ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by ThanasiS2K,Nov 19 2007, 05:10 AM
Sorry pou tha sto pw stradale alla pare kai mpiskotakia mazi sou gia na ta fas mazi me to tsai pou tha pieis 

nomizw to vtec mpainei sta 70xil. min patiseis parakatw kai patiste mexri ta 220.
250 ps leei pola aloga o filos sou.alla entaksei kai pes oti einai tosa giati den ton pas apo stasi pou einai kalutera?
ti xrwma einai to type r?
Εγω λεω με ταπερ να μην ανοιξεις απο 2ες, δεν σε συμφερει, 250 αν ειναι μαλλον θα τον πιεις οπως και να'χει ΕΚΤΟΣ κι αν ανοιξετε απο σταση. Προτεινω 1ες ρολλαριστες οσο πιο ψηλα γινεται .... αν επιμενεις ρολλαριστα. Παντως αν ανοιξεις απο 2ες σε καμια περιπτωση πιο νωρις απο 5500 δικες σου γιατι αλλιως θα σου κανει τετοιο μπαμ που σε βλεπω να κοβεις την κοντρα απο την απογοητευση.
@Stradale θα ήθελα κι εγώ να σου ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά με type-r 250Ηp μάλλον θα πάει τσάμπα η ευχή οπότε κι εγώ απλά σου λέω να το διασκεδάσεις όσα αυτοκίνητα και να σου ρίξει.
@Dims2k 250 δεν είναι πολλά για τα πράγματα που φοράει. Αν κρίνω από τα S που με τα ίδια πράγματα έχουν δυναμομετρηθεί 255-258 hp τα 250 του Τάπερ που σημειωτέον παίρνει πολύ πιο εύκολα άλογα απο το S
δεν νομίζω ότι είναι παράλογο νούμερο. Κάθε άλλο.
@Dims2k 250 δεν είναι πολλά για τα πράγματα που φοράει. Αν κρίνω από τα S που με τα ίδια πράγματα έχουν δυναμομετρηθεί 255-258 hp τα 250 του Τάπερ που σημειωτέον παίρνει πολύ πιο εύκολα άλογα απο το S
δεν νομίζω ότι είναι παράλογο νούμερο. Κάθε άλλο.