Λιπαντικά - Καύσιμα - Χημικά Πρόσθετα Συζητηση σχετικα με λιπαντικα, καυσιμα και χημικα προσθετα

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ

Thread Tools

Old Apr 21, 2008 | 10:27 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Etsi kai allios to Motul 300v einai gia allh xrisi kai oxi kathimerini, opos exoume eksigisei paliotera, simfona malista me tin idia tin motul....
Opote pithanotata gia ti xrisi pou to theleis(oxi-pista) to amsoil na einai kalitero.
Old Apr 21, 2008 | 10:50 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Alonso & Σια., ρίξτε και κανα ψάξιμο πριν αρχίσετε τον καταιγισμό των ερωτήσεων, οι πιο παλαιοί είναι εδώ για τα δύσκολα όχι για να κάνουν τη γραμματέα του καθενός.

Εδώ δεν είναι McDonalds.
Old Apr 22, 2008 | 02:21 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Κοίτα φίλε Alonso. Το ποια λάδια είναι καλύτερα από τα άλλα είναι λίγο σχετικό. Τα Amsoil που επέλεξες να βάλεις θεωρούνται πολύ καλά αν όχι από τα κορυφαία. Και εγώ αυτά θα βάλω απλώς τα 5-40. Μπορείς να κινηθείς στην εταιρία αυτή και για βαλβολίνη διαφορικού. Για την Redline δεν ξέρω. Απλώς εγώ δεν θα ακολουθούσα τη συμβουλή του καταστηματάρχη. Μπορεί να είναι πράγματι καλή αλλά συνήθως προτείνουν αυτό που έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Αν έκανες ένα search στο Forum γενικά θα έβλεπες ότι η βαλβολίνη που έβαλε ο Τάσος για Groub buy θεωρείται η κορυφαία.
Old Apr 22, 2008 | 02:32 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Apla kai mono gia na mhn kaneis kako sto ama3i sou, mh valeis Redline vavolinh pou einai 75/90 alla psa3e gia SAE90 h' SAE110. Auto to eipa mono kai mono gia na mhn kaneis kako sto ama3i. Den lew tipote allo kai 2h apanthsh den tha dwsw.
Old Apr 22, 2008 | 01:58 PM
Alonso's Avatar
Registered User

Δεν εχω κανένα πρόβλημα να κανονίσουμε όποτε θες να με τρέξεις..και με τον εναν.. και με τον άλλον τρόπο!Και όσο για σένα lalaki..διάβασα οσο μπορούα το post απο την αρχή..συγκρηση Motul300v vs Amsoil Amo δεν βρήκα πουθενά.Οπως και δεν είδα κάπου για βαλβολίνη redline 70-95.Και οσο για την οικιότητα που λες απλά γελάω..Μερικοί είστε τελείως προσβλητικοί σε νέα μέλη οπως έχω παρατηρήσει,και έχετε καβαλήσει το καλάμι για κάποιον περίεργο λόγο..Τις προάλλες βρίζατε το παιδί στο post το άλλο επειδηήταν καινούργιος και έλεγε τη ν γνώμη του(αν και δεν συμφωνούσα δεν θα απαντούσα ποτε έτσι)Αναρωτιέμαι λοιπον αν δεν είχαν μερικοι εδωμέσα τις κλίκες να συμφωνούν με όλα μαζί τους, αλλά ήταν καινούργιοι και με γνώση πάνω σε κάποια ερώτηση,πόσο μάγκες θα το έπαιζαν όπως τώρα! Τασεα thanks για την πληροφορία,τελικά βρηκα και εβαλα την Motul PA90 και τέλος S2000 fun thanks.Εψαξα πάντως και για την συγκεκριμένη βαλβολίνη δεν βρίκα τιποτα,πάντως ευχαριστώ.
Old Apr 22, 2008 | 02:04 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Alonso,Apr 22 2008, 11:58 PM
Μερικοί είστε τελείως προσβλητικοί σε νέα μέλη οπως έχω παρατηρήσει,και έχετε καβαλήσει το καλάμι για κάποιον περίεργο λόγο..
Μαζι σου εδω φιλε μου!
Και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω αν εχω κανει το ιδιο!
Old Apr 22, 2008 | 02:14 PM
Alonso's Avatar
Registered User

Αν το λές σοβαρά μαγκιά σου και θα πρέπει και άλλοι να ακολουθήσουν,αν οχι να το παραδεχτούν εδω,να το διαπιστώσουν οι ίδιοι και να γίνουν πιο κόσμιοι και να σέβονται κ λίγο περισσότερο.
Old Apr 22, 2008 | 10:34 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

τελικά βρηκα και εβαλα την Motul PA90 και τέλος S2000 fun thanks.Εψαξα πάντως και για την συγκεκριμένη βαλβολίνη δεν βρίκα τιποτα,πάντως ευχαριστώ
Αν εννοείς τη βαλβολίνη του Τάσου πές μου να σου στείλω πληροφορίες άμα δεν βρήκες. Και η Motul είναι πολύ καλή.
Old Apr 22, 2008 | 10:49 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Alonso, όσα σου είπα εξακολουθώ να τα υποστηρίζω και αποδεικνύονται και από τις ερωτήσεις PM που μου έστειλες και που κακώς απαντούσα, δεδομένου ότι τα ζητήματα περί λαδιών τα είχαμε ήδη συζητήσει αλλά δεν είχες κάνει κόπο να διαβάσεις. Αν νομίζεις ότι όλο το φόρουμ θα γίνει customize με βάση το πως εσύ θέλεις να συγκρίνεις τα λάδια ή δεν ξέρω και εγώ τι, ίσως να κάνεις κάποιο λάθος.

Επίσης, δε σε προσέβαλα και γενικεύσεις του τύπου 'μερικοί από σας έχετε καβαλήσει το καλάμι' δε θα δεχτώ από κανέναν, ειδικά από κάποιον καινούριο που δεν έχει ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ μέσα. Έχω το θάρρος όταν με ενοχλεί κάτι ή κάποιος να το κατονομάζω χωρίς να επικαλούμαι ασύμετρες απειλές ή να κάνω απαράδεκτες γενικεύσεις και σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.

Άντε γιατί σαν πολλά μας τα πες...
Old Apr 23, 2008 | 03:01 AM
Alonso's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,Apr 22 2008, 10:34 PM
Αν εννοείς τη βαλβολίνη του Τάσου πές μου να σου στείλω πληροφορίες άμα δεν βρήκες. Και η Motul είναι πολύ καλή.
S2000FUN την έβαλα αυτή τη βαλβολίνη..όπως είδα και εδώ είναι ίσως η καλύτερη για το S.Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Υ.Γ. Lalaki έγινε ρε..χαχαχαχα!!Δες πρώτα σε ποιόν απευθήνομαι στην ερώτηση μου..απευθήνομαι σε αυτούς που τα έχουν βάλει και θέλουν να απαντήσουν, αν νομίζεις πως συγκεκριμένα εσένα σε ανάγκασε κάποιος τι να σου πω.Pm δεν έστειλα μόνο σε εσένα,έστειλα και σε άλλα παιδια τα οποία μου απάντησαν πολύ φιλικά και με πλήρη διάθεση να βοηθήσουν..Οπότε εγω το συμπέρασμα μου το έβγαλα.Και τέλος αντι να συνεχίζεις,θα ήταν καλύτερο να αναγνωρίσεις το λάθος σου,όπως έκανε ο eddiex, που του είπα..απο εμένα μαγκιά του!

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.