ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Αυριο βαζω τον νεο μου καταλυτη οποτε θα εχω και μια εικονα για το αν εφταιγε τελικα η οχι εκεινος,δοκιμαζοντας παλι foulαρισμενος στην διαδρομη προς Σερρες που λογικα θα παμε χαλαρα.Ευελπιστω να ηταν απο εκει ετσι μου λενε και εδω τα παιδια γιατι αν φταιει κατι αλλο θα μου φυγουν πολλαααα μεσα στην πιστα!
Originally Posted by Colin mc rae,Feb 17 2011, 04:34 AM
Αυριο βαζω τον νεο μου καταλυτη οποτε θα εχω και μια εικονα για το αν εφταιγε τελικα η οχι εκεινος,δοκιμαζοντας παλι foulαρισμενος στην διαδρομη προς Σερρες που λογικα θα παμε χαλαρα.Ευελπιστω να ηταν απο εκει ετσι μου λενε και εδω τα παιδια γιατι αν φταιει κατι αλλο θα μου φυγουν πολλαααα μεσα στην πιστα!
Δεν μας ξέρεις καλά εμάς τους Αθηναίους
Και αν είναι και η Ισμήνη μαζί σας ελπίζω ο ταβερνιάρης να έχει γεμάτο το βαρέλι
Originally Posted by Nabu,Feb 17 2011, 05:11 AM
Fun γλυκούλη μην παρεκτρέπεσαι!!!
Μπορείς να μας πεις πόσο σου βγάζει μισό ντεπόζιτο βερζίνα αν θες. Τα κρασά και οι ταβερνιάρηδες είναι για άλλα τόπικ.
Με καταλαβαίνεις νομίζω

Μπορείς να μας πεις πόσο σου βγάζει μισό ντεπόζιτο βερζίνα αν θες. Τα κρασά και οι ταβερνιάρηδες είναι για άλλα τόπικ.
Με καταλαβαίνεις νομίζω
Μη βαράς
Δεν έχω μετρήσει ποτέ γιατί πάντα το αμάξι το είχα για παιχνίδι και δεν με απασχόλησε. Άλλωστε πιστεύω ότι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ από την ένδειξη γεμάτο μέχρι το μισό είναι μεγαλύτερη από το μισό μέχρι να αδειάσει και εγώ ζήτημα να το είχα αφήσει 1-2 φορές με λαμπάκι όταν το είχα ΝΑ. Τώρα πλέον δεν μπορώ να κατέβω από τη μέση και κάτω.Γεμάτο όταν ήμουν Ν/Α έβγαζε περι τα 400χλμ απλά από τη μέση και κάτω έπεφτε πολύ εντυπωσιακά ο δείκτης από ότι μέχρι να φτάσει στη μέση
Τώρα ο δείκτης μου πέφτει αντιστρόφως ανάλογα με το ρυθμό που ανεβαίνουν οι στροφές του αυτοκινήτου αλλά μιλάμε τόσο γρήγορα
Originally Posted by S2000_FUN,Feb 17 2011, 03:08 PM
Και αν είναι και η Ισμήνη μαζί σας ελπίζω ο ταβερνιάρης να έχει γεμάτο το βαρέλι 

P.S. CO Nabu μη με μαλώσεις κι εμένα που παρεκτράπηκα pls...δε θα το ξανακάνω, το υπόσχομαι..
Originally Posted by blondie_s2k,Feb 17 2011, 05:41 AM
Μη ξεχνάς και το Σαράντη...σαρώνει τα πάντα σε ακτίνα 10 μέτρων!!!!
Originally Posted by S2000_FUN,Feb 17 2011, 05:08 AM
Τα πολλά δεν θα σου φύγουν στην πίστα αλλά στα κρασιά μετά