ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
ego den exo alla thelo na apoktiso!! k epeidi empeirika k iliaka exo brethei se 3 stoukes apo lathos allon nomizo pos to 2007 na stoukareis stin kifissias logo sfinas i na pareis kamia mixani apo kato einai mallon ANTE GEIA katastasi k gia xaza myala. mporei oi pio neoi na einai asygratitoi, opos eimoun k ego alla 1 fora ksepernas to metro, meta metras pliges, nomos, telos (opos leei o Taseas k o eddiex)
Ετσι μπραβο Γερασιμε, και πολυ σωστα αυτα που λες... Πρεπει παντα να υπαρχει ενα μετρο γιατι εχω βρεθει και εγω σε ασχημες καταστασεις λογο λαθος αλλον και μονο απο θαυμα γλιτωσαμε. Και επειση θελω και εγω παιδια που να μπαντιλικωνουν πανω στην Μπελογιαννη και να κανουν σβουρες στο Σεφ ας εχουμε τα μυαλα στο κεφαλι μας...
...ΤΕΛΟΣ!
...ΤΕΛΟΣ!
Το Σάββατο είχα πάει στον Lou μαζί με τον vtec-man ν' αλλάξω λάδια όπου φάγαμε πόρτα κανονικά αφού πήγαμε σχετικά αργά όταν κλείνανε...Μου λέει ο Lou: "Καλά εσείς γ@μ@τε την Παρασκευή το βράδυ κι όταν σηκώνεστε με το πάσο σας θυμάστε ότι πρέπει ν'αλλάξετε λάδια" ..." Τι να πω κι εγώ τώρα στην γυναίκα μου που με περιμένει? Ότι ήρθε ο καφίρης στις 14.00 κι έκατσα να του αλλάξω λάδια?" Τι να πω κι εγώ λέω από την μεριά μου? Eγραψε πάλι ο Lou... Άπαιχτος...Εμ πάσει περιπτώσει μια που ήδη κάποιοι μπορούν ν'αναρωτιούνται για το αν τα παραπάνω τα γράφω στο σωστό topic ας προχωρήσω στο κυρίως θέμα. Αφού λοιπόν κλείνανε μου λέει ο Βαγγέλης -σημ.συντάκτη...Το παιδί δουλεύει στον Lou- " Ρε Δημήτρη δεν μ'έχεις πάει ποτέ από τότε που έφτιαξες το αυτοκίνητο καμιά βόλτα...πήγαινέ με ρε φίλε..." Και τον πήγα....Για τις εντυπώσεις του μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο...Εγώ άλλο θέλω να πω...Αφού ανεβήκαμε από Εθνική μέχρι την γέφυρα της Βαρυμπόμπης κομμάτια και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής και πηγαίναμε χαλαρά στην αριστερή....ναι δίνω το καλό παράδειγμα και πηγαίνω αργά κι αριστερά όπως έλεγε κάποτε κι ο Άρης Σταθάκης γι' αυτούς που το κάνουν αυτό και δεν τους γράφει η αστυνομία αφού είναι πολύ επικίνδυνο- κι έρχεται που λέτε και μου κολλάει ένα Ford Focus RS. Πρώτο άνοιγμα από 2ες πέσαμε σε κίνηση και χάλασε...2ο άνοιγμα πάλι από 2ες ελεύθερο το πεδίο μπροστά και τα δίνω...Μέχρι και 5ες πρέπει να ήμουν σίγουρα μια κολόνα μπροστά ίσως και παραπάνω και σημειώνω δικάβαλος...Το παιδί ήταν μόνος του...Μετά επιχειρήσαμε άλλο ένα αλλά θάφτηκε κι αυτό λόγω κίνησης...και μετά ανέβηκα την γέφυρα της Μεταμόρφωσης για να επιστρέψω στο συνεργείο...Στο καπάκι χτυπάει το τηλ. και μου λέει ο φίλος μου ο Κωστάκης με μια 3lit. Z4. Ρε παλιοαλήτη κάνεις κόντρες μ'ένα RS στην Εθνική? Ωχ...Λέω από μέσα μου πότε πρόλαβε και το έμαθε αυτός? Τον είχε πάρει το παιδί με το Rs και του περιέγραφε το σκηνικό και στο καπάκι από την περιγραφή κατάλαβε ότι είμαι εγώ και με πήρε τηλ. Μπράβο Κωστάκι πληροφόρηση...Ούτε οι Αμερικάνοι δεν θα το μάθαιναν τόσο γρήγορα...Το RS απ' ότι μου είπε ο Κώστας είναι πάνω από 300Ηp. Αυτά κι από εμένα λοιπόν.
aniksa me speedster 2.2 170 aloga peripou to s mu einai 255 me 265 aloga, rolastista sta 10 km eno hmun siguros oti tha figei to opel logo varous k roph sths xamiles ....mexri ta 50 miso amaksi brosta to opel ....mexri 100 to mazepsa k hmun ligo pio brosta sta 150 1,5 amaksi k meta gia sas mexri ta 200 anikse poli perisotero.
thelw na kanw me 3litro si z4 rolarista apo 50 .....idomen
Originally Posted by dino_s,Sep 13 2007, 09:05 PM
aniksa me speedster 2.2 170 aloga peripou to s mu einai 255 me 265 aloga, rolastista sta 10 km eno hmun siguros oti tha figei to opel logo varous k roph sths xamiles ....mexri ta 50 miso amaksi brosta to opel ....mexri 100 to mazepsa k hmun ligo pio brosta sta 150 1,5 amaksi k meta gia sas mexri ta 200 anikse poli perisotero.
Θέλεις να μας πεις τι φοράει το S σου και έδειξε 265 στο δυναμόμετρο (υποθέτω)?

Ζητω οι Ελληνες μαστορες