Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Sep 18, 2007 | 11:34 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

[QUOTE=MANOS,Sep 19 2007, 09:10 AM] Χθές βράδι άνοιξα με asta OPC 1ο στάδιο ΦΠΕ από στάση στην Καβουρίου στην κουτάλα και μέχρι τα φανάρια.
Εχουν ρίξει καινουργια άσφαλτο και έφυγα χωρίς καθόλου σπινιάρισμα με αποτέλσμα να του κάνω τρία και να μείνει η διαφορά εκεί. Το παιδί μου ξαναζήτησε να ανοίξουμε και στα επόμενα και η διαφορά πάλί ήταν η ίδια και δε μπορούσε να με μαζέψει με τίποτα.
Του έκανε εντύπωση γιατι μέχρι τώρα δεν τον είχε περάσει κανένα S.... είπε.... και με ρώτησε τι φορά.
Μόλις του είπα μαμά έιναι σηκώθηκε και έφυγε...
Old Sep 19, 2007 | 12:37 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Και εγώ μαμά είμαι
Old Sep 19, 2007 | 01:17 AM
dims2k's Avatar
Registered User

manouli ase tis protaseis giati olo ksirizeis kosmo kai mazi mas den patas.exw mathei olo kai kati ftiaxneis kai tha mas souvliseis upoula gia na min katalavoume kai ti egine
Old Sep 19, 2007 | 01:26 AM
makisopc's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Sep 18 2007, 11:34 PM
Καλα ρε Μανο, συγνωμη τωρα αλλα στο S δεν φορας εξατμηση? Ναι? Ναι!
Πως περιμενεις με τοση φασαρια που κανουμε να πιστευουν οι αλλοι οτι ειμαστε μαμα? Γι αυτο τσαντιζετε ο αλλος και φευγει. Τουλαχιστον πες οτι φορας τελικο η κατι τετοιο, μην λες ειμαι μαμα. Δεν στεκει. Αμα ειναι να λεω εγω οτι δεν εχω S αμα εσυ εισαι μαμα!

Τα λεμε το βραδυ ελπιζω!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ OPC ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 1ο ΣΤΑΔΙΟ (ΦΙΛΤΡΟ+ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ+ΕΞΑΤΜΙΣΗ) - ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ 250ΗΡ@5400 ΚΑΙ 33.2ΝΜ ΡΟΠΗ @ 4800

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ EDDIEX ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΣΟΥ - ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ S2000 O ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 2 ΑΜΑΞΙΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ 5 ΑΜΑΞΙΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ???????

ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ S2000 ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ .... ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.....ΠΕΣ ΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 2 ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ 5 ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΝΗΞΟΥΜΕ.....ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΜΑ.....ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ?????? ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ???

ANYWAY NA ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ - ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ .....ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!

Old Sep 19, 2007 | 01:32 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

@makisopc
Θα σε παρακαλουσα να εκανες το πρωτο σου ποστ στο NEA ΜΕΛΗ / NEW MEMBERS και επισης να γραφεις με μικρα διοτι με τα κεφαλαια ειναι σαν να μας βαζεις τις φωνες.
Old Sep 19, 2007 | 01:32 AM
eddiex's Avatar

ΩΧ! Τι εγινε εδω ρε?
Δεν φταιω εγω και δεν βαζω φωτιες. Οποιος θελει να μου μιλησει ας μιλησει με τον δικηγορο μου πρωτα... Μανο δεν εχω, θες?

Old Sep 19, 2007 | 01:34 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by makisopc,Sep 19 2007, 11:26 AM
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ................
Και μην φωναζεις φιλε μου. Μου πηρες τα αυτια!
Old Sep 19, 2007 | 01:49 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

3 καρότσες στο opc και 2 καρότσες στο άλλο S μας κάνουν 5 καρότσες.
(χρησιμοποίησα κομπιουτεράκι για τους υπολογισμούς)

κάνεις 5 καρότσες σε άλλα S.
Ααααα δεν μας τα είπες αυτά φίλε Μάνο.
Μήπως είσαι σε δίαιτα για να πετύχεις καλή αναλογία kg/hp.
Πες μας ότι είσαι και στον όγκο να μας τρελάνεις

Old Sep 19, 2007 | 01:49 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Φίλε Μάκη καλημέρα και από μένα.

Κατ΄αρχάς όλα τα ανοίγματα γίνονται φιλικά και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος ούτε διενέξεων ούτε παρεξηγήσεων...
Και μόνο που σου πρότεινα να ανοίξουμε και δέχτηκες δείχνει ότι δεν έχεις πρόβλημα και κομπλεξισμους και μπράβο σου γι αυτό γιατί ξέρουμε τι γίνεται γενικά.

Ο φίλος που ήμουν μαζί είναι ο Θανάσης (ThanasisS2k) και έιναι γνωστή η διαφορά που του κάνω.

Για το αμάξι σου, συγγνώμη αλλά κατάλαβα 1ο στάδιο, πάω πασο και τα άλογά σου είναι καλά έτσι και αλλιώς και τα σκασίματα που έκανες έδειχναν ότι φορούσες πρόγραμμα αλλά OK δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω.

Σου λέω λοιπόν ότι το αμάξι μου έιναι ΜΑΜΑ και το εννοώ. Και αν θεωρείς ότι πήρα κάτι ελάχιστο από την εξάτμιση θα πω σε σένα και στον eddiex ότι το S μου φοράει 18 άρες με 245 λάστιχο και συνεπώς είναι μία η άλλη. Α φοράω και φιλτροχοάνη μέσα στο φιλτροκούτι Κ&Ν.
Προκαλώ λοιπόν όποιον θέλει και δεν με πιστεύει με στοίχημα και λεφτά να πάμε το S μου στο συνεργείο ΤΟΥ και να δούμε τι φοράω. Και αν κάτι είναι διαφορετικό απ' όσα λέω θα του το χαρίσω...

Το ότι κάνω καλες αλλάγες με αποτέλεσμα να φάω το σασμάν μου δε σημαίνει ότι το S μου φοράει πράγματα. Και με άλλα OPC έχω ανοίξει και η διαφορά μας έιναι μεγάλη. Και θα ξέρεις φαντάζομαι ότι το S παίρνει άλογα πολύ δύσκολα. Μάλλον όσοι ανοιξες να είναι κουλοί γιατι υπάρχουν S στο club που είναι πολύ δυνατά....

Φίλε Μάκη έτσι είναι τα πραγματα, δέχομαι το λαθος μου για το 1ο στάδιο αλλά δεν είχα πρόθεση, έτσι κατάλαβα και δεν θα είχα πρόβλημα όποτε θες φιλικά να σου αποδείξω όσα λέω για το S μου. Απλά είναι καλό!

Φιλικά
Μάνος

Old Sep 19, 2007 | 01:54 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ!

All times are GMT -8. The time now is 02:16 AM.