ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Η τιμη του φυσικου αεριου αυξανετε επειδι αυξανετε και η τιμη του πετρελεου και της βενζινας λογο εξτρα φορων. Δεν μπορει να μείνει ανεπαφη η τιμη του φ.α οταν η βενζινα κοντευει να φτασει τα 1,90 το λιτρο.
Επισης οταν λεο οτι το γκαζι θα κρατήσει την τιμη του ηθελα να πω οτι θα κρατήσει την διαφορα του απο την βενζινα. Δεν το διατυπωσα καλα
Επισης οταν λεο οτι το γκαζι θα κρατήσει την τιμη του ηθελα να πω οτι θα κρατήσει την διαφορα του απο την βενζινα. Δεν το διατυπωσα καλα
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι με τις αυξήσεις στην βενζίνη ωθούν τον κόσμο για το φ.α έτσι ώστε στε επόμενα χρόνια - δεκαετίες να μειωθεί στο ελάχιστο η κατανάλωση βενζίνης - πετρελαίο. Ετσι θα προστατευθεί το περιβάλλον. Από την άλλη η προστασία του περιβάλλοντος δεν μπορεί να δημιουργεί ζημιές στις εταιρίες. Ετσι γίνεται η απαραίτητη αλλαγή προιόντος και η αντικατάστασή του.
Αν θυμάμαι καλά (και θυμάμαι) εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε φ.α στο σπίτι όταν το βαρέλι το πετρελαιο είχε 110$ ή 120$ (πριν 2-3 χρόνια) και η τιμή του θέρμανσης ήταν πολύ υψηλή. Τότε με την αλλαγή ήταν συμφέρον για τους καταναλωτές. Τώρα με τις αυξήσεις στα τιμολόγια και στους φόρους και ενώ η τιμή του βαρελιού είναι 100$ απλά έρχεται σχεδόν μια η άλλη. Σε κάθε περίπτωση σήμερα έβαλα στην Χαλκίδα σούπερ αμόλυβδη με 2,02€/λίτρο. Έκλαψαααααα!!!!!
Αν θυμάμαι καλά (και θυμάμαι) εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε φ.α στο σπίτι όταν το βαρέλι το πετρελαιο είχε 110$ ή 120$ (πριν 2-3 χρόνια) και η τιμή του θέρμανσης ήταν πολύ υψηλή. Τότε με την αλλαγή ήταν συμφέρον για τους καταναλωτές. Τώρα με τις αυξήσεις στα τιμολόγια και στους φόρους και ενώ η τιμή του βαρελιού είναι 100$ απλά έρχεται σχεδόν μια η άλλη. Σε κάθε περίπτωση σήμερα έβαλα στην Χαλκίδα σούπερ αμόλυβδη με 2,02€/λίτρο. Έκλαψαααααα!!!!!
Δεν συμφερει το κρατος μας να διωξουν τον κοσμο απο την ζήτηση πετρελαίου και βενζινας και να τον ωθήσουν στο φ.α για τον λογο οτι θα χαθουν εκατομμύρια στα ταμεια μας απο τους φορους που περνουν. Οσο ανεβαίνει η τιμη της βενζινας και του πετρελεου τοσο πεφτει αντίστοιχα η καταναλωση και κατ'επεκταση τα κερδοι. Οσο γι'αυτο που λες για το περιβάλλον, ειναι το τελευταίο που απασχολει αυτη την στιγμη την κυβέρνηση στην κατασταση που ειμαστε. Η στοκοι ειναι αυτοι που μας διοικούν η δεν μας διοικουν αυτοι που φαινονται αλλα αλλοι με δικα τους συμφεροντα.
Βεβαια δεν αρμοζει πολιτικη συζήτηση σε ενα αυτοκινητιστικό φορουμ αλλα κουβεντα να γινετε.
Σε προσφατο μου ταξιδι σε Αυστρια,Τσεχια και Σλοβακια οι τιμες που συναντισα ηταν 1,40 για το λιτρο και στις τρεις χωρες την στιγμη που εμεις σαν απο τις πιο φτωχες χωρες πλεον στην Ευρωπη την εχουμε κοντα στο 1,90. Παραξενο,εεε;
Βεβαια δεν αρμοζει πολιτικη συζήτηση σε ενα αυτοκινητιστικό φορουμ αλλα κουβεντα να γινετε.
Σε προσφατο μου ταξιδι σε Αυστρια,Τσεχια και Σλοβακια οι τιμες που συναντισα ηταν 1,40 για το λιτρο και στις τρεις χωρες την στιγμη που εμεις σαν απο τις πιο φτωχες χωρες πλεον στην Ευρωπη την εχουμε κοντα στο 1,90. Παραξενο,εεε;