Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

turbo in s2000

Thread Tools

Old Jun 20, 2011 | 05:01 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

Default turbo in s2000

καλησπερα σε ολους... ειμαι νεο μελος...εχω εδω και κανα 7-8 μηνες ενα s2000 το οποιο ειναι μαμα εντελως...

ηρθε λοιπον η ωρα να προβω στην βελτιωση του και αυτο συνεπαγεται να τουρμπιστει....

ποσα αλογα ειναι ασφαλη για κλειστο μοτερ??? και μιλαω για το ανωτερο επιτρεπτο που μπορει να φτασει με στοκ μπλοκ... ειδα σε ενα video στο youtube το s2000 του Γιαννακου το οποιο απεδωσε 550 τροχο... μπορει να φτασει το s2000 αυτα τα αλογα με στοκ μπιελες και πιστονια???

ευχαριστω πολυ
Reply
Old Jun 20, 2011 | 08:54 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Του Γιαννακού δεν είναι μαμά block αλλά σφυρήλατο και δεν έχει 11:1 συμπίεση αλλά 9:1. Με κλειστό μοτέρ και χωρίς φλάτζα γύρω στα 400 από εκεί και πέρα απλά μειώνεις τη ζωή του ή παίζεις με τις πιθανότητες. Φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και ο προγραμματισμός
Reply
Old Jun 20, 2011 | 12:07 PM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Του Γιαννακού δεν είναι μαμά block αλλά σφυρήλατο και δεν έχει 11:1 συμπίεση αλλά 9:1. Με κλειστό μοτέρ και χωρίς φλάτζα γύρω στα 400 από εκεί και πέρα απλά μειώνεις τη ζωή του ή παίζεις με τις πιθανότητες. Φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και ο προγραμματισμός
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου... προτιμω να το κανω σφυρηλατο μιας και θα παω για αρκετα αλογακια... υπαρχει καποια εταιρεια που να αναλαβει ολο το θεμα και να το παρω ετοιμο???
Reply
Old Jun 20, 2011 | 10:17 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by ghost-s2000
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1308588894' post='20700844
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου... προτιμω να το κανω σφυρηλατο μιας και θα παω για αρκετα αλογακια... υπαρχει καποια εταιρεια που να αναλαβει ολο το θεμα και να το παρω ετοιμο???
Και εγώ και ο Γιαννακός το φτιάξαμε στην geartech. Όλα τα τηλ είναι στο πάρακάτω site

http://www.geartech.gr/
Reply
Old Jun 28, 2011 | 06:20 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by ghost-s2000
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1308588894' post='20700844
Προτείνω επίσης υποκυβισμό για να μη σε πιάνει το τεκμήριο και η ρετσινιά και το κοινωνικό στίγμα των 2.000 κυβικών. Γιατί δηλαδή να αισθάνεσαι σαν το Νίκο Κούρκουλο στο Κοινωνία ώρα μηδέν;

Όχι!

Κάντο 1.500 cc κόβοντας τον ένα από τους 4 κυλίνδρους και στη θέση του 4ου βάλε ένα διακοσμητικό φυτό εσωτερικού χώρου, προτείνω ένα κάκτο που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και βαστάει και νεράκι για να τραβήξεις παροχή water injection.

Υπάρχει και σχετικό τόπικ για τη ρετσινιά, να μη δίνουμε έτοιμη τροφή, είναι άδικο για τα άλλα παιδάκια.

Καλή επιτυχία στο πρότζεκτ και συγχαρητήρια στο βενζινά της γειτονιάς σου, που με τα έξτρα λεφτά που θα του δίνεις θα φτιάξει ένα μούρλια συνταξιοδοτικό Eurobank για αυτόν και την οικογένεια.

Πάντα με αγάπη, στοργή και προδέρμ,

Ο ένας,

μοναδικός,

ανεπανάληπτος,

LaLaKis

Reply
Old Jun 29, 2011 | 08:05 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000
Originally Posted by ghost-s2000' timestamp='1308600459' post='20701675
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1308588894' post='20700844']
Προτείνω επίσης υποκυβισμό για να μη σε πιάνει το τεκμήριο και η ρετσινιά και το κοινωνικό στίγμα των 2.000 κυβικών. Γιατί δηλαδή να αισθάνεσαι σαν το Νίκο Κούρκουλο στο Κοινωνία ώρα μηδέν;

Όχι!

Κάντο 1.500 cc κόβοντας τον ένα από τους 4 κυλίνδρους και στη θέση του 4ου βάλε ένα διακοσμητικό φυτό εσωτερικού χώρου, προτείνω ένα κάκτο που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και βαστάει και νεράκι για να τραβήξεις παροχή water injection.

Υπάρχει και σχετικό τόπικ για τη ρετσινιά, να μη δίνουμε έτοιμη τροφή, είναι άδικο για τα άλλα παιδάκια.

Καλή επιτυχία στο πρότζεκτ και συγχαρητήρια στο βενζινά της γειτονιάς σου, που με τα έξτρα λεφτά που θα του δίνεις θα φτιάξει ένα μούρλια συνταξιοδοτικό Eurobank για αυτόν και την οικογένεια.

Πάντα με αγάπη, στοργή και προδέρμ,

Ο ένας,

μοναδικός,

ανεπανάληπτος,

LaLaKis

[/quote]

η εκτακτη εισφορα για τα 2λιτρα δεν με πιανει γιατι το s2000 ειναι του 00 οποτε ειναι πανω απο 10ετια... το σημα οκ ειναι 660 αντι για 600 οχι Γιαννης Γιαννακης...!!!
κατι ηξερα και το πηρα παλιο...!!! βεβαια μονο του 00 δεν δειχνει λογω του facelift οποτε μια χαρουλα

οσο για τον βενζινα εχω πολυ ελαφρυ ποδι και το s2000 μετακινειται 1-2 φορες το 10ημερο!!!
Reply
Old Jul 19, 2011 | 05:31 AM
loupos@cougar's Avatar
Registered User

Λοιπόν φίλε η τουρμπίνα είναι η καλύτερη λύση μιας και ατμοσφαιρικά δεν βγαίνεις πολλά άλογα. Κιτ τουρμπο και κιτ υπερκυβισμού υπάρχουν πολλά, το θέμα είναι όμως αυτος που θα σου κάνει την εγκατάσταση να είναι καλός μάστορας και να σου κάνει ένα πρόγραμμα στον εγκέφαλο που να γ@μ@ε1 αλλά να είναι αξιόπιστο,χωρίς προβλήματα χωρίς άγχος χωρίς όλα αυτά που παθαίνουν πολλοί.Η εταιρία μας έχει κάνει μπόλικα απο αυτά. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου δώσω λεπτομέρειες γενικότερα..
Reply
Old Jul 22, 2011 | 01:03 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

υπαρχει καποιος που μπορει να μου στειλει μια λιστα με ολα τα υλικα που θα χρειαστω πλην τουρμποκιτ και μπιελες πιστονια για 550++ τροχο...?????
Reply
Old Jul 22, 2011 | 01:24 AM
loupos@cougar's Avatar
Registered User

Ρε φίλε τι εννοείς όλα τα υλικά χωρίς τούρμπο κιτ και χωρίς πιστόνια μπιέλες.Για τι υλικά μιλάς??
Reply
Old Jul 22, 2011 | 01:54 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εδω μπερδευτηκα κι εγω λιγο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:23 PM.