ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ψιλοντρεπομαι να το πω. Ανοιγμα χθες το βραδυ με BMW 325 E36. Δεν φταιω εγω αυτος μου γκαζωνε στο φαναρι και με κοιταζε. Ανοιγω χωρις να κανω εκκινηση και του φευγω κατα πολυ με αλλαγη δευτερα τον εχασα και τον περιμενω λιγο πιο κατω ανοιγουμε παλι ρολλαριστα δευτερες με κλεβει λιγο αλλα τον φτανω και τον περναω με δευτερα και στην αλλαγη τριτης ειμαι κατα πολυ μπροστα και συνεχεια του ανοιγω. Εκλεψα εκκλησια ε?
Εγώ ο κακομοίρης πήγα να κάνω μία προσπέραση τις προάλλες καθώς πήγαινα σπίτι, σε μεγάλη ανηφόρα με 2 λωρίδες, και μάλιστα κυριλέ από τα δεξιά, και βρέθηκα να κάνω κόντρα με ένα Cordoba (πόσο χαμηλά θα πέσω θεέ μου) το οποίο ήταν σίγουρα τουρμπάτο και ποιος ξέρει τι άλλο, εξελίχτηκε σε φοβερή κόντρα, ρολαριστά, 2ες στην ανηφόρα, μου ανοίγει δυνατά όπως αναμενόταν, στην τρίτη ένα αμάξι μπροστά αυτός, κάνω ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ σε τετάρτη (καλά, όχι ότι είναι δύσκολο, από κάτω είναι, αλλά την έκανα ΤΕΛΕΙΑ), σκασμένη τετάρτη και βγαίνω μπροστά μισό αμάξι (είχε προφάνώς ξεφουσκώσει η τουρμπίνα του), αλλαγή σε 5η και βγήκε πάλι μπροστά, οπότε η κόντρα τελείωσε. Δυστυχώς δε ρώτησα το παλικάρι πόσα άλογα ήταν το θηρίο του, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.
Έτσι, δεν προσπέρασα τελικά, παρόλο που πήγαινα με 200+.
Originally Posted by lalakis2000,Oct 15 2007, 08:12 AM

Ξεφούσκωνε η τουρμπίνα στροφαριζε η χοντια
Ωραίο ψήσιμο μου ακούγεται πως παίχτηκε.

Ασχέτως αν τελικά δεν προσπέρασες

Ελπίζω να το διασκέδασες
Θα σε παρακαλούσα Λαλάκη να κόψεις τις κόντρες με το S γιατί είσαι και εσύ μία από τις αιτίες που λένε ότι τα S δεν πάνε βήμα....
Κάθε φορά που ακούω κάποιον να μου λέει ότι τα S τα έχω για πλάκα, ένα συννεφάκι ανάβει στο μυαλό μου και μου φέρνει την εικόνα σου να κάνεις κόντρες και να μας ξεφτιλίζεις...
Αφού για μόστρα το πήρες, τί τις θέλεις τις κόντρες και μου το χαλάς?
Κάθε φορά που ακούω κάποιον να μου λέει ότι τα S τα έχω για πλάκα, ένα συννεφάκι ανάβει στο μυαλό μου και μου φέρνει την εικόνα σου να κάνεις κόντρες και να μας ξεφτιλίζεις...
Αφού για μόστρα το πήρες, τί τις θέλεις τις κόντρες και μου το χαλάς?