spastikos thorivos
paidia simera paratirisa k egw enan parakseno hxo!tsik tsik tsik apo piso,otan afina kenh(logo ektsatmishs gia na to akuw), akugotan analoga me thn epivrandish akugotan pali prin kana mina ala stamatise... to amaksi einai xamilomeno k den kserw an exei apostates!exei 50 xiliades xiliometra mipos thelei tpt na alaksw (psalidia ktl)?kserete kana kalo mastora sthn thesalonikh?e
Originally Posted by kostasoyk,Jan 17 2008, 03:39 PM
filaraki to idio provlima exw kai egw.rwthsa mhxaniko kai mou eipe oti den einai tipota.mhn anhsyxeis.sygekrimena ton "mastora"
Originally Posted by GiorgoS2k,Jan 18 2008, 03:33 AM
Βρήκα απο που ήταν ο θορυβος!!!!
Πριν μια ώρα έκανε ΚΡΑΟΥ το διαφορικο!
Και εισ' ανώτερα
Πριν μια ώρα έκανε ΚΡΑΟΥ το διαφορικο!
Και εισ' ανώτερα

Πολυ ψυχραιμο σε βρησκω
Originally Posted by ManosS2k,Jan 18 2008, 04:40 AM
Τι λες τωρα ρεεεεε???
Πολυ ψυχραιμο σε βρησκω
Πολυ ψυχραιμο σε βρησκω

Ο θορυβος που ακογόταν μου ειπαν στον ΛΟΥ οτι ήταν ή απο σαζμαν ή απο διαφορικό. Το χιλιάρικο δηλαδή δεν το γλίτωνα! Αρα απο το να έδινα 1000+ για ενα εκνευριστικο τακα τακα που δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα στην οδήγηση, τωρα θα τα δωσω και τουλάχιστων το ευχαριστήθηκα!
Εχω παραγγείλει και καινούριο δισκόπλατο, θα βαλω και το μαμα βολάν και θα γινει το Sάκι μπόμπα. Η φάση είναι οτι το διαφορικό έκλασε πάνω σε δίπλωμα εδω στις στροφές τις βαρυμπόμπης και θα μπορούσα να έκανα παρέα σε κανενα βράχο ή γκρέμι. Ολα καλά λοιπόν...
Thread
Forum
Replies
Last Post
Amaretos
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
15
Jun 14, 2014 11:27 PM
Kostas_S2000
Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά
23
May 17, 2009 01:00 PM