Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Oct 18, 2007 | 02:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Δεκαεξάρια ρουλεμάν....
Old Oct 18, 2007 | 02:50 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Δεξια...
Old Oct 18, 2007 | 02:53 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Taseas,Oct 17 2007, 09:13 PM
Ti na pw yparxoune kai tetoioi kai to 3erw. Apla mhn to mperdeuoume me thn ennoia tou kalou odhgou. Gia mena to na alla3eis grhgora mia taxythta se kontra einai pragma pou mou fenetai autonohto kai poly eukolo. Den to syzhtaw kan na mhn mporei na alla3ei kapios mia taxythta opws prepei. Vlepw synexeia sto thema kontres, asxeta (to tonizw) me auto pou grafthke parapanw, o enas einai pilotos kai o allos einai odhgos kai o allos einai pistoli ktl ktl. Alimono an thewreitai odhgos autos pou kanei mia allagh. Me auth th logikh eimaste oloi gia formula 1.... Dhladh den 3erw gia olous me auta pou akouw, alla egw eimai...
Φίλε η κόντρα ακόμα και στη ευθεία είναι κάτι παραπάνω από μια σωστή αλλαγή ταχύτητας.
Δεν είναι έτσι απλά όπως το λες.
Είναι πολλά πράγματα που παίζουνε ρόλο στο να φέρνεις καλά αποτελέσματα κάνοντας συχνά κόντρες.
Ένα από αυτά πχ είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας .
Αλλιώς είναι να το σκίζεις μόνος σου και αλλιώς είναι να είσαι στημένος στο φανάρι με κάποιο εργαλείο δίπλα
σου που ξερνάει φλογιδια με κίνδυνο να σου βάλει φωτιά

Μου φαίνεται ότι δεν έχεις στηθεί πολλές φορές στο φανάρι με στημένη κόντρα , να αρχίσει το ποδαράκι να τρέμει πάνω στον συμπλέκτη.

Τις εκκινήσεις Και τις συνθήκες που παίζουν στον δρόμο δε που τις βάζεις ?
Πραγματικά πιστεύω ότι όπως όλα τα πράγματα έτσι και οι ευθείες θέλουν τον τρόπο τους.
Άλλα πράγματα θες για το φανάρι και άλλα πράγματα για την πίστα

ΙΜΗΟ
Old Oct 18, 2007 | 03:00 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Συμφωνώ 1000%.
Old Oct 18, 2007 | 03:36 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 18 2007, 10:20 AM
Rouleman piso troxou
Τελικά είμαι πολύ πονηρός
Old Oct 18, 2007 | 04:01 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Πάρα πολύ σωστά αυτά που λες yiannako αλλά αν για να γίνεις καλός κοντράκιας έχει βαθμό δυσκολίας 5 για να γίνεις εξίσου καλός στην πίστα και γενικά στο στρίψιμο έχει 35(+)...Και να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι πλέον καλύτερος κοντράκιας είναι αυτός που έχει τα περισσότερα λεφτά...Οπότε δεν λέω,καλή φάση οι κόντρες,άλλωστε όλοι θα ήθελαν να είναι δυνατοί και να τους πατάνε όλους,αλλά το θέμα ξέρω να στρίβω είναι πολύυυυυ μεγαλύτερο κεφάλαιο....
Old Oct 18, 2007 | 04:06 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Θα συμφωνήσω με Γιαννάκο και θα πω ότι εγώ προσωπικά δεν κάθομαι να ρωτήσω τον άλλο τι έχει κάτω από το καπό για να κάνω μία κόντρα, και δεν το σχεδιάζω το γεγονός. Δε θα πάω να τα βάλω με Skyline αλλά ούτε και περιμένω από τον άλλο να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση του Ν.105 ότι είναι στα μέτρα μου.

By the way, όποιος κάνει κόντρες με την ιδέα ότι πάντα θα κερδίζει δεν κάνει κόντρα αλλά μασάζ στο μαραμένο του εγώ.

Εγώ τις προάλλες που έκανα το άνοιγμα (που ένας θεός ξέρει τι φόραγε το αυτοκίνητο) το έκανα εν κινήσει και όχι από στάση, όπως θα με βόλευε ίσως και πολύ το γούσταρα (που μία έπαιρνε εκείνος κεφάλι και μία εγώ. Και πιο πολύ με απασχολεί και με ανησυχεί ότι παρασύρθηκα να κάνω κόντρα με 200 χλμ σε δημόσιο δρόμο παρά ότι στο τέλος πήρε κεφάλι ο άλλος.
Old Oct 18, 2007 | 04:16 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Αμα πετύχεις κάποιον στον δρόμο εννοείτε πως δεν κάθεσαι να ασχοληθείς και πολύ τι έχει και τι δεν έχει ο άλλος.Αλλά άμα τα στήσεις κανονισμένα θες να ξέρεις τι περίπου φοράει ο άλλος όχι μόνο για το αν θα χάσεις η όχι αλλά για το αν αξίζει τα πας.Φαντάζεσαι τον γιαννακο να κάνει κόντρα με ibiza 1.8Τ 1ο στάδιο?Για ποιό λόγο?Τζάμπα βενζίνη θα κάψει το παλικάρι
Old Oct 18, 2007 | 04:23 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Συμφωνώ 99,3895% αλλά εγώ δεν κάνω (ακόμα) κανονισμένες κόντρες, ζυγίζω τα πράγματα και επιλέγω.

Πάντως δεν είναι φοβερό ότι μερικοί δε χάνουν ποτέ;

Μα ποτέ;

Των ποτών; (Ursus, Baileys, Βερμούτ κλπ).
Old Oct 18, 2007 | 04:30 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Ε πως να το κάνουμε,υπάρχουν και μερικοί άχαστοι.Αυτοί είναι κυρίως internetοκοντράκιδες.Και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που όντως δεν έχουν χάσει ποτέ και λένε αλήθεια.Γιατί τα στήνουν με aygo,smart,corsa 1.2 άντε βαρια-βαρια όταν θέλουν ανταγωνισμό με κανα top gun...

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.