ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Vasika, afto pou vromaei, einai oloi oi ipoloipoi emporoi oi opoioi os sinithos exoun YPER-KERDH. Kai einai toso sixno to fainomeno, pou otan kapoios apofasizei apla na vgalei normal kerdh, ton vlepoume me stravo mati..!
Εχω αλλαγή λαδιών και βάζω τα MOTUL 300V CHRONO 2LT 10W40 ..μου είπαν 18ευρώ το λίτρο συνολο δλδ 108.Απο το http://www.trade-wind.gr/index.php?co=prod...116&prod_id=454 (e-shop) τα βρήκα 22 τα 2 λίτρα δλδ 66 σύνολο..έχει πάρει ποτε κανείς απο εδώ?Πώς το βλέπετε?Να τα πάρω απο εδώ?Και αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να παω να τα πάρω ο ίδιος χρίς να τα παραγγείλω απο το site? Μου είπαν αν θέλω να παω να τα πάρω και απο το υποκατάστημα που εχουν στην Φρατζή.. δηλαδή αν τα πάρω απο εκεί πληρώνω 66 και αν τα βάλω σε συνεργείο πληρώνω 110??Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?Λέτε να ''μοιρίζει'' θέμα?Πώς το βλέπετε?
Κι άλλος με ευαίσθητη μύτη...α ρε Χρήστο....μας κόλλησες....
Ναι, το θέμα μυρίζει, αλλά όχι από κει που το κοιτάς. Αγόρασα 6 λίτρα 8100 Μοτούλ 5-40, τα έβαλα στο αμάξι και ράβω κόσμο αβέρτα. Το θέμα τι λάδι να βάλω το έχουμε εξαντλήσει, τα 300V τα έχω δοκιμάσει αλλά επειδή άκουσα κάποια πράγματα που με ανησύχησαν (δεν είναι του παρόντος και ξαναλέω το έχουμε εξαντλήσει το θέμα), δοκίμασα και από δω και στο εξής θα βάζω τα 8100.
Α!, και μου τα έφεραν και στην πόρτα, για
Ναι, το θέμα μυρίζει, αλλά όχι από κει που το κοιτάς. Αγόρασα 6 λίτρα 8100 Μοτούλ 5-40, τα έβαλα στο αμάξι και ράβω κόσμο αβέρτα. Το θέμα τι λάδι να βάλω το έχουμε εξαντλήσει, τα 300V τα έχω δοκιμάσει αλλά επειδή άκουσα κάποια πράγματα που με ανησύχησαν (δεν είναι του παρόντος και ξαναλέω το έχουμε εξαντλήσει το θέμα), δοκίμασα και από δω και στο εξής θα βάζω τα 8100.
Α!, και μου τα έφεραν και στην πόρτα, για
Ρε παιδια απλα το δολλαριο το εχει παρει η κατω βολτα και ολα ερχονται ολο και πιο φτηνα βαλε οτι τα συνεργεια σε χρεωνουν οσο τους ερθει,αυτος εχει μικρα εξοδα και ολα τα ηλεκτρονικα μαγαζια πουλανε με μικρο ποσοστο κερδους γιατι περνουν μια μεγαλη επιδοτηση αν στα πρωτα 3 χρονια τους εχουν αυξηση πωλησεων για αυτο τοση μεγαλη διαφορα τιμης!
Λοιπόν τόσον καιρό έβαζα Motul 300V 10-40 αλλα τώρα μετά απο συμβουλή του καταστηματάρχη του οποίου είναι το site,αγόρασα να βάλω το AMSOIL 10-40,μου είπε πως είναι κλάση καλύτερο απο το Motul 300V 10-40 αν και το Motul πιο διαφημισμένο.Ακόμα μου είπε πως στις υψηλές στροφές θα είναι πολύ καλύτερο με ποιο πολλές αντοχές..Το έχει βάλει κανεις σας?Η γνώμη σας? Τώρα για διαφορικό έβαζα βαλβολίνες Motul 90PA,οι οποιές δεν είναι και 100%συνθετικές.Ομως δεν είχα κανένα πρόβλημα..Αλλα τώρα αυτός μου πρότεινε REDLINE full συνθετικό για αρκετά ανάποδα και γενικος αν το ζορίζεις..Σαν πολύ πολύ καλύτερο απο το Motul..ποιό ακριβό μεν αλλα αξίζει αν πρόκητε για διαφορικό αν είναι οντως έτσι.Αυτό το έχει δοκιμάσει κανένας μας?Εντυπώσεις??