ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Αυτοκίνητα που θα ήθελα πολύ να πατήσω πρώτα ο θεός σε κανένα μηνακι που θα βγει το τερατακι
Το Mitsubishi με τα αλλαγμένα εντόσθια με τα 2 bar του φίλου του Dims2k
Το Leon cupra με τα 400hp του φίλου του Dims2k
Το τουρμπατο S του φίλου μας του Γιώργου
Και το γαλαρδο του moderator.
Νομίζω πως τα παραπάνω ανοίγματα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον
Ps . και να θες απεξάρτηση
από τις κόντρες αν έχεις φίλο τον dims2k πολύ απλά δεν γίνεται
Το Mitsubishi με τα αλλαγμένα εντόσθια με τα 2 bar του φίλου του Dims2k
Το Leon cupra με τα 400hp του φίλου του Dims2k
Το τουρμπατο S του φίλου μας του Γιώργου
Και το γαλαρδο του moderator.
Νομίζω πως τα παραπάνω ανοίγματα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον
Ps . και να θες απεξάρτηση
από τις κόντρες αν έχεις φίλο τον dims2k πολύ απλά δεν γίνεται
Και το Golf του Θανάση με τα 400 άλογα......
Kαι φίλου μου Α4 με μοτέρ από RS6.......
Πρέπει να το κάνω κ΄εγώ γρήγορο
Α ρε yιannake τι μας κάνεις. Πάντως μπράβο, κάνεις καλή "δουλειά" και τα πράγματα που πήρες είναι όλα top....
Ελπίζω να μη με ξεχάσεις μόλις είναι έτοιμο έτσι?
Kαι φίλου μου Α4 με μοτέρ από RS6.......
Πρέπει να το κάνω κ΄εγώ γρήγορο

Α ρε yιannake τι μας κάνεις. Πάντως μπράβο, κάνεις καλή "δουλειά" και τα πράγματα που πήρες είναι όλα top....
Ελπίζω να μη με ξεχάσεις μόλις είναι έτοιμο έτσι?
Παιδια αυτοκινητα αξιοπιστα και καλα να εχουμε και απο κει και περα αμαξια για να κανουμε ανοιγματα υπαρχουν
Υπαρχουν πολυ δυνατα αμαξια πλεον. Κι εγω θα ηθελα να ανοιξω με πολλα αμαξια οταν ειμαι ετοιμος αλλα θα ηθελα να ξεκινησω απο πιο χαμηλα (οχι οπως ο Γιαννακος που στοχευει σε lambo κλπ
) . Εγω για παραδειγμα θα ηθελα να ξεκινησω απο ενα Μ3 Ε46 και να προχωρησουμε απο κει
Υπαρχουν πολυ δυνατα αμαξια πλεον. Κι εγω θα ηθελα να ανοιξω με πολλα αμαξια οταν ειμαι ετοιμος αλλα θα ηθελα να ξεκινησω απο πιο χαμηλα (οχι οπως ο Γιαννακος που στοχευει σε lambo κλπ
) . Εγω για παραδειγμα θα ηθελα να ξεκινησω απο ενα Μ3 Ε46 και να προχωρησουμε απο κει
Originally Posted by S2000Geo,Aug 31 2007, 01:03 AM
Εγω για παραδειγμα θα ηθελα να ξεκινησω απο ενα Μ3 Ε46 και να προχωρησουμε απο κει 

To προηγουμενο Μ5 ειχε ποσα αλογα? 400? Το Ε60 εννοεις; Σε συνδυασμο με το μεγαλο του βαρος δεν ξερω ποσο πιο γρηγορο ειναι απο Μ3 Ε46. Βεβαια κανενα προβλημα να ανοιξω και με Μ5, θα σε ειδοποιησω μολις ειμαι ετοιμος, γιατι ακομα εχουμε λιγο δουλεια
Μεσα στον μηνα ομως θα ειναι σιγουρα.
Μεσα στον μηνα ομως θα ειναι σιγουρα.