ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Mhn grafoume mono ta kala na grafoume kai ta alla 
Anoigma apo stasi me Leon II Cupra tou petaxtika ena amaksi mprosta kai sta teliomata 2as htan dipla mou kai koumpoma 3h 2 amaksi mprosta h diafora emeine ekei mexri kai teliwmata 4hs.
Poly kalos o typas pou to odigouse mou eipe oti htan 340hp opote telios logiko ayto pou egine.

Anoigma apo stasi me Leon II Cupra tou petaxtika ena amaksi mprosta kai sta teliomata 2as htan dipla mou kai koumpoma 3h 2 amaksi mprosta h diafora emeine ekei mexri kai teliwmata 4hs.
Poly kalos o typas pou to odigouse mou eipe oti htan 340hp opote telios logiko ayto pou egine.
πολυ δυνατο ρε θαναση το LEON, 340 αλογα δηλαδη full πρωτο σταδιο. Νομιζω σταθηκες πολυ καλα, το S ατμοσφαιρικα μονο απο σταση μπορει να κατσει διπλα σε τετοιο αμαξι, μονο την ροπη του να ακουσουμε ...εγκεφαλικο
Originally Posted by S2000Geo,Nov 20 2007, 12:17 AM
πολυ δυνατο ρε θαναση το LEON, 340 αλογα δηλαδη full πρωτο σταδιο. Νομιζω σταθηκες πολυ καλα, το S ατμοσφαιρικα μονο απο σταση μπορει να κατσει διπλα σε τετοιο αμαξι, μονο την ροπη του να ακουσουμε ...εγκεφαλικο
Εγω κραταω τα αποτελεσματα με τις εκκινησεις και λεω redface.gif
Y.Γ. Το type-r αυτό ήταν του ιδιοκτήτη του speed factory (και οχι speed service που είπα πιο πάνω) και το πούλησε στον φίλο μου με όλα τα πράματα επάνω.
Το ξέρει κανείς,έχει ανοίξει μαζί του??
Έχω ένα φιλαράκι που έχει τάπερ δυναμομετρημένο 245 άλογα και ανοίγουμε συχνά, από φανάρι δεν έχουμε σχέση, από ρολαριστές πάμε τα ίδια μέχρι τρίτες και μετά φεύγω σταδιακα αλλα αργά, πρώτο στάδιο τάπερ χάνει από S πρώτου σταδιου ιδίως μετά τα 200, και πιστεύω οτι S πρώτο στάδιο δεν παει πάνω 255 άλογα επειδή έχω ακούσει τρελλά νούμερα για πρώτο σταδιο S.Πριν μία βδομάδα πήγα με PORCHE S ΒΟΧΤΕR τελευταίο μοντέλο
από 2έρες ψηλά αυτός ήταν 280 άλογα μέχρι τα 220 χιλιόμετρα που πήγαμε είμουνα ακριβώς πισω στο φτερό του ήταν καλή κόντρα.
από 2έρες ψηλά αυτός ήταν 280 άλογα μέχρι τα 220 χιλιόμετρα που πήγαμε είμουνα ακριβώς πισω στο φτερό του ήταν καλή κόντρα.
Originally Posted by S2000Geo,Nov 20 2007, 01:01 AM
Το ξερω εγω, ειναι το ασημι του Λαμπρου, ειναι πολυ καλο πρωτο σταδιο, απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν
well done
well doneΠολύ δυνατό,το πήρα και βολτίτσα και εντυπωσιάστηκα,πάλι καλά που στάθηκα έτσι όπως στάθηκα.
Originally Posted by Stradale,Nov 20 2007, 01:22 AM
Ένας κάτοχος S είναι πάντα αντικειμενικός 

Πόυ λέτε... χθές κατα της 23:45 βλέπω μια F430 στη Καβάλας.
Της κάνω στο φανάρι... βρούμμμ βρούμμμ, ανταποκρίνεται και κάνει και αυτός βρούμzzzz βρούμμzzzz.
Με τη 1η μου κάνει μισό κενό, με 2α ανοίγω και είμαστε μαζί,
με 3η μου κάνει μιση καρότσα και μετά αρχίζω να μαζέυω τα πράγματά μου και να φεύγω...
Α...ξέχασα να σας πώ οτι χθές την έπεσα για ύπνο κατα της 10 το βράδυ.