spastikos thorivos
Όπως εγραψα και πιο πάνω, το "S" μου αυτή τη στιγμή παίρνει χαλαρά 1η θεση σε θορύβους. Αυτό που ακουγόταν στην αρχή (ενα τακ τακ το οποίο ήταν σταθερής περιόδου -δεν αυξανόταν με τα χιλιόμετρα- και ακουγόταν μονο απο τα 30χλμ/ωρα μεχρι 0 ήταν τελικά ρουλεμαν.) Χωρις να εχω ακουμπήσει ποτέ σε πεζοδρόμιο,είχε στραβώσει και το μουαγιέ!!! (ΔΕΝ ξερω πως...) Αυτό το κρρρρρρρρρρ που περιγράφεις που ακούγεται οταν αφήσεις γκάζι απο τις 3.000σαλ μεχρι τις 2.000σαλ είναι τα ρουλεμαν της ουρας. Εμένα εκτός απο αυτά, μετα απο 2 καλά ξεκινήματα για ΄χαρη κόντρας ' ακούγεται ενα επαναλλαμβανόμενα τακ-τακ που αυξάνεται οσο αυξάνεται η ταχύτητα και καταλήγει σε ελαφρύ βουητό στα πιο πολλά χιλιόμετρα με όλες τις ταχύτητες!!! Δυστυχώς δεν εχουν διαπιστώσει ακόμη τι μπορεί να είναι και σκοπεύουν να μου δοκιμάσουν ενα άλλο σαζμάν, εναν άλλο κεντρικό αξονα και ένα άλλο διαφορικό. Όπως καταλαβένεται ειμαι τρισευτυχισμένος! Πηγή του κακού ο τρίφτερος Cusco που φοράει το "S" μου που ξεφτυλίζει για πλάκα τη μετάδοση. Εχω παραγγείλει ήδη εναν οργανικό Exedy κομπλέ δισκο-πλατο-ρουλεμαν, θα βάλω και το εργοστασιακό βολάν γιατί τωρα έχω ελαφρύ (cusco απ'ότι μου είπε ο προηγούμενος) και βλέπουμε! Ζητω το 2008 που με πάει γ@μιςντ@ς