Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Aug 22, 2007 | 08:13 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by devilos83,Aug 22 2007, 06:50 AM
Και όμως ρε φίλε...από σταση έχουμε πρόβλημα...το έχουμε κάνει πάνω από 4 φορές!Καμιά συμβουλή για καλύτερη εκκίνηση έχεις?
Κοιτα να δεις, δεν επρεπε να σου φευγει ουτε στην εκκινηση εκτος κι αν ανοιγετε σε τιποτα δρομους χωρις προσφυση (το Z4 εχει καλυτερο traction), ή τα λαστιχα σου ειναι φυτιλιασμενα. Επισης δεν ξερω πως το ξεκινας. Εγω οταν το ξεκινουσα το αμαξι, γκαζι στις 7000-7500 και αφημα, το αμαξι σφεντονα ξεκιναει εκει. Τωρα αν προσπαθεις να το ξεκινησεις με 4000 στροφες τοτε αντιο ζωη. Βεβαια το 7500 δεν ειναι για συνηθεια γιατι το διαφορικο θα σε αποχαιρετησει συντομα. Επισης κοιτα τωρα που ειναι καλοκαιρι μηπως η πιεση στα ελαστικα σου ειναι πολυ μεγαλη και χοροπηδαει το αμαξι στην εκκινηση. Λοιπον με γκαζι στις 7500, λαστιχα καλα, και πιεση κανα 28αρι το πολυ πρεπει να τον ξεπατωνεις, μπορει να σου φυγει κανα καπο στην αρχη αλλα στην αλλαγη δευτερας πρεπει να περασεις μπροστα και απο κει και πανω να ανοιγεις. Τωρα βεβαια ολα αυτα ειναι μια ωραια θεωρια...
Old Aug 22, 2007 | 08:51 AM
dims2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Aug 22 2007, 07:07 AM
Σημασία δεν έχει να κάνεις καλύτερη εκκίνηση εσύ αλλά χειρότερη εκείνος.
Επομένως προτείνω να ρίξεις τίποτα λάδια στο δρόμο του, πρόκες, τελάρα κλπ να δούμε αν θα σου ξανακουνηθεί.

Άμα είναι πραγματικός φίλος, θα καταλάβει...

eisai o kaliteros kontrakias!
Old Aug 22, 2007 | 09:28 AM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

valte vortech na xirizete ta z4 3,0 (kai oxi mono) me tsigaro frape kai anameno air condition...
Old Aug 22, 2007 | 09:30 AM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

ai sto diaolo milane kai ta tsoutsekia me tis ladieres ... a kai pou sai... bye bye evo...
Old Aug 22, 2007 | 10:27 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Old Aug 23, 2007 | 12:17 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Φίλε hondas2050,

Ωραίο το βιντεάκι και πολύ καλό το εργαλείο . Στο βιντεάκι παρατήρησα μια βάση για το Ιpod.Μήπως μπορείς να μου στείλεις μια φωτό από τη βάση και να μου πεις από που την πήρες?

Ευχαριστώ
Old Aug 25, 2007 | 04:33 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Άνοιξα σήμερα με M3 E36 cabrio με εξάτμιση ενός φίλου μου.Από 2α και 5000rpm άνοιξα,και πηγαίναμε σχεδόν μέχρι και 4.Παραπάνο δεν μας έφτανε ο δρόμος.
Από στάση ανοίξαμε 2 φορες αλλά δεν πάταγα με τίποτα κάτω,ο δρόμος ήταν για πατινάζ...

Επίκειται ρεβάνς με περισσότερα ανοίγματα..
Old Aug 26, 2007 | 05:11 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνούμε. Το παιδί με το Z4 3.0 δεν είπε ότι ρίχνει τρία σε μαμά S και μου ζητούσε συνεχώς να ανοίξουμε μαζί? Δεν ανοίξαμε τόσες φορές? Δεν ήξερε τι φοράω στο αμάξι Ηταν καμία μπροστά και δεν το κατάλαβα? Μη τρελαθούμε κιόλας! Και η κόντρα δε σταμάτησε στα 170 που όντως η διαφορά ήταν περίπου τέτοια. Μετά είδες τη διαφορά? Και ξεχνάς ότι ανόιγαμε σε στροφές που τον βόλευε και ποτέ σε vtec που ήθελα εγώ γιατί τότε......Το ότι έιναι φίλος σου δε σημαίνει ότι δε θα γράψουμε την αλήθεια και ήταν και ο patriot μπροστά που μπορεί να με διαψεύσει.

