ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
0xi ρε με GT35 στις 3500 θα κοιμοταν ακομα, μπορει να βγαζαμε περισσοτερα αλογα σαν νουμερο αλλα δεν θα ειχα τις μεσαιες που εχω τωρα. Ρε σεις , απο τις 3500 λεμε, αρκετα χαμηλα
GT3076 ειναι η τουρμπινα, η καλυτερη επιλογη νομιζω αν θελεις να εχεις λιγο boost πριν τις 5500. Εξατμιση ειναι μονη 76αρα , πολυ ωραιο ηχο , ενα ελαφρυ μπασο ,οχι εκεινη η φασαρια η απιστευτη. Εχει ενα καλο μεσαιο και ενα μεγαλο καζανι και κοβει πολυ τον ηχο , επιτελους ακουγεται το μοτερ
GT3076 ειναι η τουρμπινα, η καλυτερη επιλογη νομιζω αν θελεις να εχεις λιγο boost πριν τις 5500. Εξατμιση ειναι μονη 76αρα , πολυ ωραιο ηχο , ενα ελαφρυ μπασο ,οχι εκεινη η φασαρια η απιστευτη. Εχει ενα καλο μεσαιο και ενα μεγαλο καζανι και κοβει πολυ τον ηχο , επιτελους ακουγεται το μοτερ
Τελικα αποψε και ενω επεστρεφα απο Βαρκιζα, πετυχα το ιδιο παλικαρι με το CRX Vtec (με ολα τα σχετικα aftermarket που ειχα αναφερει και την προηγουμενη φορα), χαιρετηθηκαμε και τον πηρα απο πισω ως το επομενο φαναρι επι της Βουλιαγμενης...του λεω να πατησουμε μια για την καλο δικαβαλος εγω μονος εκεινος. Τελικα εκανα πολυ καλη εκκινηση και του πεταχτηκσ με την πρωτη μου περιπου στο ενα με εναμησι αμαξι μπροστα μιας και ειχε καλη ασφαλτο σε εκεινο το σημειο, το μονο προβλημα ηταν πως και παλι δεν κουμπωσε η κωλοδευτερα μου με αποτελεσμα να τον χασω. Οπως και να'χει πιο κατω πατησαμε και μια ρολλαριστες δευτερες κατοπιν παραγγελιας του ιδιου, οπου στη προκειμενη περιπτωση απλα τον αφησα πισω κατευθειαν γυρω στα δυο αμαξια και χωρις καν να προλαβω να βαλω 4η λογω κινησης. Τουλαχιστον πηρα το αιμα μου πισω εστω και ετσι...και ηταν μεσα στην εβδομαδα που περασε να το πηγαινα συνεργειο για γενικο(λαδια σασμαν, διαφορικου κτλ. και να τσεκαρω και το συγκεκριμενο θεματακι οπου ομως και δεν προλαβα τελικα).
Originally Posted by D_S2000,Jul 6 2007, 07:41 AM
1η) Κόντρα με GT3. Από ρολλαριστές δευτέρες μου έκανε 3 αυτοκίνητα μέχρι τα 200.
996 ή 997?
Σου εκανε διαφορα κατευθειαν ή σταδιακα τα 3 αυτοκινητα μεχρι τα 200?
Ο κόφτης είναι στις 8.800 δηλ. 600 στροφές πιο πάνω από το μαμά 2.2Lit μοτέρ που βγαίνει στην Ιαπωνία και στην Αμερική. Shift Light έχω αλλά πλέον έχω μάθει κι αλλάζω με τον ήχο που κάνει το μοτέρ. Γιατί μερικές φορές το shift light, άγνωστο γιατί, δεν δουλεύει κι αν είσαι σε κόντρα απλά την έχασες.
Kai mia akomi erotisi.Launch control,exeis?Pisteyw oti me ayto apo stasi tha einai poly diskolos antipalos to sigekrimeno S.H epilogi sou gia 18ares zantes itan thema emfanisis i oi 17ares tha itan liges gia tin dinami toy aytokinitou?Apo katanalwsi ladiou to sigekrimeno moter ti leei?
Όσο η δύναμη ανεβαίνει τόσο περισσότερο η απαίτηση για καλύτερο traction και κράτημα γίνεται και πιο έντονη. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτιμήθηκαν οι 18" ζάντες. Σίγουρα κι από εμφάνιση οι 18άρες δίνουν το κάτι παραπάνω αλλά δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος που επιλέχθηκαν.
Να σκεφτείς ότι ακόμα και τώρα με 245 λάστιχο πίσω και 18" WORK (Που δεν είναι και οι πιο ελαφριές που υπάρχουν) το αυτοκίνητο και με τρίτη στην Βουλιαγμένης σπινιάρει. Φαντάσου τι θα γινόταν με τις 17άρες. Launch Control δεν υπάρχει. Οι καλές εκκινήσεις από φανάρι με κακή άσφαλτο μοιάζουν αδύνατες. Θέλει πολύ προσοχή το πως ξεκινάς
-ανάλογα με την άσφαλτο- ώστε να ξεκινήσει το αυτοκίνητο χωρίς να σπινιάρει και να χάσει δύναμη. Με άλλα λόγια ο οδηγός καλείται να κάνει ότι κάνει το Launch Control. Κι αυτό άλλοτε πετυχαίνει άλλοτε όχι.
Το συγκεκριμένο μοτέρ στα πρώτα 3.000χιλ που έκανα και την 1η αλλαγή λαδιών έκαψε 250ml. Από εκεί και πέρα έχω κάνει άλλα 7.000χιλ και δεν έχει κάψει σταγόνα.
Να σκεφτείς ότι ακόμα και τώρα με 245 λάστιχο πίσω και 18" WORK (Που δεν είναι και οι πιο ελαφριές που υπάρχουν) το αυτοκίνητο και με τρίτη στην Βουλιαγμένης σπινιάρει. Φαντάσου τι θα γινόταν με τις 17άρες. Launch Control δεν υπάρχει. Οι καλές εκκινήσεις από φανάρι με κακή άσφαλτο μοιάζουν αδύνατες. Θέλει πολύ προσοχή το πως ξεκινάς
-ανάλογα με την άσφαλτο- ώστε να ξεκινήσει το αυτοκίνητο χωρίς να σπινιάρει και να χάσει δύναμη. Με άλλα λόγια ο οδηγός καλείται να κάνει ότι κάνει το Launch Control. Κι αυτό άλλοτε πετυχαίνει άλλοτε όχι.
Το συγκεκριμένο μοτέρ στα πρώτα 3.000χιλ που έκανα και την 1η αλλαγή λαδιών έκαψε 250ml. Από εκεί και πέρα έχω κάνει άλλα 7.000χιλ και δεν έχει κάψει σταγόνα.
Ευχαριστώ NipponS2000.
Πάντως το launch control είναι αμφίβολο το αν θα μπορει να μπει δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει και η κατάλληλη παρέμβαση στον ECU.
Το shift light θα το κάνω να δουλέψει. Πρέπει απλά να βρω το κατάλληλο όριο στροφών ώστε να μην μπερδεύεται με το shift light που έχει από μόνο του το Defi Link Display.
Πάντως το launch control είναι αμφίβολο το αν θα μπορει να μπει δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει και η κατάλληλη παρέμβαση στον ECU.
Το shift light θα το κάνω να δουλέψει. Πρέπει απλά να βρω το κατάλληλο όριο στροφών ώστε να μην μπερδεύεται με το shift light που έχει από μόνο του το Defi Link Display.