ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Dimitrisss,Oct 25 2007, 04:04 AM
Σε σοβαρο site διαβαζεις,εκει μεσα δεν λενε καλη κουβεντα για τα honda!Οποτε θελουνε ας φερουνε κανενα απο αυτα τα 1α σταδια να ανοιξουμε!
Εκει γραφω τα δικα μου πατηματα χρονια , εκει εγραφε και ο counter ολα τα πατηματα του(οπως ακριβως γινωταν), ο npart κλπ κλπ.
Δεν θελω να κανω προπαγανδα αλλα υπαρχει το greekdragster.com το οποιο ειναι το πρωτο που ασχοληθηκε και κραταει ενα πολυ σωστο και σοβαρο επιπεδο.
Εκει γραφω τα δικα μου πατηματα χρονια , εκει εγραφε και ο counter ολα τα πατηματα του(οπως ακριβως γινωταν), ο npart κλπ κλπ.
Απλα μερικες φορες μιλανε κ συγκρινουν γενικα οτιδηποτε με βαση το 0-100 και το αν στην 5η ειναι 2 κολωνες χαλαρα μπροστα . Κανουν δηλωσεις του στυλ και εγω πατησα προχθες με το Uno χαλαρα με αιρκοντισιον τερμα κ γκομενα διπλα με bugatti veyron με 3ες απο 90 και ο φιλος εφαγε 15 κενες μεχρι τα 200. κ ολοι λενε απο κατω στα σχολια μπραβο ρε τον εφαγες, τον διελυσες, καλα εκανες κτλ ας ειμαστε κ λιγο σοβαροι σε οτι λεμε κ σε οτι εννοουμε. Λιγη μετριοφροσυνη δεν πειραξε ποτε κανενα...
Originally Posted by lingenfelter,Oct 25 2007, 08:28 PM
Δεν θελω να κανω προπαγανδα αλλα υπαρχει το greekdragster.com το οποιο ειναι το πρωτο που ασχοληθηκε και κραταει ενα πολυ σωστο και σοβαρο επιπεδο.
Οντως παιδια το greekdragster.com πολυ καλο site και με σωστο επιπεδο!
Δεν έχω μπει ποτέ αλλά νομίζω ότι δεν με αφορά το συγκεκριμένο site, εννοώ το dragster.gr και κατά τη γνώμη μου δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος για όσα γράφονται εκεί....
εγώ ξέρω ότι σε μαμα S ρίχνω τέσσερα, αν και είμαι μαμά..
εγώ ξέρω ότι σε μαμα S ρίχνω τέσσερα, αν και είμαι μαμά..
χθες το βραδυ, γυρναγα σπιτι, 01.30, στην κηφισιας. μου κολλαει ενας, αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι αμαξι ηταν. στην αρχη νομιζα οτι ηταν NSX.(κριμα ομως γιατι δεν ηταν) ξεκιναω να χτυπαω κοκκινα, με περασε στην ευθεια του υγεια, τελικα ηταν RX7! ηταν τελικα, 2 φιλοι με ιδια αμαξια. ενα ασημενιο και ενα κοκκινο! ωραια κοντριτσα, αν και τον ηπια ξανα και στην συνεχεια!! τα πηγαιναν γμτα!!
2 RX7 μαζι!! εδω ουτε ενα δεν βλεπεις πλεον! αυτα γιατι εξαφανιστηκαν?
2 RX7 μαζι!! εδω ουτε ενα δεν βλεπεις πλεον! αυτα γιατι εξαφανιστηκαν?
Ασυμφορα με δυσκολο Μοτερ. Το εχει φιλαρακι μου και εμενα αλλα δυστηχως αυτουνου αν και ειναι το 2πλοτουρμπινο δεν παει βημα...
Ειναι στα τελευταια του το μοτερ γι αυτο. Αλλα σαν αμαξι, το αμαξι ειναι μ0υν@ρ@!
Ειναι στα τελευταια του το μοτερ γι αυτο. Αλλα σαν αμαξι, το αμαξι ειναι μ0υν@ρ@!