Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Jan 12, 2008 | 01:03 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Originally Posted by taz5,Jan 11 2008, 10:06 AM
Sry πάιδες, γράψτε λάθος : Cayman S ήταν το εργαλείο.

Απότην σύγχυση έγραψα λάθος Porsche .
Πες το βρε αδερφε...............
Ολόκληρο πόλεμο ξεκίνησες
Old Jan 12, 2008 | 05:03 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Eνα φιλαρακι βρηκε απο ενα φιλο του ενα βιντεο απο Κερατεα μαλλον που κανουν ανοιγμα 1 rallye κ 2 s2000 ενα μαυρο κ ενα ασιμη.Το μαυρο πεταξε κ απ'οτι ακουσα πριν χαθει απο το βιντεο εμοιαζε με turbo.Ξερει κανεις τπτ?
Old Jan 12, 2008 | 06:55 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Χθες πολυ αργα το βραδυ(2+) αποφασισα να βγαλω το S βολτα στα γνωστα λημερια των νοτιων προαστιων.Κατεβαινοντας την βουλιαγμενης παιζαν διαφορα ανοιγματα απο saxoralla,cooper s,corsa opc κ.λ.π,εμεις τιποτα.Πριν τη βουλα σκαει διπλα μας carrera s,δυο σχετικα πιτσιρικαδες μεσα μας κοιτανε ειρωνικα πατανε προκλητικα μπαινουνε μπροστα μας και αρχιζουν και πατανε μονοι τους φευγουν μπροστα και στο επομενο φαναρι ειμαστε απο πισω τους.Ο οδηγος να κοιταει επιμονα απο τον καθρεφτη του και να χαζογελαει με τον συνοδηγο του.Ρε κοιτα κατι κομπλεξικους λεω ηρθαν με το σχεδον τετραλιτρο porsche carrera να κανουν πλακα στο διλιτρο.Με το πρασινο παλι τα ιδια,ρολλαρουν πρωτη και σανιδωνουν,απο πισω εγω τα εχω παρει τελειως με το που βρισκουν κινηση τους κολλαω απο πισω,στην ανηφορα πριν το τελευταιο φαναρι,ανοιγουν μολις βρισκουν χωρο και φευγουν 3 κενα μεχρι 4ες ψηλα.Μας πιανει φαναρι,ειμαι παλι απο πισω του και πλεον στη μεγαλη κατηφορα.Με το πρασινο φευγει αλλα δεν ανοιγει εχουμε βαλει 2α και βγαινω σιγα-σιγα διπλα του με 2α και 7500 ακριβως διπλα του τον κοιταω και σανιδωνω.Αυτος που μαλλον δεν το περιμενε! σανιδωνει με λυσσα να μας περασει,εμεις(δικαβαλα και οι 2) εχουμε φυγει 1+ κατι ψηλα αμαξια μπροστα και μεχρι 5η και 210 περιπου,να μην μπορει να μαζεψει σχεδον καθολου.Εγω απ'τη τρελα μου δεν βλεπω το κοκκινο μπροστα μου(μονο στροφομετρο εβλεπα,ουτε δρομο ουτε χιλιομετρα ουτε τιποτα)μου το φωναζει ο συνοδηγος σανιδωνω φρενα και σταματαω5-6 μετρα μετα το φαναρι εχοντας καψει ολα τα τακακια μου!Τρελαθηκα απο χαρα δεν το περιμενα με τιποτα(οχι οτι αν δεν ηταν το φαναρι θα μας ξυραφιαζε μετα) αλλα τελικα στην κατηφορα και υπο καποιες συνθηκες πολλα γινονται.Μετα τους κοπηκε το γελιο,δεν ξανακοιταξαν και στο 1ο φαναρι αριστερα,την εκαναν.2ο ανοιγμα με leon cupra μαυρο 1st gen.Στην αναβαση Βουλιαγμενης,πολυ δυνατο με τρελλο ηχο αλλα με περιμενε συνεχεια(μονος του) απο 2ες και 50 και παταγε.Μια φορα προσπαθησα απο 2ες και 6000 αλλα παλι εφευγε πολυ.Τελικα μας πιανει φαναρι πιο κατω,ερχεται και ενα fiat coupe 20v turbo στηνομαστε, με το πρασινο πεταγομαι πολυ μπροστα και οι 2 δυστυχως εκοψαν την κοντρα.Και για τελος παλι καταβαση βουλιαγμενης στο ιδιο ακριβως σημειο με το porsche,αυτη τη φορα ομως απο εκκινηση με bmw 335i.Πιτσιρικας μονος,λιγο πριν ανοιξαμε ρολλαριστα,στηνομαστε στην κατηφορα και κανω την καλυτερη εκκινηση που εχω κανει ποτε με το s μεχρι 4ες 1 αμαξι μπροστα εμεις!!!!!!!!Να επισημανω οτι και το 335 εφυγε τελειως ταπα αλλα το S ΞΥΡΙΣΕ!!ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ S MOY!!
Old Jan 12, 2008 | 07:20 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

To συμπέρασμα είναι (εκτός ότι θες τακακια) ότι ακόμα την παλεύουμε με το s στις κόντρες...
Old Jan 12, 2008 | 12:33 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Αυτά γράφεται κι εγώ ζηλεύω....Δυστυχώς ακόμα περιμένω το διαφορικό....αρχίζουν και σπάνε τα νεύρα μου από την αναμονή....
Μόλις το πάρω όμως θα γράψω κι εγώ πάλι μικρές κονροιστοριούλες από τα τεκτενόμενα στους δρόμους...Λέω αν θέλει κανείς να βγαίναμε και παρεούλα καμιά βολτούλα....Είναι όπως και να το κάνεις λίγο μονότονο να ψάχνεσαι μόνος σου εκεί έξω....Ε? Δεν είναι?
Old Jan 13, 2008 | 01:54 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Καφυρη πρεπει να κοψεις το πολυ latin μου φαινεται....
Old Jan 13, 2008 | 02:00 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Ε που και που δεν βλάπτει και κανένα διάλειμμα....Αν και νομίζω ότι εξ'αιτίας αυτού έχω σωθεί τελικά από πολλές κλήσεις αλλά βλέπεις ότι ο δολοφόνος πάντα γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος...
Old Jan 13, 2008 | 03:26 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by MANOS,Jan 13 2008, 12:54 PM
Καφυρη πρεπει να κοψεις το πολυ latin μου φαινεται....
Αστο το παιδι ρε Μανο, καλα περνανε με τον Βαγγελακη... Ε Μητσε? Εγω ποτε θα ερθω καμια φορα μαζι σας να δω τι παιζει... αλλα δηλωνω οτι δεν ειμαι καλος χορευτης!
Old Jan 13, 2008 | 05:53 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Παντως D_S πρωτη μουρη την εχει ο Λου την αμαξαρα σου
Old Jan 13, 2008 | 08:06 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

@Ninja. Σου απάντησα με PM για να μην ξεφύγουμε από το θέμα του topic.
@Ναι ο Λου το έχει πρώτο τραπέζι πίστα. Και τα πρώτα τραπέζια έχουν πάντα άλλες χρεώσεις....Άσε που στο τέλος με βλέπω να πληρώνω και parking τόσες ημέρες που το έχω αφήσει εκεί... Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!!

All times are GMT -8. The time now is 08:32 AM.