Service 60.000Km
Originally Posted by lalakis2000,Feb 7 2007, 08:55 AM
Εδώ ο Θανάσης, με τη γνωστή ποιητική του διάθεση, μας παραπέμπει στη γνωστή Αραβική παροιμία - συνταγή για ένα πετυχημένο γάμο: Να δέρνεις τη γυναίκα σου τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατί, αυτή όμως ξέρει.
Και κάπου εδώ νομίζω ότι οι φεμινίστριες που φανατικά διαβάζουν το forum καθώς επίσης και μία κολλητή μου φίλη, καλόγρια εδώ και χρόνια (της έριξα μία χυλόπιτα και δεν το άντεξε, θα σας τα πω άλλη φορά) θα αρχίσουν να στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας προς τον αντμινιστράτορα για τη διαγραφή μου από το forum ή έστω την παραδειγματική τιμωρία μου με στέρηση εξόδου, ε, σόρυ, στέρηση posting ήθελα να πω.
Κορίτσια, ψυχραιμία, είμαι κατά τις βίας.
(Εξαιρούνται οι βρισιές - με βρύση τουλάχιστον 1 ίντσα).
Και κάπου εδώ νομίζω ότι οι φεμινίστριες που φανατικά διαβάζουν το forum καθώς επίσης και μία κολλητή μου φίλη, καλόγρια εδώ και χρόνια (της έριξα μία χυλόπιτα και δεν το άντεξε, θα σας τα πω άλλη φορά) θα αρχίσουν να στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας προς τον αντμινιστράτορα για τη διαγραφή μου από το forum ή έστω την παραδειγματική τιμωρία μου με στέρηση εξόδου, ε, σόρυ, στέρηση posting ήθελα να πω.
Κορίτσια, ψυχραιμία, είμαι κατά τις βίας.
(Εξαιρούνται οι βρισιές - με βρύση τουλάχιστον 1 ίντσα).
Ο Θανάσης φίλε είναι πολύ ρομαντικός με τις γυναίκες, τις χτυπάει μόνο με λουλούδια και ρίχνει και χυλόπιτες σε δυνατά μωρά.... τι να κάνουμε, είναι ευαίσθητος.
Ο Τασέας από την άλλη είναι μηχανή του sex. Νέος, ψηλός, καμαρωτός, με το τρακαρισμένο S του, το σκουφάκι του, το χει το παλικάρι, τι να κάνουμε και μ' αυτόν?
Άστα, απελπιστική η κατάσταση!!!!
Thread
Forum
Replies
Last Post