Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Nov 23, 2007 | 12:52 PM
giorgoS2000's Avatar
Registered User

giati mou erxete poli krima na to bgazo mesa sto krio k sta xionia to S ekso. to kanoun i pio poli edo pou exoun S.
k i asfalia einai poli pio ftinoteri.
Old Nov 23, 2007 | 01:00 PM
MANOS's Avatar
Registered User

χμμμμ...καταλαβα.....
Φανταζομαι θα ειναι και επικινδυνο....με τα χιόνια...

Για πες μας.
Γερμανια γίνονται κόντρες?
Old Nov 23, 2007 | 01:13 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Φίλοι μου καλοί σήμερα είχα την τιμή να κατέβω βόλτα με τον κυριο τουρμπατο Geo και να ξεσηκώσουμε λίγο την ασφαλτο....
Ωραιο το τουρμπακι και δυνατο.....χωρις να κουράζεται ιδιαίτερα.....

Δεν ανοιξαμε βεβαια καθώς πήγαμε βολτουλα μεχρι την κουτάλα και γυρίσαμε.
Στο γυρισμό βεβαια έγινε της πουτ@ν@ς καθώς τι λέτε πετυχαμε?

OPEL GT cabrio κοκκινο με γερμανικές πινακίδες. Ανοίγει ο Γιώργος πίσω του, άνοιξα και εγώ....
Το Opel (επειδή μιλήσαμε μετά με το παιδί φορουσε πρόγραμμα από Γερμανία) και πρέπει να ήταν γύρω στα 300 άλογα
Εκανε κατι σκασιματα τρελάαααααα.....
Ο Geo ήταν στον προφυλακτήρα του και επαιζε με το γκάζι...

Είχε κίνηση βέβαια και σωστά ανοίγματα δεν έγιναν αλλά καποια στιγμη που βρέθηκα πίσω του με δευτερα vtec και πατήσαμε δυνατά μαζί ήμουν κολλητά μέχρι την τετάρτη όπου και άρχιζε να μου ανοίγει και κόψαμε....
Αυτα.... παω γυρεύοντας να με μαζέψουν πάλι....

Μου άρεσε πολύ ο ήχος του GΤ. Έκανε σα μαχητικό και σκασίματα....
Old Nov 23, 2007 | 01:16 PM
Alonso's Avatar
Registered User

Πότε θα γίνει η επόμενη ''βολτούλα ομαδική'' να μπει ακόμα ενα S στον χορό?
Old Nov 23, 2007 | 01:24 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by MANOS,Nov 23 2007, 02:13 PM
Μου άρεσε πολύ ο ήχος του GΤ. Έκανε σα μαχητικό και σκασίματα....
Old Nov 23, 2007 | 01:24 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Γεια σου ρε Μανο με το πιστολι σου.... τρομερο ηχο το S σου .... τελικα ρε μαγκες αυτη η j's η μονη ειναι η καλυτερη εξατμιση για ατμοσφαιρικο... ΤΕΛΟΣ.

Τωρα οσο αφορα το GT, σε μια αναβαση πηγα να περασω απο πανω του και επαιζα με το γκαζι , μετα πατησαμε μια απο 2ες και εφευγα... τελοσπαντων ωραιο το GT και πηγαινε και καλα το συγκεκριμμενο αφου ειχε και προγραμμα οπως ειπε ο Μανος. Μετα το πηγαινε κωλοφερατζα και ο Μανος... σημερα για τον φιλο με το OPEL εχει Ιαπωνικους εφιαλτες. Ωραια περασαμε σημερα
Old Nov 23, 2007 | 01:30 PM
Stradale's Avatar
Registered User

Αναφέρω ότι και εγώ ότι προ λίγου στον Κηφισό πέτυχα ένα καημένο opc το οποίο φόραγε πρόγραμμα από ότι μου είπε,και δεν έλεγε να μου ξεκολλήσει όσο και να το έστυβε....
Μόλις του είπα μαμά πείσμωσε και έφυγε...
Old Nov 23, 2007 | 01:38 PM
giorgoS2000's Avatar
Registered User

MANO ginounte arketes kondres. ala edo sou kolane kati polo G40 i golf GTI tou 1990. ta barjeme afta! mia fora mono petixa ena evo 8. proti k deftera eimastan dipla dipla. meta mas epiase fanari.

edo stin germania psaxnoume na broume panda kanena 350Z boxter Z4. exo kani kondra 330 mama 3 karotse brosta ego aneta!

enas gnostos mou exei opel astra coupe turbo full proto stadio. mia mera tion petixa. ti na sas po... o tipas leei 275 sto troxo ala itane mono misi karotsa mrosta. m@lakies tha elege, eseis ti lete?
Old Nov 23, 2007 | 01:39 PM
Stradale's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Nov 23 2007, 02:24 PM
Γεια σου ρε Μανο με το πιστολι σου.... τρομερο ηχο το S σου .... τελικα ρε μαγκες αυτη η j's η μονη ειναι η καλυτερη εξατμιση για ατμοσφαιρικο... ΤΕΛΟΣ.

Τωρα οσο αφορα το GT, σε μια αναβαση πηγα να περασω απο πανω του και επαιζα με το γκαζι , μετα πατησαμε μια απο 2ες και εφευγα... τελοσπαντων ωραιο το GT και πηγαινε και καλα το συγκεκριμμενο αφου ειχε και προγραμμα οπως ειπε ο Μανος. Μετα το πηγαινε κωλοφερατζα και ο Μανος... σημερα για τον φιλο με το OPEL εχει Ιαπωνικους εφιαλτες. Ωραια περασαμε σημερα
Εσυ έβγαλες το ΚΑΤΑΝΑ και άρχισες να κόβεις κοσμο μου φαίνεται....
Old Nov 23, 2007 | 01:42 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Α και να αναφερω και κατι που "ξεχασε" ο φιλος μου ο Μανος. Οταν ειμασταν σταματημενοι καπου και εξω απο τα αμαξια, περνανε 2 γκομενες, το ενα ξανθο ψιλομουν@ρ@ και τις λεει ο Μανος (πηγαινε γυρευοντας).

- Πες μου ποιο σου αρεσει απο τα δυο, το μαυρο ή το ασημι ;

Η κοπελα μην ξεροντας ποιο αμαξι ειναι ποιανου απανταει το ασημι ελπιζοντας οτι θα ειναι το δικο μου.... xaxa

Ομως την διορθωνω και της λεω, ΤΟ ΑΣΗΜΙ???? Και πλεον η κοπελα καταλαβαινει οτι το μαυρο ειναι το δικο μου και συμφωνει ΑΒΙΑΣΤΑ οτι το μαυρο ειναι πιο ομορφο

Μανο δεν πειραζει, η εμφανιση δεν ειναι το παν χαχαχα

All times are GMT -8. The time now is 08:32 AM.