Σχετικά με τη 265 έγραψα ότι είναι δυνατή για εμάς και ξεχνάς ότι στα πρώτα ανόιγματα ήταν μόνος του και ήμουν συνεχώς στην ουρά του μέχρι τα 200 που κόψαμε? Ξεχνάς ότι τη μεγάλη δοαφορά μου την έκανε από πρώτες και 3000 στροφές εγώ?
Αν ήμουν κομπλεξικός θα έπρεπε να ανοίξουμε όπως με βόλευε εμένα και όχι στις ροπες του. Γιατί όταν του έλεγα να ανοίξουμε στο vtec μου, έλεγε ότι αυτος χτυπάει κόφτες... και είδες ότι από στάση ήμουν ένα αμάξι μπρόστα μέχρι τα 200...
Για το δικό σου δεν είπα ότι ήταν δυνατό?
Λοιπόν μερικά πράγματα να τα λέμε όπως πραγματικά έχουν και εντελώς φιλικά χωρίς παρεξηγήσεις και εδώ είμαστε να ξανανοίξουμε και με πιο καλά S από το δικό μου και μ΄εμένα αλλά έτσι όπως με συμφέρει μόνο και όχι να κάνουμε δοκιμές.
Old Aug 26, 2007 | 06:43 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Originally Posted by MANOS,Aug 26 2007, 04:11 PM
Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνούμε. Το παιδί με το Z4 3.0 δεν είπε ότι ρίχνει τρία σε μαμά S και μου ζητούσε συνεχώς να ανοίξουμε μαζί? Δεν ανοίξαμε τόσες φορές? Δεν ήξερε τι φοράω στο αμάξι Ηταν καμία μπροστά και δεν το κατάλαβα? Μη τρελαθούμε κιόλας! Και η κόντρα δε σταμάτησε στα 170 που όντως η διαφορά ήταν περίπου τέτοια. Μετά είδες τη διαφορά? Και ξεχνάς ότι ανόιγαμε σε στροφές που τον βόλευε και ποτέ σε vtec που ήθελα εγώ γιατί τότε......Το ότι έιναι φίλος σου δε σημαίνει ότι δε θα γράψουμε την αλήθεια και ήταν και ο patriot μπροστά που μπορεί να με διαψεύσει.

Σχετικά με τη 265 έγραψα ότι είναι δυνατή για εμάς και ξεχνάς ότι στα πρώτα ανόιγματα ήταν μόνος του και ήμουν συνεχώς στην ουρά του μέχρι τα 200 που κόψαμε? Ξεχνάς ότι τη μεγάλη δοαφορά μου την έκανε από πρώτες και 3000 στροφές εγώ?
Αν ήμουν κομπλεξικός θα έπρεπε να ανοίξουμε όπως με βόλευε εμένα και όχι στις ροπες του. Γιατί όταν του έλεγα να ανοίξουμε στο vtec μου, έλεγε ότι αυτος χτυπάει κόφτες... και είδες ότι από στάση ήμουν ένα αμάξι μπρόστα μέχρι τα 200...
Για το δικό σου δεν είπα ότι ήταν δυνατό?
Λοιπόν μερικά πράγματα να τα λέμε όπως πραγματικά έχουν και εντελώς φιλικά χωρίς παρεξηγήσεις και εδώ είμαστε να ξανανοίξουμε και με πιο καλά S από το δικό μου και μ΄εμένα αλλά έτσι όπως με συμφέρει μόνο και όχι να κάνουμε δοκιμές.
Old Aug 26, 2007 | 09:53 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Ti proti kai 3000,ti malakies einai aytes?I kontra einai apo STASI!Twra an thes na deis en kinisei ti ginete den orizeis pote strofes mono xlm.Pame apo 70,80,90 k.t.l kai o kathenas oti ton voleyei to sasman toy.Diladi o poniros me ta kyvika i to turbo ti thelei na dei stis 3000 i 4000 i 5000 strofes ti kanei to S ekei?Ama einai na leme kai emeis pame apo 7000-7500,na doyme an antexei to distribuiter tous i an kanoyn thorivo varontas koftes!Den mporw na akoyw tetoia komplexika re gamwto.Mano an kai den se kserw,wraios.

All times are GMT -8. The time now is 12:00 AM.