Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Apr 13, 2007 | 06:18 AM
S_s200's Avatar
Registered User

TIN TIMI TOU MOTER DEN MAS EIPES DIMITRI..
Old Apr 13, 2007 | 06:28 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by D_S2000,Apr 13 2007, 06:03 AM
Αυτό το μοτέρ θα είναι όλα τα λεφτά.
Πραγματι αυτο το μοτερ θα ειναι ολα τα λεφτα .... μας
FI FTW
Old Apr 16, 2007 | 10:11 AM
js266's Avatar
Registered User

kyrioi telika apodiknietai oti i J'S einai monodromos gia atmosfairiki beltiosi gia to S2000
Old Apr 18, 2007 | 01:57 AM
lingenfelter's Avatar
Registered User

Προχθες το βραδυ υστερα απο συννενοηση ανοιξα με subaru sti 265ps.
Φορουσε ολοσωμη χειροποιητη εξατμιση (downpipe - καταλυτη κλπ) απο γνωστο καρτουν εξατμισα.
Ανοιξαμε αρχικα απο σταση και μου εκανε κατευθειαν 1μιση κενο διαφορα. Η διαφορα εμενε σταθερη εως και την 3η ταχυτητα οπου σιγα σιγα αρχιζα να μαζευω τη διαφορα- στην 4η.
Στη συνεχεια ανοιξαμε ρολλαριστα απο 1ες και το αποτελεσμα ηταν σχεδον το ιδιο.
Στο πεταγμα το suba μου εκανε πεταγμα γυρω στο ενα καροτσι και μεχρι τη 2ερα ειχε γινει σχεδον ενα κενο.
Στην 3η αρχιζα σιγα σιγα να μαζευω και στην 4η ειχα φτασει αικριβως απο πισω του ωσπου και κοψαμε.
Αν ειχαμε παραπανω δρομο πιστευω οτι θα περναγα μπροστα.

Παντως το subaru ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα φαινοταν και πηγαινε δυνατα και μου εκανε εντυπωση.
Στο s2000 φορουσα παμπαλαια λαστιχα (μονο για drift) αλλα αυτο πιστευω οτι δεν εχει καμμια σημασια και δεν ειναι δικαιολογια για τη νικη του subaru
Αναμενω μπας και δυναμωσω εστω και λιγο συντομα , για να ξαναπατησω
Old Apr 18, 2007 | 06:25 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by lingenfelter,Apr 18 2007, 01:57 AM
Προχθες το βραδυ υστερα απο συννενοηση ανοιξα με subaru sti 265ps.
Φορουσε ολοσωμη χειροποιητη εξατμιση (downpipe - καταλυτη κλπ) απο γνωστο καρτουν εξατμισα.
Ανοιξαμε αρχικα απο σταση και μου εκανε κατευθειαν 1μιση κενο διαφορα. Η διαφορα εμενε σταθερη εως και την 3η ταχυτητα οπου σιγα σιγα αρχιζα να μαζευω τη διαφορα- στην 4η.
Στη συνεχεια ανοιξαμε ρολλαριστα απο 1ες και το αποτελεσμα ηταν σχεδον το ιδιο.
Στο πεταγμα το suba μου εκανε πεταγμα γυρω στο ενα καροτσι και μεχρι τη 2ερα ειχε γινει σχεδον ενα κενο.
Στην 3η αρχιζα σιγα σιγα να μαζευω και στην 4η ειχα φτασει αικριβως απο πισω του ωσπου και κοψαμε.
Αν ειχαμε παραπανω δρομο πιστευω οτι θα περναγα μπροστα.

Παντως το subaru ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα φαινοταν και πηγαινε δυνατα και μου εκανε εντυπωση.
Στο s2000 φορουσα παμπαλαια λαστιχα (μονο για drift) αλλα αυτο πιστευω οτι δεν εχει καμμια σημασια και δεν ειναι δικαιολογια για τη νικη του subaru
Αναμενω μπας και δυναμωσω εστω και λιγο συντομα , για να ξαναπατησω
Ευτυχώς για εμάς που υπάρχουν κάτι τύποι σαν και σένα και λένε τα πράγματα με το όνομά τους και μπράβο σου γι΄αυτό.
Μου ακούγεται πολύ λογικό αυτό που έγινε και απέχει πολύ από κάτι κουλά που γράφουν μερικοί για τις κόντρες που κάνουν με το S και άλλα αυτοκίνητα...
Εδώ παλεύουμε να πάμε copy με FR με πρόγραμμα και άλλοι ρίχνουν σε Α3 320 άλογα και σε πολλά άλλα...

Όσο για το αν το S είναι για κόντρες, ρίξτε μόνο μια ματιά στο συγκεκριμένο topic και στη συμμετοχή που έχει και τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα....

Η κόντρα είναι συμφωνημένη και δε γίνεται στο φανάρι.... για να μπορούμε να μιλαμε για ασφαλή αποτελέσματα. Γιατί και στη μάνα μου αν δώσω το S και ανοίξουμε με το Passat δε θα με βλέπει...

