ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
Originally Posted by nipponS2000,Oct 29 2008, 11:07 AM
Δηλαδη πετρο οι επιδοσεις του δεν αυτες που ειχαν πετυχει στο power?Φιλε αυτο πραγματικα δεν το γνωριζω.Παντως μου φαινεται πολυ υπερβολικο το "κολωνες".Εδω ο Δημητρης(dims2000) πηγαινε σχεδον μαζι με Μ3 μεχρι τα 180-190 ποιυ ηταν 1ο σταδιο και το 2,2 τουμπανο τρωει κολωνες απο Μ3 μετα τα 200?Ξερω γω ρε γαμωτο?Αλλα για να το λες σιγουρα κατι ξερεις.Αν επιτρεπεται που κανετε δοκιμες?
o petros paei kai anoigei 2es kai sxedon xamila kai ton krataei mexri ta 200
pisteuw oti tou petrou tha einai mprosta aneta apo stasi alla to mono pou exoume na kanoume einai dokimi sto dromo.otan einai etoimos o petros na vroume ena m3
otan rythmistw tha sas pw ta panta apla o stoxos einai ta 275 troxo apla kai pali lew oti me to 1/4 apo ta lefta poy exw dwsei tha eixa ena s sta 360 troxo san tou manou kai den tha asxoloumouna me ta m3 apla i trella me tin atmosfaira me eftase se uperogka posa tespa as euxithw na bgei kalo.
Originally Posted by cpt,Oct 29 2008, 11:19 AM
otan rythmistw tha sas pw ta panta apla o stoxos einai ta 275 troxo apla kai pali lew oti me to 1/4 apo ta lefta poy exw dwsei tha eixa ena s sta 360 troxo san tou manou kai den tha asxoloumouna me ta m3 apla i trella me tin atmosfaira me eftase se uperogka posa tespa as euxithw na bgei kalo.
Α,ο.κ απο ρολλ 2ες αλλαζει το πραγμα.Δηλαδη μεχρι ποσα πηγαινατε?!Παντως αν οντως σου ανοιγε με τετοιο ρυθμο μετα τα 200 δεν σου εκανε εντυπωση.Δηλαδη μπορει να εχετε 20-20whp διαφορα αλλα ειναι και 300+ κιλα βαρυτερο το bmw.Eνταξει παιζει πολυ ρολο και η κακη αεροδυναμικη του S αλλα και να χανεται η μπαλα?Νιτρα εβαζε ρε π@υστη μου?
Και για να καταλαβαινουμε λιγο τα μεγεθη... 
Εγω με το ιδιο BMW σε κοντρα σταματαω στην τριτη μου γιατι δεν εχουμε καμια επαφη. Εξαφανιζομαι!
Τα συμπερασματα δικα σας.
Επισης ας μου εξηγησουν οι ειδικοι. Πως το S με το J's το μοτερ ηταν πισω απο Μ3 με 313 αλογα μοτερ, με περιφερειακα πολλα και αψογα με εξαιρεση τις ζαντες? Ξερετε ποσα κιλα ειναι το Μ3? Τι ζαντες φοραει? Και τι χρονους κανει?
Μιλατε απλα για νουμερα που ποτε δεν υπηρξαν και εγιναν και πολλα τοτε.... Ας αφησουμε να δουμε λοιπον το project του Γιωργου και τι θα κανει στο δρομο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και τοτε τα σχολιαζουμε. Ενα μονο μοτερ της J's το οποιο χρησιμοποιει J's εγκεφαλο ρυθμισμενο στην Ιαπωνια δε φερνει την ανοιξη.

Εγω με το ιδιο BMW σε κοντρα σταματαω στην τριτη μου γιατι δεν εχουμε καμια επαφη. Εξαφανιζομαι!
Τα συμπερασματα δικα σας.
Επισης ας μου εξηγησουν οι ειδικοι. Πως το S με το J's το μοτερ ηταν πισω απο Μ3 με 313 αλογα μοτερ, με περιφερειακα πολλα και αψογα με εξαιρεση τις ζαντες? Ξερετε ποσα κιλα ειναι το Μ3? Τι ζαντες φοραει? Και τι χρονους κανει?
Μιλατε απλα για νουμερα που ποτε δεν υπηρξαν και εγιναν και πολλα τοτε.... Ας αφησουμε να δουμε λοιπον το project του Γιωργου και τι θα κανει στο δρομο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και τοτε τα σχολιαζουμε. Ενα μονο μοτερ της J's το οποιο χρησιμοποιει J's εγκεφαλο ρυθμισμενο στην Ιαπωνια δε φερνει την ανοιξη.