανοκινητο αθλητισμο κατηγοριες, παιξε στην δικια σου με δικους σου ορους... χωρις κακια απλα καπως νιωθω οτι κυνηγαμε δαιμονες που δεν υπαρχουν...
Δωσε CPT,φτιαξτο τερμα.Αυτα ειναι ρε π@υστη μου με την τρελλοατμοσφαιρα,ΠΟΡΩΣΗ!!!Κ αι εγω cpt τα ιδια σκεφτομαι.Ετσι και πιασω λεφτα στα χερια μου ειμαι για μια απ'τα ιδια.Παντα Ν/Α.Η αληθεια ειναι οτι το αμαξι σου παιρνει ανετα 1 κολωνα στα 220-230!!
Δεν θυμάμαι,το τελικό καζανάκι σίγουρα γιατί το έχω δει,η υπόλοιπη δεν ξέρω.
Πάντος είναι πολύυυυυυυυυυυ ποιο όμορφη.Και σίγουρα λειτουργική.
Γιώργο πραγματικά αυτή που έχει ο Πέτρος είναι κακάσχημη.
Σαν τελικό από diesel Avensis είναι.
Δεν πρέπει μόνο να είσαι δυνατός,αλλά και να το δείχνεις...
Πάντος είναι πολύυυυυυυυυυυ ποιο όμορφη.Και σίγουρα λειτουργική.
Γιώργο πραγματικά αυτή που έχει ο Πέτρος είναι κακάσχημη.
Σαν τελικό από diesel Avensis είναι.
Δεν πρέπει μόνο να είσαι δυνατός,αλλά και να το δείχνεις...
Αφου παμε για τρελλες, carbon καθρεφτακια?
Η μηχανη παιρνει κανα καλυμα απο κατω?
Σαν το front lip αλλα να συνεχιζει και απο κατω σαν ποδια...
Πισω διαχυτης?
Πισω προφυλακτιρας με κανα σκισιμο να μην μαζευεται ο αερας σαν αεροστατο?
ap1 ειναι ο μπροστα προφυλακτιρας? οι δυο fake εισαγωγες αριστερα-δεξια αν ειναι να κλειστουν με καποιο τροπο...
Η μηχανη παιρνει κανα καλυμα απο κατω?
Σαν το front lip αλλα να συνεχιζει και απο κατω σαν ποδια...
Πισω διαχυτης?
Πισω προφυλακτιρας με κανα σκισιμο να μην μαζευεται ο αερας σαν αεροστατο?
ap1 ειναι ο μπροστα προφυλακτιρας? οι δυο fake εισαγωγες αριστερα-δεξια αν ειναι να κλειστουν με καποιο τροπο...