Επιτέλους διαβάζω και κάτι λογικό χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν αλλά εντάξει, έλεος δηλαδή.......
Old Apr 18, 2007 | 06:31 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Μάνο η μάνα σου κάνει κόντρες;
Εγώ στη θέση σου δε θα της το έδινα το S...
Old Apr 18, 2007 | 06:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Μου το ζητάει φίλε αλλά δεν της το δίνω γιατί φοβάμαι ότι θα μου το φέρει σε μπρελόκ.....

Εσύ lalaki κάνννννννεις κόντρες?

" Καλλλλλλλησπέρα μ' ακούς?
Μη πεις τίποτα, είμαστε γεννημέννννννοι ό ένας για τον άλλο, σε κατάλαβα απ΄τη φωνννννννή........"
Old Apr 18, 2007 | 01:28 PM
js266's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Apr 18 2007, 06:25 AM
Ευτυχώς για εμάς που υπάρχουν κάτι τύποι σαν και σένα και λένε τα πράγματα με το όνομά τους και μπράβο σου γι΄αυτό.
Μου ακούγεται πολύ λογικό αυτό που έγινε και απέχει πολύ από κάτι κουλά που γράφουν μερικοί για τις κόντρες που κάνουν με το S και άλλα αυτοκίνητα...
Εδώ παλεύουμε να πάμε copy με FR με πρόγραμμα και άλλοι ρίχνουν σε Α3 320 άλογα και σε πολλά άλλα...

Όσο για το αν το S είναι για κόντρες, ρίξτε μόνο μια ματιά στο συγκεκριμένο topic και στη συμμετοχή που έχει και τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα....

Η κόντρα είναι συμφωνημένη και δε γίνεται στο φανάρι.... για να μπορούμε να μιλαμε για ασφαλή αποτελέσματα. Γιατί και στη μάνα μου αν δώσω το S και ανοίξουμε με το Passat δε θα με βλέπει...

Επιτέλους διαβάζω και κάτι λογικό χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν αλλά εντάξει, έλεος δηλαδή.......
File ama den xereis to amaxi tou katgenos min anafereis gegonota efoson den eisai mprosta, kai epalanmbano den xereis ti akribos foraei to (S ) moy.leo (s)moy giati anafertgikes se mena.Se palio moy post exo anaferei oti to S moy einai 266 sto FOTEINELI Tora ama esy pas copy me FR, ti na po, ayto afora esena. kai to amaxi soy.
Old Apr 22, 2007 | 12:13 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Egw pantos to dinw sth mana mou...
Old Apr 22, 2007 | 12:23 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Re file mano tha diafoniso kai poly malista mazi soy se ayta pou les kai oxi gia na ipostirixo to S alla giati exo dei me ta matia mou kai exw anoixei kai egw me arketa aytokinita kai xerw ti ginete.An pragmatika "paleyeis" na pas kopio me fr me programma tote poli apla to amaxi soy exei provlima kai prepei na to elegxeis.To oti to S einai mprosta apo polla alla amaxia oxi tis katigorias toy(diladi 2lit n/a) kai ayto einai alithia ef'oson xereis na to pas.0-100 to s me kalo odigo se kali asphalto kanei sxedon xero 6ari kai 400ari 14.2.Ayta se mama morfi giati me epwnima filtro-exatmisi(j's p.x) oi epidwseis veltiwnontai ki'allo kai de to lew mono egw alla periodika(power technics) poy exoyn dokimasei tetoia epwnima proionta me vbox kai ontws oi epidwseis einai aytes poy lew.Egw proswpika to exw diapistwsei kai me to diko mou S ayto kai foraw mono mia j's eisagwgi.Alla prepei na ekmetaleyteis sto epakro ta avantage toy S gia na pas aera.Ama xekinas me 4000-5000rpm gia na prostateyeis to disko kai allazeis ligo meta tis 8000 logiko einai na se diskoleuoyn antipaloi me ipodiesteres epidwseis.Kai telos na anaferoyme S2000 poy me liga mods stenaxwroysan poli kosmo opws p.x tou counter poy gia mena oute 1o stadio den itan afoy foroyse dc sports xtapodi!!! poy einai ap'ta xeirotera gia s mia 60ara spoon,egkefalo spoon&ram-air snorkel spoon kai eixe katharisei polla dithen dinata.Twra an exane stin anifora tis Kerateas apo fr me gargalimenes k03s poy douleyan 1.7statheri!!! (kai telika oles espasan apo ti piesi) ayto de moy leei kati giati stin eyteia trwgan panta kai to kalokairi krivontousan.Ypirxan kai alloi opws o Npart me to ekkentroforato poy polloi apo edw xeroyn pws pigaine kai itan kai power car 2005 kai egrafe 0-100 5.6 kai 0-400 13.6 me klasmeno disko.Ta S mia xara pane file Mano arkei na theleis kai na mporeis.Den einai tixaio oti dia tis atmosfairikis odoy sigrinontai mono apo 3litra kai panw i me dilitra turbo me pieseis anw toy 1bar!

All times are GMT -8. The time now is 10:30 PM.