ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Originally Posted by kordelinos,Feb 6 2009, 02:33 PM
δεν θα εχουν προβλημα στο ψηλο στροφαρισμα σωστα?
Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει,με το πως να τσεκαρω τα λαδια στο S?Γνωριζω για τη βεργα που πανω της διαγραφετε η σταθμη του λαδιου.Αλλα ποια σημαδια πρεπει να κοιταξω πανω στη βεργα ετσι ωστε να καταλαβω οτι ειμαι οκ η' οτι θελουν συμπληρωμα,του εκανα και αρκετα χλμ χωρις να το τσεκαρω απο τη καυλα μου και τωρα εχω ανχοθει.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[QUOTE=konstantinos2000,Feb 12 2009, 07:53 PM] Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει,με το πως να τσεκαρω τα λαδια στο S?Γνωριζω για τη βεργα που πανω της διαγραφετε η σταθμη του λαδιου.Αλλα ποια σημαδια πρεπει να κοιταξω πανω στη βεργα ετσι ωστε να καταλαβω οτι ειμαι οκ η' οτι θελουν συμπληρωμα,του εκανα και αρκετα χλμ χωρις να το τσεκαρω απο τη καυλα μου και τωρα εχω ανχοθει.
Ωραια energetic βοηθησε.Αν καταλαβα καλα εχει πανω ενα H και ενα L.Αν το λαδι μου ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι οκ?Τελικα με ζεστη τη μηχανη η' κρυα?Για να ειμαι σιγουρος γι'αυτο ρωταω.
Διορθωσε με σε παρακαλω αν κανω λαθος.
Η διαδικασια πως εχει?Βγαζω τη βεργα και τα κοιταω η' τη βγαζω τη σκουπιζω καλα και αφου τη ξαναβαλω μεσα τοτε τη τραβαω και κοιταω τη σταθμη?
Διορθωσε με σε παρακαλω αν κανω λαθος.
Η διαδικασια πως εχει?Βγαζω τη βεργα και τα κοιταω η' τη βγαζω τη σκουπιζω καλα και αφου τη ξαναβαλω μεσα τοτε τη τραβαω και κοιταω τη σταθμη?