ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Καλά ρε. Ακόμα 300V βάζεις? Έλεος.
Ο λόγος που βάζουμε λοιπόν 5w-40 και το προτείνει και η Honda για το S, είναι γιατί ο δείκτης ιξώδους 5w είναι για το χειμώνα για χαμηλές θερμοκρασίες και ο 40 για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Το έγραψα λίγο μπακαλίστικα γιατί βαριέμαι να αναλύω.
Ο λόγος που βάζουμε λοιπόν 5w-40 και το προτείνει και η Honda για το S, είναι γιατί ο δείκτης ιξώδους 5w είναι για το χειμώνα για χαμηλές θερμοκρασίες και ο 40 για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Το έγραψα λίγο μπακαλίστικα γιατί βαριέμαι να αναλύω.
Originally Posted by package,May 20 2009, 04:05 PM
Καλά ρε. Ακόμα 300V βάζεις? Έλεος.
Λοιπόν, μαθημένος από άλλα Honda, πάντα πίστευα οτι τα σασμάν τους είναι ...απλά απίστευτα. Έτσι περίμενα και στο s. Δυστυχώς όταν αγόρασα το δικό μου, αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα (γρατζουνίσματα, δύσκολα κουμπώματα, χαμένες γρήγορες αλλαγές, είχα μέχρι και το πρόβλημα που ανέφερε ένα παιδί που δεν του έμπαινε η 6η). Διαβάζοντας εδώ το τόπικ, πριν από 1.000-1.500 χλμ αποφάσισα και άλλαξα τις βαλβολίνες του σασμάν με τις Redline MTL. Μετά από χλμ. στο δρόμο αλλά και το τελευταίο td στα Μέγαρα, οφείλω να ομολόγησω οτι πλέον το σασμάν είναι έτσι όπως έπρεπε να είναι.... βελούδινο αλλά στιβαρό. Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα. Βέβαια κάποια ζημιά στο σασμάν μπορεί να έχει γίνει, ούτως ή άλλως, αλλά από εκεί που θα το άνοιγα άμεσα να δώ τι συμβαίνει, πλέον, ενόψει και της άψογης λειτουργίας του σασμάν, αποφάσισα σε 5.000 χλμ. να ξαναλλάξω βαλβολίνες και να δώ μήπως καταφέρω να σώσω τπτ.
Ευχαριστώ, λοιπόν για την βοήθεια
Έρχομαι, όμως σε ένα άλλο ερώτημα. Δεδομένης της άσχημης κατάστασης που αντιμετώπισα με το σασμάν, είναι σχεδόν βέβαιο οτι και στο διαφορικό μία από τα ίδια ισχύει. Στο τόπικ προτείνετε κάποιες βαλβολίνες διαφορικού. Πιθανολογώ οτι αυτές είναι για το μαμά διαφορικό έτσι;;; Το πρόβλημα είναι οτι εγώ φοράω δισκάτο διαφορικό. Γνωρίζετε κάποιες αντίστοιχες καλές βαλβολίνες;;; Η LE1605, που αναφέρετε, κάνει για δισκάτα διαφορικά;;;;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ, λοιπόν για την βοήθεια
Έρχομαι, όμως σε ένα άλλο ερώτημα. Δεδομένης της άσχημης κατάστασης που αντιμετώπισα με το σασμάν, είναι σχεδόν βέβαιο οτι και στο διαφορικό μία από τα ίδια ισχύει. Στο τόπικ προτείνετε κάποιες βαλβολίνες διαφορικού. Πιθανολογώ οτι αυτές είναι για το μαμά διαφορικό έτσι;;; Το πρόβλημα είναι οτι εγώ φοράω δισκάτο διαφορικό. Γνωρίζετε κάποιες αντίστοιχες καλές βαλβολίνες;;; Η LE1605, που αναφέρετε, κάνει για δισκάτα διαφορικά;;;;
Ευχαριστώ
Γιάννη αν δεν απατώμαι ο Mkonsavage (Μιχάλης) φορούσε δισκάτο διαφορικό στο S του οπότε μπορείς να του κάνεις ένα πμ για να το δει (μιας που δεν μπαινει πολύ συχνά και δεν ξέρω αν τα διαβάζει όλα).
Η εταιρία που έχει κατασκευάσει το διαφορικό σου τι προτείνει για λύπανση? Δεν λέει? Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα μαζί τους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Η εταιρία που έχει κατασκευάσει το διαφορικό σου τι προτείνει για λύπανση? Δεν λέει? Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα μαζί τους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Originally Posted by Nabu,Jun 2 2009, 03:19 AM
...Η εταιρία που έχει κατασκευάσει το διαφορικό σου τι προτείνει για λύπανση? Δεν λέει? Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα μαζί τους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Άλλωστε, θεωρώ οτι η συμβουλή από κάποιο παιδί, που φοράει δισκάτο διαφορικό, και έχει δοκιμάσει κάποιες βαλβολίνες διαφορικού, είναι πιο πολύτιμη από αυτή του κατασκευαστή (που για ευνόητους λόγους προτείνει κάποια συγκεκριμένη μάρκα)...
Η Oberon ειναι η συνεργαζομενη με την J's εταιρεια, εξου και ο λογος που σου εδωσε ο Δημητρης βαλβολινες αυτης της μαρκας. Βεβαια το που τις βρηκε ειναι αλλη ιστορια. Εφοσον δεν μπορεις να επικοινωνησεις απευθειας με J's Racing, ισως να εστελνες καποιο email, στους αμερικανους αντιπροσωπους της, οπως AJ RACING, EVASIVE MOTORSPORT κτλ. Δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω στο ερωτημα σου, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν ψαχτεις λιγακι στο αμερικανικο forum, θα την βρεις την απαντηση σου.
Originally Posted by ntz,Jun 2 2009, 03:13 AM
Το πρόβλημα είναι οτι εγώ φοράω δισκάτο διαφορικό. Γνωρίζετε κάποιες αντίστοιχες καλές βαλβολίνες;;; Η LE1605, που αναφέρετε, κάνει για δισκάτα διαφορικά;;;;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ

Πήγαινε και μία βολτίτσα από τον R-spec.. τόσα του έχει σκάσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης..
και πες του να μάθει και να σου πει..
Originally Posted by tkal_s2k,Jun 3 2009, 12:51 AM
Βρε λιακο το κερατο μου δλδ φευγω απο το αλλο τοπικ μη το ανοιξω κ γινουμε μπουρδελο κ τσουπατις παλι μπροστα μου τα σκας